View Full Version : Partidul Online - functional in Australia!
Stefan B.
07-04-2010, 05:34 AM
Iata site-ul lor:
http://www.senatoronline.org.au/
Din cate stiu eu initiativa a fost luata in 2004. Este cam ce dorim si noi sa facem cu guvernare.org si fight4romania.com, si este o dovada ca nu suntem singurii cu astfel de idei :D
PRETOR2000
07-04-2010, 05:39 PM
Probabil că asta va fi sistemul īn NWO se pare că tu le-ai anticipat sistemul.De ce spun asta ,păi guvernul mondial va avea sediul,care este construit deja (poţi vedea cu google erth),la CAMBERRA - AUSTRALIA şi deci ăsta va fi sistemul de aprobare a diverselor chestiuni ce trebuiesc rezolvate īn teritoriu (mă refer la fostele state ale lumii ce probabil vor avea guvernatori ce le vor supravegha)---TE FELICIT CRED CĂ AI DESCOPERIT UN PAS IMPORTANT DIN CEEA CE EI VOR SĂ CREEZE ŞI ANUME -NWO--- şi dacă tot o să te uiţi la acea locaţie mai vezi şi locaţia KAZAKHSTAN-ASTANA (SATANA mai bine zis),te uiţi īn partea de sud a oraşului la clădirea Ak Orda şi să te uiţi la est de clădire să vezi frumoasa şi impunatoarea PIRAMIDĂ.La vizionare foloseşte acea pagină de dezastre care ai postat-o tu parcă,pentru că are o versiune a planiglobului on-line .
Overmind
07-05-2010, 10:24 AM
Conceptul 'Democracy through Technology' poate deveni instant 'Dictatorship through Technology' daca este cazul. Asta ar fi una din probleme cu asa ceva.
Mi-e oricum nu-mi mai trebuie si cred ca nici la altii partide prlamentari guvern si alti politicieni ! Si stiti de ce ? ptr ca Emil Boc a spus ca nu demisioneaza sa nu se creeze asa zisul void politic !Dar ma intreb putin la ce sint buni acesti guvernanti ca doar nu ne apara de nimeni si economia nu au pus-o pe picioare din contra au vindut si au distrus tot ! Ma intreb si d-l BOC si toti politicienii sa raspunda ptr ce stau acolo ptr ca de 20 de ani au facut numai datorii si nu pot sa dea vina pe nici o mostenire grea da la comunisti ca noi am avut fabrici scoli etc si suficienti bani sa punem economia pe picioare !ma intreb domnilor parlamentari si guvernanti in afara ca cheltuiti banii tarii ce beneficii ne aduceti ? Eu cred ca nu produceti nimic nu sinteti decit o masina imensa ce consuma o cantitate colosala de combustibil ( in cazul nostru banii publici ) o masina ce nu se satura de combustibil niciodata niciodata dar nu produce absolut nimic lucreasa numai pe pierderi ! o astfel de masina trebuie inchisa si aruncata la gunoi la fier vechi ! Sa spuna clar toti politicienii daca au fost utili cu cit e negru sub unghie acestei tari care ii hraneste ?
PRETOR2000
07-06-2010, 01:58 AM
ELA ,ca să īnţelegi,cīnd jigodia aia evreiască de BRUCAN a spus că ne trebuie 20 de ani ca să ne schimbăm,nu īnsemna o schimbare īn bine ci īn rău.Această perioadă le-a trebuit tocmai ca dintre cei ce sunt angajaţi īn conducerea statului să fie īndepărtaţi oamenii care puteau face ceva pt.īndreptarea situaţiei ROMĀNIEI şi păstrarea lichelelor aservite "civilizatorilor"pentru adoptarea a tot felul de aberaţii legislative ce urmăreau lovirea şi decăderea ŢĂRII,aceştia ştiind că nimeni deafară nu se vor atinge de ei--argument:legea ce a fost adoptată īmpotriva evaziunii fiscale şi care recent am aflat de la Antena3 că o serie de comisari europeni au CERUT CA ACEASTĂ LEGE SĂ NU FIE APLICATĂ (DE CE?) şi altceva dacă eu desfăşor activităţi de comerţ sunt obligat de fisc să plătesc taxe şi impozite īnsă pentru BĂNCI (CE NU MAI SUNT ALE POPORULUI ROMĀN) care sunt societăţi comerciale ele nu sunt obligate să platească fiscului,recte POPORULUI ROMĀN,pe care īl şi īndatorează peste măsură,niciun BĂNUŢ--asta se numeşte īn termeni financiari EVAZIUNE FISCALĂ sau mai neoş FURT sub protecţia STATULUI īn detrimentul cetăţeanului--deci "civilizatorii"au pus la punct 2 scheme de distrugere a ROMĀNIEI şi anume :1-DECAPITALIZAREA STATULUI cu ajutorul BĂNCILOR, HIPERMARKETURILOR,MALL-URILOR,SOCIETĂŢILOR DE TELEFONIE FIXĂ ŞI MOBILĂ ,A FIRMELOR CE SUNT ĪNMATRICULATE ĪN PARADISURI FISCALE ŞI A INDUSTRIEI STRĂINE (o să sară unii şi o să spună că plătesc taxe şi impozite,care?,că profitul şi-l diminuază cu anumite cheltuieli şi audituri financiare pe care le fac cu firme de afară ce sunt de fapt tot ale lor ,deci care 16% din ce?) şi altă schemă pt.chltuirea banilor ce se strīng la bugetul statului cu ajutorul guvernanţilor şi a parlamentarilor tocmai ca să se aleagă praful de ei ca să nu ne putem ridica din mocirlă ,ci mai rău aceşti pupincurişti ai "civilizatorilor"să ne afunde şi mai rău prin īmprumuturi īmpovărătoare fiindcă nu le ajung banii.Pt.ca unii dintre noi să nu se inflameze că nu am dovezi īn ce spun ,iată şi dovada:DAN BITMAN a demisionat din funcţia pe care o avea pe līngă ministrul de finanţe şi a spus unui ziar că MIN.DE FINANŢE īn aceste momente NU ARE VOIE SĂ CONTROLEZE ANUMITE FIRME CE DESFĂŞOARĂ ACTIVITĂŢI COMERCIALE (probabil toate cu iz MAFIOT).Cam asta e.
Overmind
07-06-2010, 12:14 PM
RUCAN a spus că ne trebuie 20 de ani ca să ne schimbăm,nu īnsemna o schimbare īn bine ci īn rău
Pai n-a specificat in ce. :P
Da, anumite firme nu se controleaza; alea au unda verde sa faca ce vor.
E strigator la cer ce se intimpla ! DAR greul ptr romani abia acum cred ca vine !la iarna vor fi probleme ..... ce vor cadea tot pe saraci ! probbabil va fi si ceva revolte poate se vor trezi mai multi !
Overmind
07-07-2010, 10:34 AM
Da...pai se scumpeste foarte mult incalzirea. Vor avea de suferit mai bine de 70% din romani.
Deceneu
07-13-2010, 10:49 PM
Merta vazut si filmul de la TED
David Cameron: Următoarea eră a guvernării (http://www.ted.com/talks/lang/eng/david_cameron.html)
neuronos
07-23-2010, 03:00 PM
Cred ca necesitatea primordiala nu este o alta forma de existenta a partidelor ci responsabilizarea, democratizarea, transparenta, etc a celor actuale !
Ca sa faci bine nu tre sa fi inregimentat politic ! A fi membru de partid este o limitare a drepturilor pentru majoritate si drepturi suplimentare pentru cei "alesi" :)
Stefan B.
07-23-2010, 03:17 PM
Sa stii ca David Cameron asa e baiat destept! Uite, aici in Anglia pune accent puternic pe reducerea guvernului - care a crescut ca pe steroizi in timpul guvernarii Brown. Sigur, descresterea "statului" nu este vazuta cu ochi buni datorita numarului mare de someri ce vor rezulta, dar pe termen lung va duce la eficientizarea masinariei de stat si la costuri reduse ale populatiei in a suporta statul. Se promoveaza masiv/concomitent si implicarea cetatenilor in proiecte civice, pe baza de voluntariat . Incepe primul val de 10 000 de tineri ce se pot inrola in tabere speciale (gen armata) unde tinerii de 16-19 ani vor face si invata ceva util.Se asigura hrana si cazarea, desigur (ca la armata) .
Sa modifici radical un sistem pare foarte greu daca nu imposibil. Nu si daca schimbarea urmarita e pasul logic evolutiv, ceea ce urmeaza sa se intample indiferent de vointa ta. In acest caz, ceea ce faci tu nu e sa schimbi sistemul ci doar sa-ti aduci contributia.
Lumea este exact asa cum o percepem ca urmare a schimbarilor suferite in timp, schimbari ce au avut loc datorita implicarii active si a manifestarii in plan material a vointei oamenilor. Nu a mea, nu a ta, nu a noastra, a celor ce au gasit calea sa modeleze lumea dupa vointa proprie.
Impartasesc opinia ca NOI, generatia actuala suntem cei nu doar ce pot schimba ceva, ci care au datoria sacra sa o faca...
Lumea se schimba in jurul nostru oricum, si multi nu au realizat ritmul continu accelerat al schimbarii societatii umane datorat in primul rand revolutiei industriale, si acum a celei informatice.
Societatea umana a ajuns in pragul unui moment istoric iminent de swich, de rasturanare, moment in care datorita atingerii unei mase critice a populatiei tunata pe un vibe inalt, schimbarea va fi perceputa ca brusca si radicala, dar care are de fapt in spate decenii de pregatire voluntara sau instinctiva a celor ce vor participa activ la ea.
O conditie esentiala pentru reusita este intr-adevar citirea viitorului :) , identificarea trendului, a directiei in care lumea se schimba in jurul nostru, astfel incat actiunea proprie sa urmareasca si sa foloseasca energiile din jur prin care schimbarea se manifesta.
Vorbim totusi de o schimbare globala, iardaca vrem ca ea sa aiba ca rezultat o lume mai buna pentru toata societatea umana si nu doar pentru..."elite"..., ea trebuie sa inceapa cu fiecare celula.
Pentru a schimba lumea intr-un loc mai bun, trebuie sa cautam intai schimbarea in noi. Daca in loc sa vrem sa manifestam vointa pentru a schimba lumea, am face-o pentru a ne schimba fiecare din noi in bine, vom observa ca aceasta schimbare a fiecaruia, deja schimba lumea intr-una mai frumoasa by default.
" Oportunity meets the prepared mind..." Cei ce constientizeaza schimbarea si isi aduc aportul sunt cei ce isi implinesc destinul... Si fiindca m-am indepartat de topicul thread-ului... o propunere de debate... Daca in loc sa folosim un sistem electronic de vot pentru a vota persoane care sa ne reprezinte, am folosi acest sistem electronic pentru a vota legi, astfel incat acestea sa reprezinte vointa majoritatii populatiei si nu areprezentantilor ei. Astfel, fiecare membru a societatii se poate implica activ facand propuneri, analizand si materializand vointa proprie votand masurile reale siconcrete si nu pe cei ce ar trebui sa le ia sau implementeze? Propun sa luam cu adevarat initiativa de a gasi sistemul optim care sa reflecte lumea asa cum o vrem noi..... Opinii?
Ciprian Poptean
08-08-2010, 11:12 PM
Individ->Comunitate->Natiune(tara)->Continent(eventual)->Omenire. Cam asa ar trebui sa arate ordinea ''schimbarii'', in forma ei cea mai banala posibila. Acest sistem ''online'' este evident ca nu urmareste numai alegerea reprezentantilor ci mai degraba legile care se voteaza in parlament, masurile care se iau la nivel national, local etc. Eu asta am inteles. Avand in vedere ca in mod legal (in momentul de fata) alegerea reprezentantului se face in circumscriptiile electorale (cabine de vot) trebuie mers pe aceasta varianta. Insa , odata ce membrul comunitatii respective ajunge in parlament , se trece la votul online (pe legi, masuri etc), deoarece rezultatul final este ''votul reprezentantului in parlament'' (legal). Acesta, asadar va vota in functie de votul online al comunitatii pe care o reprezinta. Simplu ca buna ziua. Daca, votul respectiv nu este ''bun'', ei bine, aici responsabilitatea revine comunitatii; pe sistemul: asta ai votat - asta primesti :), cu alte cuvinte nu mai ai ce comenta :) Ei, daca tu consideri ca cei din comunitatea ta au votat aiurea, e si responsabilitatea ta ca nu ai reusit prin mijloacele posibile sa ii atentionezi, explici etc. Acest sistem (online) este mult mai aproape de ''optim'' decat cel actual (partide politice etc). Evident, tinta (targetul) ar fi implementarea lui la scara nationala, oficial, si legal; insa pentru aceasta ar fi nevoie de foarte mult personal si resurse, ceea ce pentru o tara (ca Romania) nu ar trebui sa fie o problema. Eu cred in viitorul acestui ''sistem online'', acesta este si motivul pentru care ma aflu aici.