View Full Version : Posibil razboi in Iran. Cum ar afecta Romania acest lucru?
Stefan B.
07-02-2010, 03:39 AM
Se acumuleaza din ce in ce mai multe semnale si surse de infromatie care atentioneaza cu privire la cresterea gradului de militarizare in jurul Iranului.Presedintele Cubei, a declarat ca un eventual razboi US-Iran nu este o profetie ci gandire logica. De asemenea se avanseaza ipoteza eventuala a unnui conflict atomic, conflict care ar duce la depasirea pragului de declansare a fenomenului global de "iarna atomica". Deocamdata nu sunt informatii oficiale, ci doar deduceri logice folosind diverse surse..
(en)
http://www.activistpost.com/2010/06/obama-doctrine-congress-just-declared.html
Oare cum ar afecta in mod direct un razboi cu Iran-ul Romania?
Malasorte
07-02-2010, 10:10 AM
Avand in vedere ca Romania are personal militar atat in Afganistan cat si in Iraq sar putea ca aceste sa fie mutat in Iran tot la fel pentru "mentinerea pacii" sau sar putea sa suferim pierderi mari in eventualitatea unui atac al iranului aupra cestor state.
Personal consider ca Romania ar trebui sa reia legaturile cu Iranul. Acestia cauta ingineri straini ca disperatii, materii prime si numai zic ca am putea sa le oferim utilaje de extractie a petrolului astfel revitalizand industria de profil din tara.
Overmind
07-02-2010, 10:13 AM
Care mentinearea pacii ?
In Iran n-o sa tine ouale pe nimeni sa stea acolo pentru nici un motiv.
Iar Romania e prinsa la mijloc.Vedeti idioteniile gen exercitiile militare cu Israelul si F16-urile lor.
enimPatria
07-02-2010, 03:41 PM
Vom fi folositi pe post de carne de tun... si un conflict atomic ar aduce si mai aproape sfarsitu. :)
Tocmai azi am auzit ca vor sa aduca peste 1 milion de evrei in Romania ! oare cu ce scop si ce interese sint la mijloc ?!
Overmind
07-07-2010, 05:07 PM
Cine sa aduca si cu ce ocazie ?
Sa-i aduca... si apoi sa iasa Vadim presedinte. :confused::cool:
Ciprian Poptean
08-05-2010, 05:10 PM
Nu trebuie sa iti fie teama Stefan, pentru ca avem sisteme antiracheta ;) Te-am linistit ha? Iar legat de cei 1 Milion de evrei, lasati-i sa vina, dar cu o conditie: domiciliu stabil - Harghita si Covasna ... hehe. Parca-l si vad pe Vadim stand in fata televizorului ''bagand'' popcorn, uitandu-se la astia cum se mananca intre ei ;) Gata cu gluma, ca poate ma vaneaza astia de la mossad, si era sa uit - Vadime, daca vezi acest mesaj - vezi ce faci in parlamentul european - ca Laszlo Tokes am inteles ca ti-e un fel de sefulet pe acolo. PEACE!