PDA

View Full Version : Se reia procedura de autorizare pentru investiţia de la Roşia Montană

Stefan B.
06-22-2010, 03:59 AM
veste proasta. Indiferent ce nationalitate vine la putere, sunt toti inruditi genetic cu CORUPTIA!

Ministerul Mediului şi Pădurilor reia procedura de autorizare pentru investiţia de la Roşia Montană, a anunţat, luni, ministrul Laszlo Borbely.

Sursa:
http://www.capital.ro/articol/se-reia-procedura-de-autorizare-pentru-investitia-de-la-rosia-montana-136232.html

Gandalf
06-23-2010, 09:28 AM
veste proasta. Indiferent ce nationalitate vine la putere, sunt toti inruditi genetic cu CORUPTIA!

Sursa:
http://www.capital.ro/articol/se-reia-procedura-de-autorizare-pentru-investitia-de-la-rosia-montana-136232.html

oribil! astia nu se lasa pina nu merem acolo sa le dam foc la utilaje. astia merita batuti si apoi pusi dinti de aur la ce rezulta lipsa :(

Overmind
06-23-2010, 11:14 AM
Era de asteptat...sunt prea multi $ la mijloc sa se lase totul balta.

PRETOR2000
06-23-2010, 06:04 PM
Nu, sunt multe tone de aur acolo ca sa le lase sa le exploatam noi si astfel sa ne punem pe picioare,ceea ce EVREILOR de la GABRIEL RESURCE NU LE CONVINE chestiunea.

Gandalf
06-24-2010, 05:48 AM
Nu, sunt multe tone de aur acolo ca sa le lase sa le exploatam noi si astfel sa ne punem pe picioare,ceea ce EVREILOR de la GABRIEL RESURCE NU LE CONVINE chestiunea.

nu stiu sigur daca gabriel is EVREI. e o companie publica listata pe toronto stock exchange, si am senzatia ca e condusa de un anume frank timis. asta imi suna a roman. ca o fi evreu roman...sincer nu cred ca conteaza. inconstienti si lacomi sint in toate natiile :)

Overmind
06-24-2010, 10:19 AM
Da...dar unele asa au fost din oficiu.

ela
06-24-2010, 08:19 PM
va trebui facut ceva Sa mergem acolo si sa protestam ! Oricum eu vreau sa visitez partea acea de Apuseni ! Si asta cit de repede !Sper ca am putea lua legatura cu o asociatie de mediu !Si in plus va trebui dat jos acest guvern ! momentan taierile de pensii si salariile bugetarilor se dezbat la curtea const ! Oricum sa se taie ca atunci avem citiva aliati cel putin pe moment sint bugetarii !

Gandalf
06-25-2010, 01:06 PM
va trebui facut ceva Sa mergem acolo si sa protestam ! Oricum eu vreau sa visitez partea acea de Apuseni ! Si asta cit de repede !Sper ca am putea lua legatura cu o asociatie de mediu !Si in plus va trebui dat jos acest guvern ! momentan taierile de pensii si salariile bugetarilor se dezbat la curtea const ! Oricum sa se taie ca atunci avem citiva aliati cel putin pe moment sint bugetarii !

daca voi fi in tara cind se protesteaza, merg. fuck these people!

Stefan B.
07-08-2010, 04:17 AM
http://www.capital.ro/articol/tensiuni-la-rosia-montana-136796.html#comentarii

situatia se agraveaza, incet dar sigur mafia castiga impotriva poporului. 85% merge la corporatia asta fantoma, 15 % la stat de unde se fura prin contracte supra-evaluate catre clienteala politica. Exploatarea va dura 10 ani, va distruge cam 100 km 2 de Romanie si va dura 50 de ani de taxe si eforturi pentru reabilitarea ecologica a zonei. Bine, nu am mai vorbit de victimele omenesti de pe cei 100 de km 2 care daca le pasa erau in strada sa isi apere viitorul.