View Full Version : Alimentatie SA
ingrid
06-15-2010, 11:22 PM
http://www.youtube.com/watch?v=XkWRfjHuLLY... aceasta e doar prim aparte... pentru restul tastati la search Alimentatie SA si apar si celelate parti. Il dedic tuturor mancatorilor de carne! :) toate cele bune.
Super!!! Am vazut filmul dar ma bucur ca ai putut pune subtritare !!!
Multumesc.
p.s: sunt vegan de 3 ani!!! :)
ingrid
06-16-2010, 12:43 AM
Super!!! Am vazut filmul dar ma bucur ca ai putut pune subtritare !!!
Multumesc.
p.s: sunt vegan de 3 ani!!! :)
fii pe faza ca urmeaza multe multe filme traduse... o sa fie cam unul pe saptamana, odata cu articolele pe care o sa le poti gasi la petitia contra codexului. :)
ma amuza expresia aceasta, vegan:))) eu de cate ori aud vegan, ma gandesc la locuitorii din Vega! :))))
fii pe faza ca urmeaza multe multe filme traduse... o sa fie cam unul pe saptamana, odata cu articolele pe care o sa le poti gasi la petitia contra codexului. :)
ma amuza expresia aceasta, vegan:))) eu de cate ori aud vegan, ma gandesc la locuitorii din Vega! :))))
Ha ha ha !!!;)
Pai si tu cum ai vrea sa zic? "Nemancator de produse animale"???
ingrid
06-16-2010, 01:03 AM
Nu, dragule... VEGETARIAN... simplu, nu? :))) cand aud vegan, ma gandesc la o creatura verde sau albastra cu vreo trei perechi de maini, burta mare si cap turtit :))) oricum, am in vedere un film tare despre vegetarieni... dar mai incolo... deocamdata, fii pe faza! :)
Multumesc. Dar "vegetarian" nu este definitia completa la modul de alimentatie fara produse animale(nu lapte,branza,oua,PESTE si nici byproducts de la animale).Si nici nu este o definitie data de cineva aiurea,chiar este in dictionare si pe ambalaje!
Sunt pe faza!!!Ma bucur mai mult ca postezi filmele in romaneste ca sa le poatea intelege si populatia care nu intelege limba engleza.(eu mai prind asa cate putin)
ingrid
06-16-2010, 01:34 AM
vrei sa zici ca nu consumi deloc branza lapte oua? ca pestele e tot carne, sa avem iertare. e un animal si el saracul! :) iar produsele animale, adica lapte oua etc, sunt ok atat timp cat nu omori animalul ca sa le obtii! :) sa stii ca a te hrani numai cu ierburi nu e o idee chiar atat de grozava! e cam extrem pentru mine, mai ales ca imi place sa mananc! :) dar ma rog, fiecare cu filosofia lui de viata! eu sunt ceea ce se numeste lacto-ovo-vegetariana! :)
Nu consum nimic care vine de la animale(inclusic animale) si nici peste sau alte animale marine. Imi place ce scri si te apreciez da nu am cerut, inca, sfaturi de viata.("sa stii ca a te hrani numai cu ierburi nu e o idee chiar atat de grozava!") Si cum spui si tu fiecare cu filozofia lui de viata. Nu vreau sa dovedesc nimic nimanui asa ca am dreptul sa fac cum vreau cu viata mea, ca si tine. Intotdeauna ne vom lovi de remarci mai mult sau mai putin la obiect. Nu am vrut sa fac o dezbatere pe tema asta.
si cat despre :"e cam extrem pentru mine, mai ales ca imi place sa mananc!" imi pare rau daca am lasat sa se inteleaga ca eu NU mananc!!! :) Nu am ajuns ca si indianul ala care sustine ca nu a mancat de vreo 70 de ani. ;) (dar poate vreodata,doar suntem defapt energie !!!!)
ingrid
06-16-2010, 09:08 AM
nu m-ai inteles...scuze... sincer, PERSONAL, nu cred ca m-as descurca sa mananc doar ierburi... asa cum stefan, de exemplu, fratiorul meu de aici, nu s-ar descurca sa nu manace carne :))) nu iti dadeam sfaturi de viata... era doua noaptea... sigur ca e treaba ficaruia ce face cu viata lui. e super ca reusesti sa mananci asa... poate ca ar trebui sa trec si eu la modul asta de viata ca am cam pus pe mine de atata stat la birou :)))
si sa stii ca indianul acela nu e singurul caz... stiu cel putin inca trei chiar faimoase... Giri Bala, o indianca, care culmea traia facand mancare pentru altii, desi ea nu manca absolut nimic, Therese Newman, care era o sfanta si care avea in acelasi timp, in fiecare Vineri stari de transa in care ii apareau viziunile supliciilor lui Iisus... ii apareau stigmate pe corp (urmele cuielor si ale coroanei de spini, etc) si un mare yoghin pe numele sau Balayoghi, care a trait fara sa iasa din starea extatica ce se numeste Samadhi, timp de 50 de ani, evident in tot acest timp, nu a consumat absoult nimic, nici macar apa.... nimic. toti acesti oameni se hraneau cu lumina lui Dumnezeu. trebuie insa precizat, ca aceasta era misiunea lor spirituala,.. a nu se intelege acum, ca oricine si in orice circumstante poate realiza asa ceva... iti trebuie o mare aspiratie si o mare credinta in Dumnezeu... au mai incercat si altii, dar.. daca nu ai investitura divina pentru asa ceva... nu e recomandabil... de aceea zic... e treaba fiecaruia cum traieste.. nu am avut intentia sa te ofensez... am zis ca sa manaci doar ierburi nu e chiar ok, pentru ca organismul mai are nevoie si de alte elemente, DUPA PAREREA MEA... asta nu inseamna ca pararea mea e singura corecta! insa stiu despre un mare yoghin si eliberat spiritual din vechime care intr-o anumita perioada a vietii sale s-a hranit doar cu urzici... nu avea altceva la indemana in zona unde traia ca sihastru, si in perioada aceea se inverzise! literalmente! si chiar el spunea in scrierile sale ca din pricina hranei cam subtirele ii era afectata practica spirituala :)) de aceea ziceam.. ai grija sa nu te inverzesti :))) bine glumesc...
traieste frate cum iti place. daca te simti bine cum mananci, e perfect, nu trebuie sa dai socoteala nimanui despre asta.
Multumesc pt. aceste info.
Si multumesc pt. intelegere.
p.s: am tot citit threaduri pe forumul asta si vad ca si aici este valabila treaba conform careia ne controlam/tinem in randuri uni pe alti. Mai toti credeti ca vrea cineva sa demonstreze ca sunt ei mai "ALTFEL" decat voi. Pana nu intelegeti .....
Aici as vrea sa incheiem aceasta discutie.
ingrid
06-16-2010, 07:59 PM
Multumesc pt. aceste info.
Si multumesc pt. intelegere.
p.s: am tot citit threaduri pe forumul asta si vad ca si aici este valabila treaba conform careia ne controlam/tinem in randuri uni pe alti. Mai toti credeti ca vrea cineva sa demonstreze ca sunt ei mai "ALTFEL" decat voi. Pana nu intelegeti .....
Aici as vrea sa incheiem aceasta discutie.
dragule imi cer iertare. stiu foarte bine cum te simti si nu ar fi trebuit sa iti vorbesc asa... dintre toti cei de aici, ar trebui sa stiu cel mai bine cum este si ce aiurea este sa vina cineva si sa se trezeasca vb aiurea in tramvai... sorry! :(