PDA

View Full Version : Apel

ingrid
06-06-2010, 07:38 PM
Mesajul primit zice asa:
"va rog trimite-ti mai departe!

DRAGI PRIETENI DE PRETUTINDENI!

In data de 7 iunie 2010 intre orele 03.30 si 05.00 ORA ROMANIEI
va fi o meditatie pt RIDICAREA NIVELULUI DE COERENTA (UNITATE) SPIRITUALA A PLANETEI.

In zilele de azi constatam inca "desacorduri conflictive" intre multe grupuri spirituale orientate benefic.
Lipsa unitatii spirituale se reflecta de la nivel mental, trecand prin cel emotional, apoi fiziologic ajungand la cel fizic,
acolo unde planeta noastra sufera. Daca vrem sa traim fericiti aici, se impune necesitatea de a asigura o coerenta minima in proiectiile si mentalizarile care se materializeaza pe MAMA noastra TERRA.
Asemenea tipuri de meditatie nu sunt orientate spre a limita sub nici o forma diversele credinte si obiceiuri relationate cu spiritualitatea, ci in a crea o baza subtila de sustinere pt oricare si fiecare din aceste grupuri.
Muzica nu apartine niciunui curent spiritual, ci in mijlocul acestei diversitati spirituale este necesar sa ne sustinem reciproc in efortul spiritual sincer. Astfel vom reusi sa ne devenim coerenti, dar nu identici, in intonarea unei maiestuoase simfonii.
Pentru aceasta va oferim sa folositi linkurile de mai jos si sa o ascultati inainte de a realiza meditatia pt a o simti si a va forma o parere in cunostinta de cauza.
Melodia dureaza 45 de minute si de aceea este recomandat sa se asculte de doua ori la rand pentru a se acoperi timpul alocat.
Ar fi fabulos de frumos sa putem fi cu inimile deschise, dincolo de obiceiurile si obisnuintele noastre, sa reusim sa ne intalnim pe aceeasi frecventa!!

VA ASTEPTAM

IATA LINKURILE PENTRU MUZICA:

http://www.gigasize .com/get. php?d=w5xg1lkpd6 b

http://hotfile. com/dl/46180014/ a8379c4/Aumentan do la Coherencia.mp3. html

http://rapidshare. com/files/ 394617788/ Aumentando la Coherencia.mp3. html "

enimPatria
06-06-2010, 07:57 PM
Mesajul primit zice asa:
"va rog trimite-ti mai departe!

DRAGI PRIETENI DE PRETUTINDENI!

In data de 7 iunie 2010 intre orele 03.30 si 05.00 ORA ROMANIEI
va fi o meditatie pt RIDICAREA NIVELULUI DE COERENTA (UNITATE) SPIRITUALA A PLANETEI.

In zilele de azi constatam inca "desacorduri conflictive" intre multe grupuri spirituale orientate benefic.
Lipsa unitatii spirituale se reflecta de la nivel mental, trecand prin cel emotional, apoi fiziologic ajungand la cel fizic,
acolo unde planeta noastra sufera. Daca vrem sa traim fericiti aici, se impune necesitatea de a asigura o coerenta minima in proiectiile si mentalizarile care se materializeaza pe MAMA noastra TERRA.
Asemenea tipuri de meditatie nu sunt orientate spre a limita sub nici o forma diversele credinte si obiceiuri relationate cu spiritualitatea, ci in a crea o baza subtila de sustinere pt oricare si fiecare din aceste grupuri.
Muzica nu apartine niciunui curent spiritual, ci in mijlocul acestei diversitati spirituale este necesar sa ne sustinem reciproc in efortul spiritual sincer. Astfel vom reusi sa ne devenim coerenti, dar nu identici, in intonarea unei maiestuoase simfonii.
Pentru aceasta va oferim sa folositi linkurile de mai jos si sa o ascultati inainte de a realiza meditatia pt a o simti si a va forma o parere in cunostinta de cauza.
Melodia dureaza 45 de minute si de aceea este recomandat sa se asculte de doua ori la rand pentru a se acoperi timpul alocat.
Ar fi fabulos de frumos sa putem fi cu inimile deschise, dincolo de obiceiurile si obisnuintele noastre, sa reusim sa ne intalnim pe aceeasi frecventa!!

VA ASTEPTAM

IATA LINKURILE PENTRU MUZICA:

http://www.gigasize .com/get. php?d=w5xg1lkpd6 b

http://hotfile. com/dl/46180014/ a8379c4/Aumentan do la Coherencia.mp3. html

http://rapidshare. com/files/ 394617788/ Aumentando la Coherencia.mp3. html "

HELOOOOOO aici nu e MISA ! .......................................

ingrid
06-06-2010, 08:35 PM
ca de obicei, spui tampenii! din pura rautate!... o sa iti spun o chestie... nu conteaza cine vorbeste ci despre ce se vorbeste! acesta este un mesaj de la o grupare spirituala din straintate...

ziceti de mine ca va jignesc! dar voi? uitati-va la voi si apoi vorbiti... nu poate omul sa scrie nimic aici frate ca trebuie sa fie unul cu mot si plin de rautate care strica tot! mai bine scrieti pe acest forum: ACESTA ESTE UN FORUM PENTRU ATEI SI INCUIATI! si va mai suparati pe mine cand va spun adevarul in fata! :( sunteti ridicoli! nu stiu cum de mi-am imaginat ca intorcandu-ma aici voi gasi oameni cu care sa poti avea o conversatie! vad ca m-am inselat! aici marea majoritate se poarta ca pe stadion: nu stiu decat sa huiduie! si cred ca astept in van niste emisii inteligente din partea lor!

enimPatria
06-06-2010, 08:42 PM
ca de obicei, spui tampenii! din pura rautate!... o sa iti spun o chestie... nu conteaza cine vorbeste ci despre ce se vorbeste! ziceti de mine ca va jignesc! dar voi? uitati-va la voi si apoi vorbiti... nu poate omul sa scrie nimic aici frate ca trebuie sa fie unul cu mot si plin de rautate care strica tot! mai bine scrieti pe acest forum: ACESTA ESTE UN FORUM PENTRU ATEI SI INCUIATI! si va mai suparati pe mine cand va spun adevarul in fata! :( sunteti ridicoli! nu stiu cum de mi-am imaginat ca intorcandu-ma aici pot gasi oameni cu care sa poti avea o conversatie! vad ca m-am inselat! aici marea majoritate se poarta ca pe stadion: nu stiu decat sa huiduie! si cred ca astept in van niste emisii inteligente din partea lor!

aaaa tare deci , daca nu imi place MISA inseamna ca sunt ateu . ioi nu stiam :D bn ca mi-ai zis. ps: nu stiu care dintre noi este mai inciuat.

ingrid
06-07-2010, 12:51 AM
aaaa tare deci , daca nu imi place MISA inseamna ca sunt ateu . ioi nu stiam :D bn ca mi-ai zis. ps: nu stiu care dintre noi este mai inciuat.

esti penibil... ma refeream la cu totul altceva... nu are nici o treaba MISA aici si sa stii ca numai prostii condamna ceea ce nu cunosc! iar tu in mod clar te numeri printre ei! :)

de fapt stii ceva... nu esti tu prost... eu sunt proasta pentru ca chiar am crezut ca am cu cine discuta aici!... mare greseala! o faceti atata pe liberalii si deschisii! extraordinar.. spuneti ca daca nu sunteti de acord cu mine eu ma enervez! dar poftim atitudine! ce atitudine e asta? cat de deschisi sunteti voi si acest forum? eu m-as mai gandi daca intr-adevar permiteti si sunteti capabili sa tolerati libertatea de expresie! eu nu mai cred asta!

Albu'
06-07-2010, 01:13 AM
http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org/const_2003.php#030
Liberatatea de exprimare e garantata de constitutie dupa cum probabil stii si nu cred ca ti-a fost incalcat dreptul la exprimare libera. Daca cineva te contrazice nu iti incalca acest drept ci il exercita pentru sine.

Libertatea de a spune ce vrei, libertatea cuvântului.

Este condiţia democratiei, a acelei societăţi în care oamenii au dreptul să îşi spună părerea în legatură cu toate deciziile economice, politice, culturale sau de alt tip care le pot modifica sau înrăutăţi cumva existenţa. Şi această libertate de exprimare impune restricţii etice sau polititice celui care încearcă să o exercite. Omul socializat este liber sa spună orice, dar trebuie să fie atent să nu calomnieze, să nu mintă, să nu îşi insulte semenii, să nu îşi trădeze ţara, dezvăluind secrete de stat şi aşa mai departe. Aşadar şi această libertate practic are frontiere de utilizare.

Si liberatatea asta are limite dupa cum vezi.

ingrid
06-07-2010, 01:21 AM
http://legislatie.resurse-pentru-democratie.org/const_2003.php#030
Liberatatea de exprimare e garantata de constitutie dupa cum probabil stii si nu cred ca ti-a fost incalcat dreptul la exprimare libera. Daca cineva te contrazice nu iti incalca acest drept ci il exercita pentru sine.

Si liberatatea asta are limite dupa cum vezi.

dragule, eu am postat un apel trimis din strainatate, o chestie culeasa de cineva de pe un site oarecare! ... puteai foarte bine sa il primesti de la oricine...dar vezi, omul incuiat si plin de rautate trebuie se sa arunce cu gunoi... si pe mine ma jgnesc replicile voastre idioate la adresa MISA pentru ca nu cunoasteti absolut deloc subiectul! stiti doar mizeriile vehicultate in presa ... si mai pretindeti ca nu va lasati manipulati... dar crezand cu tata usurinta si fara s averificati personal sunteti manipulati! v-ati lasat manipulati cu o usurinta dezgustatoare! ma dazgusta sa vad cata prostie poate sa zaca in unii oameni care arunca cu noroi fara sa stie ce spun si de ce o fac! si mai spuneti ca sunteti treji! HA!

si sa stiti ca lumea nu se invarte in jurul vostru... lumea nu se rezuma la voi cei cativa care postati aici! asta nu intelegeti... eu postez pentru oamenii care mai intra aici si nu zici nimic pentru ca poate ei au un mod de gandire mai deschis decat voi... si poate vor s afaca lucruri la care voi nu va ganditi! nu sunteti voi toata lumea asta! mai intra si altii care au dreptul sa citeasca fara poluarile voastre!

Albu'
06-07-2010, 02:29 AM
Dar de ce tot dispar postarile lui Ingrid? Un nou venit probabil crede ca vorbim singuri.

enimPatria
06-07-2010, 12:21 PM
Eu as zice asa: Ingrid vs. EnimPatria ... Reloaded!!!! :)
Unu la mana: acel mesaj sau ce o fi, nu a fost atribuit MISA (desi pare). Din cate am citit mai sus, ceea ce a suparat-o pe Ingrid a fost tocmai acest lucru, si-anume ca EnimPatria a mentionat ''MISA'' :)
Doi la mana: EnimPatria ...''te tzine'' sa-ti ceri scuze? :)
Hai ca a fost funny tot acest ''mic scandal''...

ps: personal, nu-mi place acel mesaj, cu alte cuvinte: nu ma atrage, nu e ''genul meu'' :) ....dar nahhhh... ce sa fac ... l-am citit si mi-am vazut de drum!

pt ce sa imi cer scuze. chiar nu stiu cu ce am gresit ? :-?? (si m-ar "tzine" sa imi cer scuze , daca greseam cu adevarat.)

Overmind
06-09-2010, 01:28 PM
//Undeleted.
Sa vada lumea ce, cum si de ce.

LiTerra~1
06-10-2010, 04:31 PM
Buna Ziua !
Doamnelor si Domnilor !
~
Asta a fost primul "articol citit", incluzand "comentariile" ... numite aici "reply" (replici ... banuiesc). Stiu: "daca nu-mi convine ... sa ma intorc de unde am venit !"; pun totusi O RUGAMINTE: Va Rog, daca se poate ... in Romana !
Intamplator, articolul lui ingrid , era putin "depasit" ca "EVENIMENT". Adica: anuntul venea putin cam tarziu ! Prima replica, este data dupa aproape 20 minute. Anuntul insusi (dupa datare !) a creat o fereastra de TIMP de cca. 10 ore pana la debutul evenimentului semnalat ... insignifianta pentru a fi eficienta. Nu este de vina ... nimeni ! De obicei, conform "Legii atractiei" (ce o fi aia ?), cine ar fi avut nevoie de astfel de informatii, le-ar fi aflat ... in timp optim.
Intradevar, aici, NU FORMA, CI CONTINUTUL ... conteaza !
Adica: citind ... m-au "blocat" niste termeni noi, niste expresii ciudate (!) ( - RIDICAREA NIVELULUI DE COERENTA (UNITATE) SPIRITUALA A PLANETEI, - "desacorduri conflictive", - ... ). Fiind "benefic" MAMEI noastre TERRA, ajunse TAMAN intre picioarele mele ... unde "suferea teribil" datorita unei subtile ALUNECARI pe panta "Lipsei unitatii spirituale ... reflectate" (si anume IN JOS: "de la nivel mental, trecand prin cel emotional, apoi fiziologic ajungand la cel fizic" !) , fiind DECI benefic ... MA PARUT RAU, AM REGRETAT ... ca nu am participat !
Si doar din cauza CA: "replicile" au fost mai mult DE GLUMA si IN GLUMA ... m-am conformat (poate ca ... - mai degraba - ... m-am deformat !).
Intr-adevar AS FI INCERCAT sa particip, pentru macar 1/2 de ora !
Adica: as fi inghitit galusca ! Traiasca Planeta ! Traiasca ARMONIA !
~
(obisnuit ... sa ma semnez, tocmai am evitat "deconspirarea"; deocamdata: "LiTerra~1" este suficient)
Încă nu ştiu ... ce reprezintă ... anumite "semne pe bară"........

Overmind
06-10-2010, 06:12 PM
Cine vrea sa 'use the Force', sa se sincronizeze cu pulsul Planetei, etc...o poate face si singur...nu e necesara organizarea in 'turma'. Nu de alta, dar o organizare de genul ala pana la urma ar putea servi si la cu totul alt interes.

ingrid
06-13-2010, 03:39 AM
Cine vrea sa 'use the Force', sa se sincronizeze cu pulsul Planetei, etc...o poate face si singur...nu e necesara organizarea in 'turma'. Nu de alta, dar o organizare de genul ala pana la urma ar putea servi si la cu totul alt interes.

sa stii overmind ca este o diferenta semnificativa ca sa nu spun covarsitoare intre actiunile la unison si actiunile in turma! actiunile in turma se fac fara ca cei care se angreneaza sa stie ce fac si de ce si pentru cine, pe cand actiunile la unison se fac in deplina cunostinta de cauza, pentru o cauza comuna. in plus, exista un aspect elementar pe care tu il omiti atunci cand spui ca asemenea actiuni ar putea servi un cu totul alt interes: conform binecunoscutei legi a rezonantei, cunoscuta in fizica si sub numele de legea actiunii si reactiunii, nu ai cum sa mentalizezi ceva si sa iasa altceva. nu ai cum sa sadesti un mar si sa iasa un cais!
presupunand ca asemenea anunturi s-ar face cerandu-li-se oamenilor sa mediteze pentru pacea lumii, crezi ca "ei" pot sa faca ca acea energie sa fie orientata spre rascolirea acestei lumi de si mai multe razboaie? categoric nu!
nu ai cum sa faci ca energia emisa de o masa de oameni care mediteaza sau se concentreaza la unison IN MOD CONSTIENT SI VOLUNTAR (adica impreuna si in acelasi timp, stiind clar ce se urmareste si care va fi rezultatul) asupra unui lucru sau aspect profund benefic sa isi schimbe frecventa de vibratie si sa faci ca frecventa ei sa devina joasa si grosiera, daca acea masa de oameni emite acea energie pe un nivel inalt de frecventa! daca oamneii emit ganduri pline de lumina si iubire, nu poti schimba lumina si iubirea in intuneric si indiferenta! nimeni, in afara de Dumnezeu nu ar putea face asa ceva! iar Dumnezeu sunt sigura ca nu ar face-o! :) cu alte cuvinte, nu ai cum sa il chemi pe Dumnezeu si sa vina necuratul! daca oamenii aceia se gandesc cu totii odata la o stare de unire in gandurile si simtirile profund benefice si pline de lumnina, este imposibil ca rezultatul sa fie altul! ceea ce mentalizezi aceea se materialeaza, cu singura conditie sa ai o minte puternica. de ce crezi ca "ei" se chinuie in halul acesta si investesc atat de mult ca sa ii faca pe oameni sa gandeasca foarte grosier, foarte rau si urat! pentru ca ei stiu ca daca oamenii ar gandi frumos si elevat si curat si l-ar implora pe Dumnezeu sa fie pace si iubire si intelegere si lumina pe Pamant asa s-ar petrece! de ce crezi ca se pune un atat de mare accent pe manipularea mentala, de ce crezi ca se da aceasta batalie permanenta pe mintile oamenilor? pentru ca ele toate la un loc constituie cel mai puternic remediu si cea mai puternica arma: cu mintile oamenilor poti imbolnavi grav si distruge aceasta planeta sau o poti insanatosi pentru totdeauna si o poti face sa prospere vesnic ! de aceea gandurile noastre sunt foarte importante! haideti sa gandim pozitiv si vom transforma radical aceasta lume! nu degeaba spune Iisus: "daca aveti credinta cat un bob de mustar puteti muta muntii din loc!"

Overmind
06-14-2010, 05:20 PM
De acord ca-i diferenta; si normal ca daca mai mult se concentreaza asupra a ceva, acolo se aduna mai multe energie. Problema apare cand se strange un grup intr-o anume locatie sa faca asa ceva. Acel grup deja poate fi o tinta (in multiple feluri).
Asta vroiam sa subliniez, nu altceva.

La partea cu venitul 'necuratului'...se poate interpreta si altfel. Daca cineva se roaga poate o face ca nu e in stare sa faca prin propriile forte ceva, caz in care mi se pare logic sa vine 'necuratul' si za zica 'ce bah, nu te tine sa faci singur ce-ai de facut ?'.

ingrid
06-15-2010, 01:55 AM
De acord ca-i diferenta; si normal ca daca mai mult se concentreaza asupra a ceva, acolo se aduna mai multe energie. Problema apare cand se strange un grup intr-o anume locatie sa faca asa ceva. Acel grup deja poate fi o tinta (in multiple feluri).
Asta vroiam sa subliniez, nu altceva.

La partea cu venitul 'necuratului'...se poate interpreta si altfel. Daca cineva se roaga poate o face ca nu e in stare sa faca prin propriile forte ceva, caz in care mi se pare logic sa vine 'necuratul' si za zica 'ce bah, nu te tine sa faci singur ce-ai de facut ?'.

oamenii pot fi tinte la nivel fizic si subtil... dar daca ei au inceput o actiune intr-un anumit fel... nu poate sa intervina nimeni din afara! doar Dumnezeu! :)

Overmind
06-15-2010, 10:41 AM
Poate sa intervina cineva care foloseste aceleasi metode, dar nu pentru a face bine.

Malasorte
06-15-2010, 12:28 PM
Eu de azi incep sa ma rog, sa moara baselu, sa faca un accident. Cine vrea sa intre in comuniune spirituala spre inele tarii si raul lui baselu?!

enimPatria
06-15-2010, 12:39 PM
Eu de azi incep sa ma rog, sa moara baselu, sa faca un accident. Cine vrea sa intre in comuniune spirituala spre inele tarii si raul lui baselu?!
Malasorte te ajut , de azi o sal il distrug pe Baselu prin rugaciune, o sal atac psihic. ( canicula asta face victime) :D

ingrid
06-15-2010, 06:20 PM
Poate sa intervina cineva care foloseste aceleasi metode, dar nu pentru a face bine.
aici te contrazic sa stii! nu ai dreptate! e ca si cum ai spune ca uratii pot deturna energiile puse de oameni in rugaciune, ceea ce e cu totul absurd! daca era asa, la ora asta pamantul era chelit de trei sferturi din populatie si masonii ar fi avut tot ce isi doreau! dar dupa cum vezi diversele grupari spirituale de pe planeta si oamenii obisnuiti credinciosi au totusi un cuvant de spus... din nefericire sunt prea putini!

ingrid
06-15-2010, 06:27 PM

Malasorte te ajut , de azi o sal il distrug pe Baselu prin rugaciune, o sal atac psihic. ( canicula asta face victime) :D

iar voi dragilor, aveti o problema serioasa de morala! sa stiti ca ceea ce cereti pentru altcineva, primiti si voi! este legea actiunii si reactiunii! cine foloseste energiile curate date de Dumnezeu ca sa faca rau, nu se poate astepta la bine... nu degeaba spune Iisus: Cine seamana vant, va culege furtuna.
iar romanul zice: Ce tie nu iti place altuia nu face! Oare de ce credeti ca se spune asa?... rugati-va pentru prosperitatea Romaniei, rugati-va ca Romania sa isi implineasca menirea spirituala. sunt atatea lucruri minunate pentru care va puteti ruga... puneti energie in directiile si gandurile curate! Dorind raul cuiva, si cu atat mai cumplit, moartea, nu rezolvati nimic, dimpotriva faceti si mai mult rau! si va faceti rau si voua... pentru ca aceasta veti primi si voi!!! intunecatii tocmai asta vor, sa ii faca pe oameni sa isi doreasca raul unii altora si voi taman asta faceti... le faceti jocul exact cum vor ei! va folositi mintile ca o arma, dar nu in folosul vostru sau al acestei tari sau planete... ci in folosul lor. pentru ca orice energie rea emisa contribuie la intunecarea mintilor locuitorilor acestei planete! "iubiti-va dusmanii!" "fericiti cei persecutati!" emiteti ganduri pline de iubire si lumina... asta e solutia.. trebuie sa vindecam planeta, nu sa o distrugem! va comportati iar ca niste copii... prostuti... asta ca sa nu fiu asa directa :)))

Overmind
06-15-2010, 06:32 PM
aici te contrazic sa stii! nu ai dreptate!
A crede ca una dintre parti e mai puternica sau ca va castiga oricum sau din oficiu este aroganta pura si va duce pana la urma la infrangerea acelei parti. La fel de dezastruoasa e si subestimarea inamicului.
Pana acum se pare ca partea intunecata castiga din ce in ce mai mult teren, nu aialalta.
Deci ma cam contrazici degeaba.

ingrid
06-15-2010, 06:37 PM
A crede ca una dintre parti e mai puternica sau ca va castiga oricum sau din oficiu este aroganta pura si va duce pana la urma la infrangerea acelei parti. La fel de dezastruoasa e si subestimarea inamicului.
Pana acum se pare ca partea intunecata castiga din ce in ce mai mult teren, nu aialalta.
Deci ma cam contrazici degeaba.

ba nu te contrazic deloc degeaba! BINELE INVINGE INTOTDEAUNA! stii ce ma distreaza cel mai tare la voi? faptul ca va dati nemanipulati, dar vad clar din felul in care ganditi ca deja ati preluat programele lor mentale! daca ai fi avut o experienta spirituala mai viguroasa si o credinta mai mare in Dumnezeu ai fi simtit pe pielea ta ca BINELE INVINGE INTOTDEAUNA! UNEORI POATE SA PARA PE DISTANTE MARI DE TIMP CA RAUL INVINGE, DAR ESTE NUMAI O APARENTA!
BINELE INVINGE INTOTDEAUNA! sa va intre foarte bine in cap acest lucru! dealtfel, o sa vedem in viitorul apropiat acest lucru! cine rade la urma rade mai bine!:)

Malasorte
06-15-2010, 09:32 PM
iar voi dragilor, aveti o problema serioasa de morala! sa stiti ca ceea ce cereti pentru altcineva, primiti si voi! este legea actiunii si reactiunii! cine foloseste energiile curate date de Dumnezeu ca sa faca rau, nu se poate astepta la bine... nu degeaba spune Iisus: Cine seamana vant, va culege furtuna.
iar romanul zice: Ce tie nu iti place altuia nu face! Oare de ce credeti ca se spune asa?... rugati-va pentru prosperitatea Romaniei, rugati-va ca Romania sa isi implineasca menirea spirituala. sunt atatea lucruri minunate pentru care va puteti ruga... puneti energie in directiile si gandurile curate! Dorind raul cuiva, si cu atat mai cumplit, moartea, nu rezolvati nimic, dimpotriva faceti si mai mult rau! si va faceti rau si voua... pentru ca aceasta veti primi si voi!!! intunecatii tocmai asta vor, sa ii faca pe oameni sa isi doreasca raul unii altora si voi taman asta faceti... le faceti jocul exact cum vor ei! va folositi mintile ca o arma, dar nu in folosul vostru sau al acestei tari sau planete... ci in folosul lor. pentru ca orice energie rea emisa contribuie la intunecarea mintilor locuitorilor acestei planete! "iubiti-va dusmanii!" "fericiti cei persecutati!" emiteti ganduri pline de iubire si lumina... asta e solutia.. trebuie sa vindecam planeta, nu sa o distrugem! va comportati iar ca niste copii... prostuti... asta ca sa nu fiu asa directa :)))

Intradevar draga Ingrid , legea actiunii si reactiunii . Basescu a actionat eu am reactionat:D . De rugat sa stii ca ma rog de cand am invatat sa vorbesc( si ghici ce nu ma rog pt mn ;) ) . Puterea spirituala sau puterea rugaciunii are efect in functie de cat de mult crezi in ea, pt unii e rau pt altii e bun la ce te rogi depind din ce parte privesti. Mi se pare ca tu esti cea copilaroasa ...prostuta...eu nu sunt persoana care sta si inghite tot ce fac masonii eu rectionez eu sunt reculul. SA TRAIASCA PATRIOTII !!!

enimPatria
06-15-2010, 09:57 PM
Ingrid, tu ai miscarea ta spirituala noi o avem pe a noastra si ea se numeste PATRIOTII ( probabil ca o sa mai auzi-ti de noi). Sincer nu te inteleg, cand lumea e pro spiritualism nu iti convine cand nu e iar nu iti convine, cine e copilaroasa si prostuta?!
Traiasca Patriotii

ingrid
06-15-2010, 11:08 PM
Intradevar draga Ingrid , legea actiunii si reactiunii . Basescu a actionat eu am reactionat:D . De rugat sa stii ca ma rog de cand am invatat sa vorbesc( si ghici ce nu ma rog pt mn ;) ) . Puterea spirituala sau puterea rugaciunii are efect in functie de cat de mult crezi in ea, pt unii e rau pt altii e bun la ce te rogi depind din ce parte privesti. Mi se pare ca tu esti cea copilaroasa ...prostuta...eu nu sunt persoana care sta si inghite tot ce fac masonii eu rectionez eu sunt reculul. SA TRAIASCA PATRIOTII !!!

sa stii ca nu vei putea contracara raul cu rau niciodata! daca doresti raul unui om rau nu esti mai bun decat el! nu zice nimeni sa stai si sa inghiti... actioneaza si invinge-i la modul spiritual, cu lumina! nu cu rau! asa nu rezolvi nimic! gandeste-te ca Dumnezeu ii iubeste la fel pe toti copii lui. crezi ca il poti ruga pe un parinte sa fie bun cu unii dintre copii lui si pe altii sa ii omoare? Dumnezeu nu vrea niciodata distrugerea pacatosului, ci indreptarea lui! Cine esti tu sa judeci si sa condamni un om (pentru care, sincer nu am nici cel mai mic respect si pe care imi doresc din tot sufletul sa il lumineze Dumnezeu si s ase trezeasca din starea de orbire in care se afla!)? roaga-te sa il lumineze Dumnezeu si sa se indrepte sau roaga-te ca Dumnezeu sa faca dreptate... dar sa faca EL dreptate asa cum stie El ca este bine pentru toti! ia incearca asta! sa te rogi pentru moartea unui om e total gresit!
poti sa te rogi sa ii lumineze Dumnezeu mintea si sufletul si sa il ajute sa se trezeasca si sa simta, sa cuprinda si sa inteleaga suferinta acestui popor, pe care el il chinuie atat de barbar si sa isi deschida larg inima catre el! de ce nu incerci asa?

ingrid
06-15-2010, 11:13 PM
a te ruga pentru moartea unui om nu este spiritualitate! unde ai auzit sau citit tu ca Iisus s-a rugat pentru moartea dusmanilor lui? Cand El, de pe cruce si in culmea suferintei si a unor chinuri pe care nu cred ca va fi vreodata om capabil sa le cuprinda nici macar in imaginatie... in culmea acestor chinuri, El a spus, plin de compasiune si iubire: "Iarta-i Doamne, ca nu stiu ce fac!" de ce nu iei exemplul lui?

Malasorte
06-16-2010, 12:34 AM
Da dupa cum mi-am imaginat esti mult prea indoctrinata, ca sa observi ceea ce am vrut sa zic(era o ironie undeva la mijloc). Dupa cum a zis si Overmind acolo unde sunt multi care isi doresc mult un lucru se va indeplini pt tn poate sa fie rau pt altii poate sa fie un lucru bun.Ce conetaza e increderea in acel lucru , asta iti da religia credintza si vointza.
Nu imi da lectii de religie ca sar putea sa te contrazic f mult . Dumnezeu a facut rau copiilor sai( intadevar meritau poate) vei gasi destule exemple in Biblie. Insa tot Dumnezeu a ajutat multe popoare sa scape de tirani( vezi persecutiile crestinilor) deci ati dori binele poporului nu inseamna un lucru rau. Daca vrei scoatema de la ignore de pe mess si putem discuta pe topicul asta cat vrei sar putea sa iti schimbi unele idei.
Stau si ma intreb dc luminarea trebuie cautata prin jale si asteptare cand luminarea poate sa vina prin munca si actiune?!
Multe religii, secte , grupari secrete(am enumerat expre mai multe sa nu se interpreteze) vor sa fii letargic, sa nu faci nimic sa speri la mai bn, spre binele nostru in lume nu sunt doar teoreticieni ci si practicieni care pun lucrurile in msicare si de aia nu au reusit masonii ink sa isi instaureze dominatia ;) Mai bn va-ti uni puterile cu cei care vor binele patriei . Prin MUNCA, CREDINTA , RESPECT SI ADEVAR.
In concluzie prefer sa fiu considerat un om rau , atat timp cat imi ajut tara si semenii, atat timp cat simt ca asta e scopul meu in viatza.

ingrid
06-16-2010, 12:58 AM
sa stii ca am studiat Stiintele Cognitive la facultate cu Balaceanu Stolnici! si el ne-a precizat ca in urma studiilor este clar ca in Vechiul testament, acea entitate care cerea varsari de sange nu era Dumnezeu, era o manifestare numita eon. De aceea a intervenit ulterior Dumnezeu si l-a trimis pe Iisus ca sa propovaduiasca calea cea dreapta...
eu ma refeream la faptul ca e ok sa ai credinta, sa ai vointa, etc... dar a te ruga pentru binele poporului tau nu inseamna sa te rogi sa moara presedintele! eu la acest unic aspect am obiectat.
nu sunt de parere ca trebuie sa stam cu mainile in san, sa fim letargici... este cea mai mare prostie! oricum, voi nu intelegeti ca spiritualitatea adevarata se practica, nu se teoretizeaza... deci o fiinta cu adevarat spirituala, actioneaza, nu sta cu mainile in san si viseaza la cai verzi pe pereti! tu nici nu ai idee cate se fac pentru aceasta tara! multi au impresia ca se sta cu mainile in san dar gresiti! si motivul pentru care anumite lucruri nu se stiu este pentru ca oamenii cu adevarat spirituali nu se lauda cu ceea ce fac pentru binele altora... fii pe faza ca o sa vezi mai multe. oricum, fiecare are modul de actiune pe care si l-a propus, unii spiritual, altii mai direct, cum e aici pe f4r... dar asta nu inseamna ca un mod de actiune e mai prejos decat celalalt... atat timp cat facem tot ce ne sta in putere e ok! :)
si sa stii ca nu ti-am dat ignore. pur si simplu mi-am inchis adresa! imi schimb periodic adresele de email! asta e tot! :)

Malasorte
06-16-2010, 01:16 AM
sa stii ca am studiat Stiintele Cognitive la facultate cu Balaceanu Stolnici! si el ne-a precizat ca in urma studiilor este clar ca in Vechiul testament, acea entitate care cerea varsari de sange nu era Dumnezeu, era o manifestare numita eon. De aceea a intervenit ulterior Dumnezeu si l-a trimis pe Iisus ca sa propovaduiasca calea cea dreapta...
Deja ma depaseste , explica pls daca tot ai mentionat ce este un eon. Insa daca stau sa ma gandesc prima masura de violenta a lui Dumnezeu a fost cand la izgonit din Rai pe Lucifer.

eu ma refeream la faptul ca e ok sa ai credinta, sa ai vointa, etc... dar a te ruga pentru binele poporului tau nu inseamna sa te rogi sa moara presedintele! eu la acest unic aspect am obiectat.
nu sunt de parere ca trebuie sa stam cu mainile in san, sa fim letargici... este cea mai mare prostie! oricum, voi nu intelegeti ca spiritualitatea adevarata se practica, nu se teoretizeaza... deci o fiinta cu adevarat spirituala, actioneaza, nu sta cu mainile in san si viseaza la cai verzi pe pereti! tu nici nu ai idee cate se fac pentru aceasta tara! multi au impresia ca se sta cu mainile in san dar gresiti! si motivul pentru care anumite lucruri nu se stiu este pentru ca oamenii cu adevarat spirituali nu se lauda cu ceea ce fac pentru binele altora... fii pe faza ca o sa vezi mai multe. oricum, fiecare are modul de actiune pe care si l-a propus, unii spiritual, altii mai direct, cum e aici pe f4r... dar asta nu inseamna ca un mod de actiune e mai prejos decat celalalt... atat timp cat facem tot ce ne sta in putere e ok! :)
Corect nici nu am spus vreodata ca spiritualitatea este letargica am zis doar ca eu prefer alt mod de actiune. Daca scopul este acelasi ar trebui sa invatam sa cooperam, fiecare in felul lui dar interconectati in acelasi timp.

si sa stii ca nu ti-am dat ignore. pur si simplu mi-am inchis adresa! imi schimb periodic adresele de email! asta e tot! :)
Poi baga-ma la loc in lista ca daca nu vin peste tn in braila :P

ingrid
06-16-2010, 03:02 AM
nu te bag in lista ca nu stau pe mess pe adresa respectiva. o folosesc doar pentru comunicare prin email :)

SebY
06-16-2010, 03:17 AM
[QUOTE=Malasorte;4214]Deja ma depaseste , explica pls daca tot ai mentionat ce este un eon. Insa daca stau sa ma gandesc prima masura de violenta a lui Dumnezeu a fost cand la izgonit din Rai pe Lucifer.

Ma bag si eu!!! Ne poti spune "manifestare" a cui sau a ce????
Multumesc.

ingrid
06-16-2010, 08:47 AM
[QUOTE=Malasorte;4214]Deja ma depaseste , explica pls daca tot ai mentionat ce este un eon. Insa daca stau sa ma gandesc prima masura de violenta a lui Dumnezeu a fost cand la izgonit din Rai pe Lucifer.

Ma bag si eu!!! Ne poti spune "manifestare" a cui sau a ce????
Multumesc.

revin cu explicatii.. acum sincer am treaba.. :) si nu am timp sa detaliez

Overmind
06-16-2010, 12:20 PM
sa stii ca nu vei putea contracara raul cu rau niciodata! daca doresti raul unui om rau nu esti mai bun decat el!
Si daca ala-mi vre raul de ce ar trebui sa fiu eu mai bun ca el ? Daca-mi face rau, ii dau inzecit inapoi si asta e...n-o sa poa' sa duca si crapa. Ce mare lucru ?
S-a incercat cu frumosul si n-a prea functionat. E uite ca a venit vremea de impartit capete-n gura.

BINELE INVINGE INTOTDEAUNA!
In filmele americanilor. In rest se pare ca nu.

Ingrid, daca gura pacatosului adevar graieste, aia a credinciosului ce face ?

ingrid
06-16-2010, 08:55 PM
dar daca si tu esti la fel de rau ca cel care iti vrea raul ce rezolvi? toate modele spirituale din istorie au propovaduit iertarea si iubirea.. deci! ai auzit vreodata de vreun om care sa intre in extaz facand rau? nu! pentru ca raul iti da rezonanta cu tot ce e mai rau si te da prada demonilor.. daca tu nu intelegi si nu simti acest lucru elementar, ai o problema serioasa si ma opresc aici... e clar ca nu intelegi! si nu e treaba mea sa te conving... fiecare doarme cum isi asterne!

crezi ce vrei, faptele vor vorbi de la sine! :)

sa stii ca de fapt vorba se aplica si asa : gura inspiratului adevar graieste. e cu doua sensuri! :)

SebY
06-17-2010, 12:09 AM
[QUOTE=SebY;4220]

revin cu explicatii.. acum sincer am treaba.. :) si nu am timp sa detaliez

Sa sti ca eu inca mai astept !!!!! ;)
-------------------------------------------------

ingrid
06-17-2010, 01:35 AM
[QUOTE=ingrid;4223]

Sa sti ca eu inca mai astept !!!!! ;)
-------------------------------------------------

da ok
tre s acaut in cursuri
ca s aiti dau citatele exacte
ca nici eu nu le mai stiu pe dinafara
:))

Overmind
06-17-2010, 11:22 AM
dar daca si tu esti la fel de rau ca cel care iti vrea raul ce rezolvi?
Il 'rezolv' pe el. 'Raul' ala (care de fapt e o chestie de persepctiva, ceva subiectiv) il folosesc impotriva lui si atat, fara a influenta altceva. Ala care facea rau si-o ia fara sa mai afecteze pe nimeni. Deci de fapt la scara generala am facut un bine.

toate modele spirituale din istorie au propovaduit iertarea si iubirea..

Si toate au FAILED.

deci! ai auzit vreodata de vreun om care sa intre in extaz facand rau? nu! pentru ca raul iti da rezonanta cu tot ce e mai rau si te da prada demonilor..

Demoni ?
Si ce daca vin dupa mine ? Bring'em on !
Ii distrug si p-aia cu propriile arme.
Si dup-aia ce ? Poate ajung la sef, il aranjez si p-ala si s-a rezolvat problema.
Fac ceva bine de fapt pentru ca scap de demoni distrugandu-i.

crezi ce vrei, faptele vor vorbi de la sine! :)

Nu cred, stiu.
Iar faptele de obicei imi dau dreptate.

ingrid
06-18-2010, 02:06 AM
Il 'rezolv' pe el. 'Raul' ala (care de fapt e o chestie de persepctiva, ceva subiectiv) il folosesc impotriva lui si atat, fara a influenta altceva. Ala care facea rau si-o ia fara sa mai afecteze pe nimeni. Deci de fapt la scara generala am facut un bine.

Si toate au FAILED.

Demoni ?
Si ce daca vin dupa mine ? Bring'em on !
Ii distrug si p-aia cu propriile arme.
Si dup-aia ce ? Poate ajung la sef, il aranjez si p-ala si s-a rezolvat problema.
Fac ceva bine de fapt pentru ca scap de demoni distrugandu-i.

Nu cred, stiu.
Iar faptele de obicei imi dau dreptate.

mama ce orgoliu... nu as vrea sa fiu in pielea ta... sincer!

Overmind
06-18-2010, 11:02 AM
Nici nu-ti doresc.

Capul cel plecat sabia nu-l taie
dar intotdeauna lantu-l incovoaie.

Prefer sa distrug ce-i rau in loc sa stau cu saru-mana in speranta ca ma salveaza pisica lu' Sfantu' Pentru.

ingrid
06-18-2010, 01:41 PM
Nici nu-ti doresc.

Prefer sa distrug ce-i rau in loc sa stau cu saru-mana in speranta ca ma salveaza pisica lu' Sfantu' Pentru.

gresesti foarte tare aici... dar ma rog este evident ca nu ai cum sa intelegi ce incerc sa iti explic asa ca nu ma mai obosesc... genul acesta de orgoliu chiar este de natura demoniaca :(

Overmind
06-18-2010, 03:21 PM
Fiecare cu metodele lui.
Eu nu ma voi limita niciodata doar la un punct de vedere sau doar la o parte din ceva.
Nu ai cum sa intelegi pe deplin ceva decat daca ai fost in ambele extreme, nu doar in una din ele (cum evident esti tu acum).

ingrid
06-18-2010, 04:19 PM
Fiecare cu metodele lui.
Eu nu ma voi limita niciodata doar la un punct de vedere sau doar la o parte din ceva.
Nu ai cum sa intelegi pe deplin ceva decat daca ai fost in ambele extreme, nu doar in una din ele (cum evident esti tu acum).

ia nu mai face tu presupuneri pentru ca habar nu ai prin ce am trecut eu de-a lungul vietii.. e mai bine sa ne oprim aici! :)

Nici nu-ti doresc.

Uite.. m-0am tot gandit cum as putea s aiti explic ce vreaus a spun ca spun ca nue e bine s araspunzi cu rau la rau! Fiecare merita sansa sa inteleaga si sa se indrepte.. si tu daca ai fi un om rau ai vrea ca la un moment dat s a tit se ofere sansa se te indrepti si s afii iertat! eu asa cred! am gasit o povestioara care spune mai bine ceea ce gandeam:

Un taran cam rau la suflet a gasit intr-o zi pe pasunea sa vaca vecinului. Manios, omul a luat animalul la bataie, dupa care l-a legat si l-a dus inapoi, spunandu-i vecinului sau:

- Daca mai gasesc o singura data vaca ta la mine-n gradina, sa stii ca o bat si mai rau, ai auzit ?

A doua zi, insa, vecinul cel dintai gasi si el, in batatura sa, doua oi ale celuilalt, ce se strecurasera printr-o spartura a gardului. S-a apucat omul si a reparat gardul, dupa care a luat frumos oile si le-a dus stapanului lor, celui crud, spunandu-i:

- Am gasit la mine-n curte doua dintre oile dumitale. Le-am adapat si ti le-am adus acasa. Daca am sa le mai gasesc si alta data in curtea mea, sa stii ca am sa fac la fel: am sa le port de grija si am sa ti le aduc nevatamate.

- Iti multumesc - i-a raspuns taranul - puteai sa faci la fel ca mine, dar acum imi dau seama ca eu am gresit. Vei vedea ca a doua oara nu se va mai intampla!

Si, intr-adevar, taranul s-a tinut de cuvant.

Cand vrei sa-i arati cuiva ca a gresit, nu trebuie sa o faci cu rautate, ci cu blandete si rabdare si, atunci, cu siguranta, vei reusi.

"Invatatura din constrangere nu e facuta sa ramana, dar cea care patrunde in suflet prin dragoste si bunavointa, aceea ramane acolo pentru totdeauna."

Nici nu-ti doresc.

si uite inca o povestioara care s ate ajute s aintelegi ce am vrut s aspun! :)

Parabola micului suflet
- povesti cu talc -
parabola micului suflet

(o parabola care ne arata ca nimeni nu este rau sau criminal, ci doar un suflet prietenos!)

„- Poti sa alegi sa fii orice Parte din Dumnezeu doresti”, i-am spus Eu Micului Suflet.

„- Tu esti Divinitatea Absoluta care se traieste pe Ea Insasi ca experienta. Ce Aspect al Divinitatii doresti sa traiesti acum ca experienta de a fi Tu?”

„- Vrei sa spui ca am posibilitatea de alegere?”, a intrebat Micul Suflet.

Si Eu am raspuns:

„- Da. Poti alege sa traiesti ca experienta in tine, ca tine si prin tine, orice Aspect al Divinitatii”.

„- Bine”, a spus Micul Suflet, „Atunci aleg Iertarea. Vreau sa traiesc experienta Sinelui meu ca acel Aspect al lui Dumnezeu numit Iertare Totala”.

Ei bine, dupa cum iti poti inchipui, aceasta a creat o situatie speciala.

Nu era nimeni pe care sa-l ierti. Tot ceea ce am creat Eu este Perfectiune si Dragoste.

„- Nimeni pe care sa-l ierti?”, a intrebat Micul Suflet, parca nevenindu-i sa creada.

„- Nimeni”, am repetat Eu.

„- Priveste in jurul tau. Vezi vreun suflet care sa fie mai putin perfect, mai putin minunat decat tine?”

La aceste vorbe, Micul Suflet a privit in jurul lui si a fost surprins sa constate ca era inconjurat de toate sufletele din rai. Ele venisera de departe, din intreaga Imparatie, deoarece auzisera ca Micul Suflet purta o extraordinara conversatie cu Dumnezeu.

„- Nu vad pe nimeni care sa fie mai putin perfect decat mine!”, a exclamat Micul Suflet.

„- Atunci, pe cine sa iert?”

In clipa aceea, un alt suflet a iesit din multime.

„- Poti sa ma ierti pe mine”, a spus Sufletul Prietenos.

„- Pentru ce?”, a intrebat Micul Suflet.

„- Voi veni in viitoarea ta viata fizica si voi face ceva pentru care tu va trebui sa ma ierti”, a raspuns Sufletul Prietenos.

„- Ce anume ai putea sa faci tu, o fiinta de Lumina atat de Perfecta, incat sa ma determini sa vreau sa te iert?”, a vrut sa stie Micul Suflet.

„- O”, a zambit Sufletul Prietenos, „sunt sigur ca o sa inventam noi ceva”.

„- Dar de ce ai vrea tu sa faci acest lucru?”. Micul Suflet nu putea sa-si dea seama de ce o fiinta de o asemenea perfectiune ar dori sa isi incetineasca vibratiile atat de mult incat sa faca, intr-adevar, ceva „rau”.

„- Simplu”, a explicat Sufletul Prietenos, „as face-o pentru ca te iubesc. Vrei sa traiesti experienta Sinelui tau ca fiind Iertator, nu-i asa? Mai mult decat atat, tu ai facut acelasi lucru pentru mine”.

„- Asa am facut?”, a intrebat Micul Suflet.

„- Bineinteles. Nu-ti amintesti? Amandoi, tu si cu mine am fost Tot Ceea Ce Este. Noi am fost Susul si Josul si Stanga si Dreapta. Noi am fost Aici si Acolo, Acum si Atunci. Noi am fost Mare si Mic, Mascul si Femela, Bine si Rau. Noi am fost, cu totii, Tot Ceea Ce Este.

Si noi le-am facut toate acestea prin intelegere, astfel incat fiecare dintre noi sa poata trai experienta de noi insine, ca Cea Mai Grandioasa Parte a lui Dumnezeu. Pentru ca noi am inteles ca ...

In absenta a ceea ce Voi Nu Sunteti, ceea ce Voi Sunteti, NU este.

In absenta lui ‚rece’, voi nu puteti fi ‚calzi’. In absenta lui ‚trist’, voi nu puteti fi ‚fericiti’; fara ceea ce se numeste ‚rau’, experienta a ceea ce voi numiti ‚bun’ nu poate exista.

Daca alegeti sa fiti un lucru, trebuie sa apara, undeva in univer,s ceva sau cineva opus lui, pentru a-l face posibil”.

Sufletul cel Prietenos a explicat apoi ca acei oameni sunt Ingeri Speciali ai lui Dumnezeu si ca aceste conditii sunt Darurile lui Dumnezeu.

„- Nu-ti cer decat un singur lucru in schimb”, a declarat Sufletul cel Prietenos.

„- Orice! Orice”,a strigat Micul Suflet. Era impresionat sa afle ca putea trai experienta fiecarui Aspect Divin al lui Dumnezeu. Acum, el a inteles Planul.

„- In momentul in care dau in tine, cand te lovesc”, a spus Sufletul cel Prietenos, „in momentul in care iti fac tot ce se poate imagina a fi mai rau – chiar in acel moment ... aminteste-ti Cine Sunt Eu cu Adevarat.”

„- O, n-am sa uit!”, a promis Micul Suflet.

„- Am sa vad in tine perfectiunea care te invaluie acum si-mi voi aminti intotdeauna Cine Esti”.

(Din cartea Conversatii cu Dumnezeu, de Neale Donald Walsch)

Overmind
06-21-2010, 11:35 AM
ia nu mai face tu presupuneri pentru ca habar nu ai prin ce am trecut eu de-a lungul vietii.. e mai bine sa ne oprim aici! :)
Tu ai inceput cu presupunerile.
Vrei sa zici ca ai avut d-aface si cu partea aialalta ? Ca i-ai folosit posibilitatile sau le-ai cunoscut macar ?
Daca da, enlighten me. Daca nu, inseamna ca doar te-ai limitat la cel mult jumate.

Un taran [...]
- Iti multumesc - i-a raspuns taranul - puteai sa faci la fel ca mine, dar acum imi dau seama ca eu am gresit. Vei vedea ca a doua oara nu se va mai intampla!
Si, intr-adevar, taranul s-a tinut de cuvant.

Daca taranul ala cu oile era un tigan de pe plaiurile noastre, a doua zi ar fi taiat gardul de tot.

Unde mai e 'scoaterea' aluilalt ?

Cat despre 'Parabola micului suflet' iti respund cu 'There is darkness in your light'.

ingrid
06-21-2010, 12:47 PM
Tu ai inceput cu presupunerile.
Vrei sa zici ca ai avut d-aface si cu partea aialalta ? Ca i-ai folosit posibilitatile sau le-ai cunoscut macar ?
Daca da, enlighten me. Daca nu, inseamna ca doar te-ai limitat la cel mult jumate.

Daca taranul ala cu oile era un tigan de pe plaiurile noastre, a doua zi ar fi taiat gardul de tot.

Unde mai e 'scoaterea' aluilalt ?

Cat despre 'Parabola micului suflet' iti respund cu 'There is darkness in your light'.

ai un mod de gandire poluat si poluant! sincer, nu vreau sa fiu in pielea ta! :( pentru mine discutia s-a incheiat.

Overmind
06-21-2010, 03:14 PM
Eviti sa dai niste raspunsuri si o dai in alte cele, cum ai facut si cu multe alte ocazii. Daca ai ceva de demonstrat, demonstreaza-o cu argumente; daca nu, arunci tocesti tastatura degeaba.