PDA

View Full Version : Nu stiu daca voi stiti ce faceti.

RaduH
06-01-2010, 08:08 PM
Am fost la o conferinta care mi-a schimbat total modul de a gandi.
Voi cei mai multi de aici vad ca sunteti cam de la MISA forte multi si daca exista o conspiratie ii cam faceti pe plac.
Cam cum ar fi trebuit sa functioneze statul:
1-Drepturile omului ar fi suverane
2-Democratia trebuie sa fie limitata pentru ca sa nu devina o dictatura a majoritatii.
Categoric majoritatea nu trebuie sa se hotarasca de exemplu sa afecteze drepturile omului.
Daca se conduce prin referendum pot sa iasa catastrofe.
Categoric nu se poate abdica de la anumite principii pentru ca asa i se casuna majoritatii.
Aceasta e principala arma prin care se poate perverti tot sistemul. Daca majoritar se considera ca democratia inseamna vointa majoritatii de aici nu mai trebuie aplicat decat "divide et empera" si nu mai ai practic nici justitie nici stat de drept.
3-Secularismul si poate cea mai extrema forma in care statul se declara laic. Chiar ca nu se sustine ideea unui stat ateu. Ideea e sa nu permiti unei confesiuni religioase sa devina putere de stat sau sa poata sa influenteze prea mult puterea de stat. In primul rand pentru evitarea discriminarilor pe astfel de criterii si poate pentru ca religiile pot sa controleze masele.
Culmea ca sitemul ar functiona destul de bine daca ar fi aplicat corect.
Sa se gandeasca cei de la MISA daca ei fac bine ce fac.

Stefan B.
06-01-2010, 09:07 PM
Din cate stiu eu, este o singura persoana de la MISA. Suntem "fom all the walks of life" , diverse pregatiri profesionale, diverse state in care locuim, religiosi, si nereligiosi, spirituali si nespirituali. Cred ca reprezentam proportional destul de bine. Si am dreptul sa nu fiu de acord cu ceea ce sustineti.

PRETOR2000
06-01-2010, 09:21 PM
Este unul de al lor (masonel) ce face parte dintr-un o.n.g. Probabil,ce propaga libertatea de constiinta seculara.Bai baieti, trbuie sa va revizuiti constiinta ca duce-ti lipsa.

Cristian Calin
06-01-2010, 10:12 PM
Prietene RaduH, ai uitat sa ne spui la ce conferinta ai fost. In ceea ce priveste grupul F4R, te asigur ca noi nu avem nimic in comun cu MISA.

ingrid
06-01-2010, 10:14 PM
Am fost la o conferinta care mi-a schimbat total modul de a gandi.
Voi cei mai multi de aici vad ca sunteti cam de la MISA forte multi si daca exista o conspiratie ii cam faceti pe plac.
Cam cum ar fi trebuit sa functioneze statul:
1-Drepturile omului ar fi suverane
2-Democratia trebuie sa fie limitata pentru ca sa nu devina o dictatura a majoritatii.
Categoric majoritatea nu trebuie sa se hotarasca de exemplu sa afecteze drepturile omului.
Daca se conduce prin referendum pot sa iasa catastrofe.
Categoric nu se poate abdica de la anumite principii pentru ca asa i se casuna majoritatii.
Aceasta e principala arma prin care se poate perverti tot sistemul. Daca majoritar se considera ca democratia inseamna vointa majoritatii de aici nu mai trebuie aplicat decat "divide et empera" si nu mai ai practic nici justitie nici stat de drept.
3-Secularismul si poate cea mai extrema forma in care statul se declara laic. Chiar ca nu se sustine ideea unui stat ateu. Ideea e sa nu permiti unei confesiuni religioase sa devina putere de stat sau sa poata sa influenteze prea mult puterea de stat. In primul rand pentru evitarea discriminarilor pe astfel de criterii si poate pentru ca religiile pot sa controleze masele.
Culmea ca sitemul ar functiona destul de bine daca ar fi aplicat corect.
Sa se gandeasca cei de la MISA daca ei fac bine ce fac.

Esti penibil.. daca ai avea macar cele mai elementare informatii despre MISA ai vedea ca cea mai mare parte a lor sunt ortodocsi si cred cu tarie in Dumnezeu! ma enerveaza oamenii care au senzatia ca le stiu pe toate in privinta unor subiecte pe care nici macar nu s-au obosit sa le studieze!

Guvernare 2.0 si Parlament 2.0 nu au nici o legatura cu MISA. sunt in intregime opera lui stefan, cristian, ciprian si a altor membri fight 4romania ... care nu au nici o legatura cu MISA! tu esti cel total in afara problemei si pe viitor fii mai atent ce emiti! cred ca tu nu stii ce spui si ce faci! daca eu scriu articole pe yogaesoteric si postez aici articole preluate de acolo, e treaba mea si nu trebuie sa dau socoteala nimanui si cu atat mai putin tie!

Malasorte
06-01-2010, 10:24 PM
In primul rand daca ai fost iluminat , ti s-a deschis creierul (cam tarziu daca e dupa mn) dc nu imparti si cu noi?! Si ce este si mai important ce ai de gand sa faci sa schimbi ce e rau in Romania. App unde ai avzut u , ca promoveaza f4r ce ai postat u?!

genesis
06-01-2010, 10:36 PM
RaduH, daca tu stii ce facem de ce nu ne spui direct? Chiar as fi curios sa stiu cum ti s-a schimbat modul de a gandi (inca asteptam sa ne precizezi conferinta cu pricina).

Stefan B.
06-02-2010, 05:44 AM
daca eu scriu articole pe yogaesoteric si postez aici articole preluate de acolo, e treaba mea si nu trebuie sa dau socoteala nimanui si cu atat mai putin tie!

Exact, suntem persoane independente din punct de vedere intelectual, si asta este frumusetea grupului! Eu nu cred in dictatura legii facuta de o minoritate care are privilegiile de a decide ce este bun si ce este rau pentru societate. De aceea la nivel mondial exista o neincredre fara precedent la adrea guvernelor, acestea dovedind in repetate randuri ca lucreaza impotriva cetateanului.

Eu personal cred in colaborare si dezbatere publica , transparenta , analiza si gandire critica.Cred in atingerea binelui comun prin aceasta colaborare publica, ca opozitie a sistemului actual in care elitele isi protejeaza doar accesul lor la resursele societatii in detrimentul binelui comun.

Iti recomand urmatorul material :

http://www.youtube.com/watch?v=J80PE1h9OuA

Viitorul este al colaborarii, al integrarii si al iesirii din Matrix. Si tehnologia actuala clar arata ca suntem pe un drum ireversibil :)

http://www.youtube.com/watch?v=sPQViNNOAkw

RaduH
06-02-2010, 07:00 PM
Super fain se poate da si cu Quote aici.

Este unul de al lor (masonel) ce face parte dintr-un o.n.g. Probabil,ce propaga libertatea de constiinta seculara.Bai baieti, trbuie sa va revizuiti constiinta ca duce-ti lipsa.
Poate ca da sau poate ca nu. Poate ca dimpotriva daca e vorba de ei vreau sa fiu mai periculos decat toata MISA la un loc. Problema e ca cine a scris mesajul asta chiar nici macar nu-i poate gadili.

Esti penibil.. daca ai avea macar cele mai elementare informatii despre MISA ai vedea ca cea mai mare parte a lor sunt ortodocsi si cred cu tarie in Dumnezeu! ma enerveaza oamenii care au senzatia ca le stiu pe toate in privinta unor subiecte pe care nici macar nu s-au obosit sa le studieze!
Hai lasa-ma... Ce sa fac sa scriu vre-o 30 de asane sau sa comunic ceva mantre ? Sa fie a lui Tara sau a lui Kaly , sau sa fie mantra mea personala ? Ai inteles ? Dar totusi cu existenta MISA nu inseamna ca sunt total de acord.

Prietene RaduH, ai uitat sa ne spui la ce conferinta ai fost. In ceea ce priveste grupul F4R, te asigur ca noi nu avem nimic in comun cu MISA.
In principiu eu sunt de acord daca sunteti voi de acord ca-i pot face reclama unui politician.

Exact, suntem persoane independente din punct de vedere intelectual, si asta este frumusetea grupului! Eu nu cred in dictatura legii facuta de o minoritate care are privilegiile de a decide ce este bun si ce este rau pentru societate. De aceea la nivel mondial exista o neincredre fara precedent la adrea guvernelor, acestea dovedind in repetate randuri ca lucreaza impotriva cetateanului.
Nacazu e ca e exact invers si in asta consta toata puterea lor. Nu e nici o dictatura a nici unei minoritati/invers.

Deocamdata imi cer scuze dar n-am timp sa va dadacesc insa promit sa revin.

ingrid
06-02-2010, 07:12 PM
uite ce e stimate... esti penibil si chiar habar nu ai ce vorbesti... yoga nu este religie ... daca aveai macar o idee vaga despre yoga ai fi stiut acest lucru,... dar esti si tu doar un semidoct de doi lei despre care frumos se spune ... " usor inveti pe un netot si mai usor pe cel cu minte, pe-un semidoct nici tu, parinte, nici zeii cerului nu pot!" esti doar un alt semodict de doi lei...

in alta ordine de idei mai atotstiutorule, daca era vorba sa fie un site MISA poti SA FII SIGUR ca ar fi fost scris mare MISA pe el si nu Fight4Romania. cei de la MISA nu au nici un motiv sa se ascunda!de altfel cineva care stie cat de cat cum sunt cei de la MISA si-ar fi dat seama imediat! dar la cata blasfemie e in gurile unora de pe acest forum, cam greu sa spui ca sunt de la MISA. mai si gandeste inainte sa deschizi gura

Stefan B.
06-02-2010, 07:17 PM
Radu, ai o atitudine foarte gresita. Se pare ca scopul tau este acela de a destabiliza si a distruge forumul .Si din cate stiu , esti expert in asta . vezi ca Fight4Romania nu este forumul ala de stiinta in care ai distrus tot. Si grupul nu are nevoie de dadaca, stim sa gandim pentru noi.

RaduH
06-02-2010, 08:34 PM
uite ce e stimate... esti penibil si chiar habar nu ai ce vorbesti... yoga nu este religie ... daca aveai macar o idee vaga despre yoga ai fi stiut acest lucru,... dar esti si tu doar un semidoct de doi lei despre care frumos se spune ... " usor inveti pe un netot si mai usor pe cel cu minte, pe-un semidoct nici tu, parinte, nici zeii cerului nu pot!" esti doar un alt semodict de doi lei...
Tocmai ca am ca am facut cu Nicolae Catrina. Am vrut sa fiu fin. Voi nu sunteti nici un fel de crestini.
Treaba ta MISA. puteti sterge topicul eu incercam sa va explic ceva.
Dar nu inainte de o explicatie pe care o consider de natura chiar juridica.
Acuma pe rand:

Se pare ca scopul tau este acela de a destabiliza si a distruge forumul
Se pare ca pana acuma chiar nu aveam de gand.

Si din cate stiu , esti expert in asta
Lamureste-ma si pe mine de unde stii.

vezi ca Fight4Romania nu este forumul ala de stiinta in care ai distrus tot.
Din cate stiu acel forum e tot acolo, nu e distrus de loc si eu nici macar nu sunt banat.
Problema e ca daca nu-mi explici treaba asta o sa vreu sa-l distrug pe acesta si cred ca o sa si reusesc.

Cristian Calin
06-02-2010, 09:10 PM
@RaduH..nu inteleg de ce ameninti ..crezi ca o sa reusesti sa intimidezi pe cineva???? Cu siguranta nu pe mine. Daca ai chef de scandal mergi si canta in alta parte, insa daca vei dori sa discutam pe teme concrete atunci esti bine venit pe fight4romania. Nu inteleg de ce esti atat de crispat. Pana la urma, care este motivatia dumitale de a posta pe acest forum????

Stefan B.
06-02-2010, 09:19 PM
Man, am mai explicat - cu o singura exceptie (din cate stiu eu) , nu suntem membrii MISA. Si nici nu dorim sa devenim ! Nu ne intereseaza decat informatia , si o luam din ce surse gasim. Daca tu vii aici doar sa te lupti cu acel 1 membru MISA de aici , sincer nu e ceva care ne intereseaza, fa un forum special de argumente misa si contra-misa. A fost vina ta in primul rand pentru ca ai spus ca "suntem de la MISA" . Ti-am raspuns ca nu . Tu tot nu ai raspuns la ce intalnire ai fost! Masonica ?

RaduH
06-02-2010, 10:05 PM
Tu tot nu ai raspuns la ce intalnire ai fost! Masonica ?
Nu ca daca tu ai stii ceva adevarat despre ei ai stii ca nu prea reusesti sa ajungi la asa intalniri.
Acuma sa raspunzi tu la asta.
http://img198.imageshack.us/img198/2359/dovadap.th.png (http://img198.imageshack.us/i/dovadap.png/)
Sper sa se vada ce raspuns am primit.
Ce forum de stiinta am distrus ?
Deci nu tin cu masoneria da de acum stiu ca cu MISA n-o sa mai tin nici o data pentru ca am inteles metodele voastre.
Si stati linistiti ca va privez eu de prea marea mea valoare pentru un astfel de forum.
Verific doar sa vad daca se vede poza si pe urma sa vad cum imi pot anula contul de aici.

Albu'
06-02-2010, 10:19 PM
Imi explica cineva va rog ce s-a intamplat aici ca nu inteleg nimic, care e motivul certei. In pm daca se poate.