View Full Version : Antifoamete, anticoruptie - Vadim, PRM
Costel Cornea
05-18-2010, 09:20 PM
Vadim Tudor - PRM, 10 solutii anticriza :
1) Suspendarea şi arestarea lui Traian Băsescu.
2) Arestarea lui Emil Boc şi a tuturor membrilor acestui guvern - marionetă, care a īmpovărat ţara cu datorii insuportabile şi a desăvīrşit dezastrul.
3) Judecarea lor īn regim de urgenţă, pentru īnaltă trădare de ţară şi subminarea economiei naţionale.
4) Destituirea, imediată, a lui Mugur Isărescu şi a īntregii conduceri a Băncii Naţionale a Romāniei.
5) Organizarea alegerilor anticipate, prezidenţiale şi parlamentare, cel mai tīrziu pīnă la 1 august 2010.
6) Confiscarea marilor averi realizate prin fraudă şi constituirea unui Fond Naţional de Ajutorare a celor foarte săraci.
7) Īngheţarea salariilor şi a pensiilor, pīnă la 31 decembrie, după care acestea vor creşte, fiindcă bani sunt.
8) Naţionalizarea PETROM, a Rompetrol, a ALRO Slatina, a Băncii Comerciale Romāne şi a altor active şi unităţi, care alimentau Bugetul de Stat.
9) Nu amnistie fiscală - ci recoltarea, drastică, a impozitelor marilor datornici, ceea ce va duce la lichidarea evaziunii fiscale.
10) Renunţarea la Acordul īnrobitor cu FMI şi reorientarea economiei romāneşti, de la "vampirii financiari" către alte surse de finanţare, īn primul rīnd către China - singura soluţie īn momentul de faţă.
Dacă nu vom proceda astfel, va fi jale mare. Romānia nu e Grecia. E mai rău decīt Grecia! Pe noi nu ne iartă nimeni.
http://www.youtube.com/watch?v=wCqaSMHxk1w
Cristian Calin
05-18-2010, 09:34 PM
Cu tot respectul Costele insa nu cred in solutiile lui Vadim. Totusi sustin punctul 10 .
Albu'
05-18-2010, 09:35 PM
Sper ca ati postat aici solutiile astea doar pentru amuzament, chiar si asa cred ca utilizatorii forumului sunt mai inteligenti si nu gusta "senzationalisme" gen otv.
ingrid
05-18-2010, 10:18 PM
[QUOTE=Costel Cornea;3683]Vadim Tudor - PRM, 10 solutii anticriza :
1) Suspendarea şi arestarea lui Traian Băsescu.
2) Arestarea lui Emil Boc şi a tuturor membrilor acestui guvern - marionetă, care a īmpovărat ţara cu datorii insuportabile şi a desăvīrşit dezastrul.
3) Judecarea lor īn regim de urgenţă, pentru īnaltă trădare de ţară şi subminarea economiei naţionale.
4) Destituirea, imediată, a lui Mugur Isărescu şi a īntregii conduceri a Băncii Naţionale a Romāniei.
5) Organizarea alegerilor anticipate, prezidenţiale şi parlamentare, cel mai tīrziu pīnă la 1 august 2010.
6) Confiscarea marilor averi realizate prin fraudă şi constituirea unui Fond Naţional de Ajutorare a celor foarte săraci.
7) Īngheţarea salariilor şi a pensiilor, pīnă la 31 decembrie, după care acestea vor creşte, fiindcă bani sunt.
8) Naţionalizarea PETROM, a Rompetrol, a ALRO Slatina, a Băncii Comerciale Romāne şi a altor active şi unităţi, care alimentau Bugetul de Stat.
9) Nu amnistie fiscală - ci recoltarea, drastică, a impozitelor marilor datornici, ceea ce va duce la lichidarea evaziunii fiscale.
10) Renunţarea la Acordul īnrobitor cu FMI şi reorientarea economiei romāneşti, de la "vampirii financiari" către alte surse de finanţare, īn primul rīnd către China - singura soluţie īn momentul de faţă.
Dacă nu vom proceda astfel, va fi jale mare. Romānia nu e Grecia. E mai rău decīt Grecia! Pe noi nu ne iartă nimeni.
Costel, Vadim are probleme grave de sanatate... mintala! nu este o solutie pentru Romania!
Si cred ca realizezi ca aceste solutii propuse de el nu sunt de fapt ale lui! El nu face decat s adea oamenilorce vor ei sa auda! daca el ar fi la putere jalea ar fi si mai mare in Romania. lasati-l acolo unde e ca sta bine... acolo sa ramana!
Malasorte
05-19-2010, 10:50 AM
Sunt de acord cu ingrid, desi imi convine nationalizarea unor societati de stat si renuntarea la imprumut acestea nu pot fi facute fara represalii drastice la adresa Romaniei din partea comunitatii internationale. Si nu am incredere in Vadim deoarece timp de 20 de ani nu a stiut sa fie un nationalist asa cum e doctrina partidului lui, mai mult facand de rusine aceasta doctrina a nationalismului.
Overmind
05-19-2010, 04:33 PM
Solutiile sunt scurte si la obiect.
Doar ca asa ceva nu vor permite marile puteri.
katun
05-27-2010, 01:46 PM
marile puteri au problemele lor interne in aceasta perioada... asa ca fiecare este pe cont propriu, eventual dupa ce trece criza sa primim niste avertismente verbale de la diversi oficiali straini!
solutia confiscarii averilor este suficienta pentru a scoate tara din criza... apoi va trebui sa reformam structural statul roman, altfel la urmatoarea criza va fi la fel.
Malasorte
05-27-2010, 03:30 PM
Solutiile mele sunt simple:
1. Retragerea armatei
2. Impozitarea mai mare a produselor de lux
3. Impozit pe venit gradat
4. Respectarea legilor asa cum sunt, problema consta in faptul ca nu sunt aplicate corect.
PRETOR2000
05-27-2010, 04:08 PM
SCUZE ,dar chiar e o solutie pentru ROMANIA sustinerea punctelor: 4;6;8;9;10. A nu se intelege ca il sustin pe vadim,ci aceste puncte.CRED CA A VENIT TIMPUL CA ACEASTA TARA SA NU MAI FIE CONDUSA DE O MINA DE VENETICI CE POT FI LESNE CORUPTI SI CUMPARATI,CI DE REGULI VECHI DE MII DE ANI SI DE UN SFAT AL BATRINILOR,CE VOR INDEPLINI ACEASTA MISIUNE FARA PLATA, FIIND O DATORIE DE CREDINTA PENTRU TARA.SIGUR CA VA FI NEVOIE DE UN REGE PENTRU A NE TINE IN FRIU ,DAR ACESTA TREBUIE SA FIE PAMINTEAN,ADICA DE AICI DIN NEAMUL DACILOR SI NU STRAINI DE NOI.DE CE Pct.4 pentu ca isarescu(litera mica pt.micimea lor sufleteasca) este de al lor(F.M.I.,BANCA MONDIALA) facind parte din loja CLUBUL DE LA ROMA care este infiintata pentru majoritatea bancherilor din lume.Pct.6 pentru ca sunt foarte multi care au facut averi din banul public pe care noi l -am platit de buna credinta ca acesti bani vor ajuta la dezvoltarea ROMANIEI si nu la imbogatirea unor jegosi straini de interesele noastre(deci atunci de ce mai trebuie sa platim noi impozite ca nu mai au obiect constitutional). Voi continua sa explic si celelalte puncte la noapte caci trebuie sa merg la lucu.(POATE CA CE AM SCRIS MAI SUS O SA PARA DEPLASAT IN CONTEXTUL ACESTOR TIMPURI TEHNOLOGICE,DAR EU ASA VISEZ SA FIE ).
PRETOR2000
05-28-2010, 02:09 AM
Continuare.Pct.8 aceasta trebuie facuta deoarece aceste firme trebuiau sa ramina in portofoliul statului fiind principala pirghie de stabilitate economica si totodata principala pirghie de manevrare a nivelului de trai pentru ca in acest portofoliu mai ereau si intreprinderile ce furnizeaza utilitatile pentru populatie si sctorul privat.Pai daca CONSTITUTIA ROMANIEI spune ca:ART.135-referitor la proprietatea colectiva-Pct.(4)BOGATIILE DE ORICE NATURA ALE SUBSOLULUI,CAILE DE COMUNICATIE,SPATIUL AERIAN APELE CU POTENTIAL ENERGETIC VALORIFICABIL SI ACELEA CE POT FI FOLOSITE IN INTERES PUBLIC,PLAJELE,MAREA TERITORIALA,RESURSELE NATURALE ALE ZONEI ECONOMICE SI ALE PLATOULUI CONTINENTAL,PRECUM SI ALTE BUNURI STABILITE DE LEGE,FAC OBIECTIVUL EXCLUSIV AL PROPRIETATI PUBLICE.Pct.(5)BUNURILE PROPRIETATE PUBLICA SUNT INALIENABILE.IN CONDITIILE LEGII,ELE POT FI DATE IN ADMINISTRAREA REGIILOR AUTONOME ORI INSTITUTIILOR PUBLICE SAU POT FI CONCESIONATE ORI INCHIRIATE.Avind insa in vedere ART.134-cu referire la economie-Pct.(2)-STATUL TREBUIE SA ASIGURE: aliniatul d)EXPLOATAREA RESURSELOR NATURALE,IN CONCORDANTA CU INTERESUL NATIONAL;aliniatul f)CREAREA CONDITIILOR NECESARE PENTRU CRESTEREA CALITATII VIETII.Deci de aici tragem concluzia ca:STATUL a facut tot posibilul sa ni se fure dreptul de folosinta colectiva a resurselor ce erea un bun al nostru dobindit in urma nasterii noastre ca popor in aceasta vatra stramoseasca-adica de ce sa platesc bani pe un bun ce pot sa-l folosesc cind am nevoie,plata nemai fiind necesara decit la distributie ce ar fi tot in patrimoniul statului nu ca acum cind fiind private vin CIVILIZATORII EUROPENI si ma obliga sa platesc pe un bun gratuit al TARII in care m-am nascut (petrol,gaze naturale,electricitate,apa,etc.) pretul pietei de la ei ca asa e civilizator ,hai sa fim seriosi,este un mijloc de spoliere a unui popor intreg si atunci DE CE TREBUIE NOI SA FIM IN "COMUNITATEA EUROPEANA" va intreb si pe voi poate ca sunt eu mai din topor sau am I.Q. foarte mic si nu inteleg?POATE CA CIVILIZATOR AR FI ,PE ACESTE PUNCTE SI ALTELE ALE CONSTITUTIEI SA ATACAM GUVERNUL ROMANIEI LA C.E.D.O.SI SA CEREM DESPAGUBIRI DE LA CEI CARE NE CONDUC ASTAZI IN NUME PROPRIU SI CONTESTAREA SI DESFINTAREA TUTUROR CONTRACTELOR CE SUNT INCHEIATE DE ACESTI MIRSAVI IN DETRIMENTUL NOSTRU IN PRINCIPAL SI AL STATULUI ROMAN IN SECUNDAR.POATE CA INCEPUTUL UNEI NOI ROMANII CU ASTA AR TREBUII SA INCEAPA.Si cred ca pedeapra cu moartea ar trebui reintrodusa pentru ca acesti tradatori de NEAM SI TARA sa se duca acolo unde trebuie pentru ca au dovedit cu brio incalcarea drepturilor noastre-nepasindu-le de ce se intimpla cu noi(asta se numeste GENOCID) ei sa traiasca bine si cu familiile lor-si deci la renuntarea de buna voie a tot ce este uman in ei-deci monstri,astia avid in toate timpurile istoriei omenesti un loc rezervat la TEAPA.SCUZE ,o sa continui restul miine ca acum mi-am adus aminte de toate cele.VA DORESC NUMAI VISE PLACUTE.
Overmind
05-28-2010, 11:44 AM
Doar ca pentru a se reintroduce astfel de masuri gen pedeapsa tradatorilor ar trebui mai intai sa nu mai fie tradatori la conducere.
PRETOR2000
05-28-2010, 02:45 PM
Pai tocmai cu ei am incepe,ca sa fie si un bun exemplu pentru cei ce cred ca dumnezeu s-a intrupat in ei si sa faca ce vor,nepasindule si de cei multi ce sunt la fel ca ei la constructie,dar nedereglati la "scufita".
Impozitarea locuintelor de lux in functie de suprafata construita si mai ales in functie de locatie si de terenul (curte etc ) progresiv . multi au palate in centru oraselor si platesc acelasi impozit ca cei ce stau in cutii de chibrite !
Nu stiu dar mi-e sila de tot !Cind imi amintesc numai numele acestor fiare nemiloase imi vine sa vomit ! Nu stiu cum mai pot romanii sa traiasca ! In noiembriae decembrie va fi JALE MARE in ROMANIA ! GAZELE CURENTUL vor incepe sa se inchida la multe apartamente se vor reduce spitalele etc ! Deja s-a anuntat primele spitale ce nu au fonduri suficiente !
CONFISCAREA AVERILOR si nu in ultimul rind pedepsirea lor adica la munca silnica pe viata cu putina mincare asa cum au tinut si ei pe altii ca destul au furat si au trait in husur ! SA mai munceasca din greu si ei ca si bietul popor a muncit ptr ei !