View Full Version : Ultima spaga !
Costel Cornea
05-12-2010, 01:35 AM
Ii invitam pe toti cetatenii liberi ai tarii acesteia ca VINERI 28 MAI 2010 ora 18.00 sa depuna o moneda de 10 bani pe trotuarul din fata cladirii Guvernului Romaniei si a Prefecturilor judetene. Haideti sa le dam ultima spaga si apoi sa ne lase in pace!
Sursa: internet
17
ingrid
05-12-2010, 01:58 PM
te rog frumos nu incuraja sau indemna oamenii sa isi faca conturi pe Facebook. Repet pentru a nu stiu cata oara: este un mod de a le da lor cate informatii vor despre noi... NU VA MAI FACETI CONTURI PE FACEBOOK! actiunile pot fi promovate si fara ei!
Albu'
05-12-2010, 04:08 PM
Aici ingrid are dreptate, daca va faceti conturi pe facebook aveti in vedere faptul ca e foarte probabil ca ei sa dea informatiile personale altor organizatii (contra cost zic unii). Cert e ca divulga fara acordul tau informatii pe care le vrei private. http://www.networkworld.com/news/2010/050610-facebook-privacy-complaint-a-complete.html?hpg1=bn
Stefan B.
05-12-2010, 04:26 PM
Facebook e ok, depinde ce pui pe el! Atat timp cat esti constient ca tot ce faci apartine cu drept de copyright la Facebook, e ok . Eu am dar il folosesc strict pentru ceea ce imi trebuie.
Overmind
05-12-2010, 05:16 PM
te rog frumos nu incuraja sau indemna oamenii sa isi faca conturi pe Facebook. Repet pentru a nu stiu cata oara: este un mod de a le da lor cate informatii vor despre noi... NU VA MAI FACETI CONTURI PE FACEBOOK! actiunile pot fi promovate si fara ei!
De acord. Multi dau acolo date reale si asta e o greseala catastrofala.
Costel Cornea
05-12-2010, 11:25 PM
Nu stiam aceste lucruri. Oricum, eu nu ma ascund. Cineva a spus ca ies in fata. Ce sa fac ? Sa traiesc sub anonimat ?
Intrebarile fundamentale sunt: cine sunt, de unde vin, ce se intampla dupa moarte ?
Si asa, nu stim cine suntem. Daca mai umblam si cu anonimatul, unde ajungem ?
Am sters adresa sursei ! Multumiti ?
ingrid
05-13-2010, 12:12 AM
Nu stiam aceste lucruri. Oricum, eu nu ma ascund. Cineva a spus ca ies in fata. Ce sa fac ? Sa traiesc sub anonimat ?
Intrebarile fundamentale sunt: cine sunt, de unde vin, ce se intampla dupa moarte ?
Si asa, nu stim cine suntem. Daca mai umblam si cu anonimatul, unde ajungem ?
Am sters adresa sursei ! Multumiti ?
nu era vorba de noi cat de faptul ca majoritatea oamenilor nu stiu de ce e in stare facebook! nu e nici o problema ca iesi in fata. din cate am vazut nu ti-a reprosat nimeni la aceasta postare acest lucru! :) e ok sa iesi in fata daca ai curaj sa o faci si te simti in stare sa actionezi.. e superok! cred ca mi-ai inteles cumva gresit spusele! :) nu a spus nimeni sa fii anonim ci doar ca exista si alte cai de a promova o actiune! pupici...