PDA

View Full Version : Arme psihotronice in Romania

ingrid
05-12-2010, 12:27 AM
Mesaj primit pe email. Voi continua sa postez pentru cei care stiu sa faca diferenta.

http://www.youtube.com/watch?v=hGaw3v068kE&feature=player_embedded

ARMELE PSIHOTRONICE IN ROMANIASI IN LUME
Din dorinta de a informa lumea cat mai bine despre ceea ce se intampla in Romania, si nu numai, am sa postez o lista cu orasele in care sunt montate instrumente psihotronice sau care sunt influentate puternic de astfel de dispozitive, orele la care se fac emisii, si mesajul lor. Cei care veti citi acest post, aveti grija cat mai mare la mentalul vostru. Fara frica oameni buni. Doar fiti atenti la gandurile voastre si verificati de doua ori inainte de a accepta ca un anumit gand este al vostru. Multe dintre ele sunt puse acolo, pentru ca majoritatea dintre voi sunteti foarte neatenti la ceea ce ganditi.

Orasele principale afectate de astfel de instrumente:
1. Bucuresti
2. Brasov
3. Cluj Napoca
4. Iasi
5. Galati
6. Constanta
7. Arad
8. Timisoara
9. Craiova
10. Focsani

Orele de emisie: 00, 04, 09, 12, 15, 18 si 21

Mesaje: de natura sexuala, carnala, mesaje de tip propagandist la adresa politicii, mesaje de tip revoltator la adresa comportamentului oamenilor, mesaje cu ura si furie, crime si atacuri fizice.

Deci, multa atentie la gandurile voastre si emotiile pe care le emiteti. De cele mai multe ori nu sunt generate de voi. Influentele acestor instrumente se face simtita zilnic si afunda omul si mai mult in superficialitate, ura, furie, lipsa de armonie si separare.
Asta nu va scuteste insa de disciplina. Fiecare e responsabil pentru faptele sale. Astfel, faceti ce puteti pentru a evita sa fiti influentati subtil, si nu puneti vina pe nimeni altcineva. Voi puteti sa fiti vulnerabili sau puteti sa fiti stapani pe gandurile voastre. Este o decizie ce trebuie sa o luati personal.

Armele psihotronice sunt dispozitive de manipulare in masa, realizate pe baza tehnologiei de control a undelor cerebrale. Inductia este realizata printr-o forma de influenta subtila si nu este deloc usor de perceput de majoritatea oamenilor care nu-si observa gandurile zilnic. La nivel de tara, efectele lor sunt destul de puternice, si afecteaza multimile de oameni atat pe plan subtil, cat si in plan direct: mass-media (TV, stiri etc) si reviste, ziare… Cu totii suntem familiarizati cu stirile de la ora 5 de pe PRO TV si nu numai acelea. Toate sunt pline de lucruri odioase, crime, violuri, atacuri, batai, accidente, toate menite sa seteze mintea umana pe un nivel de vibratie foarte jos, incapabil sa observe armonia din lumea asta. Nedreptatile, furturile si justitia corupta sunt titlurile cele mai des vehiculate in mass-media, scandalurile de proportii fiind o alta sursa de manipulare.

Si totusi, toate aceste lucruri, ce vor a realiza din Romania ? Romanii sunt supusi chimicalelor de pe piata alimentara, sunt intoxicati zilnic fizic si mental, emotional si verbal, si pe deasupra, la conducerea tarii sunt doar oameni ce vor sa se imbogateasca fara sa conduca poporul undeva. De ce acest haos total ? Pentru ca omul nu este stapan pe fiinta sa. Pentru ca romanul este foarte influentabil si se lasa dus de conflicte si agitatie, de lucruri ce-i starnesc curiozitatea si care-l tin treaz cu actiune, fara sa fie ceva mai profund in spatele lor. Romanul se lasa condus de oameni cu o putere mai mare de convingere. Si toate astea pentru ca nu vrea sa fie mai atent la gandurile sale.

Oameni precum liderii politici din Romania, guvernatorul bancii romanesti, prim ministri, si politicienii inutili, sunt cei care sunt lasati la putere pentru ca romanul este indiferent, si manipulat zilnic sa fie indiferent. I se starneste indiferenta cu orice ocazie, este stimulat zilnic sa plece capul, crezandu-se incapabil sa faca ceva.
Dar ce poate face romanul ??? MULTE. Poate sa creada ca el poate schimba ceva. Schimba unul, schimba doi, si asa se aduna tot mai multi. Schimba modul sau de a gandi si de a aborda viata. Schimba nepasarea din actiunile sale, schimba gandirea care-l face sa fie incapabil sa modifice ceva prin jur. Toate astea, vor schimba tot mai mult Romania. Si este valabil nu doar pentru tara asta, ci pentru toata lumea.

Armele psihotronice amplifica toata neputinta asta a omului. Si nu este pentru ca omul nu ar putea face ceva. Armele astea exista pentru ca omul poate face atat de multe, incat i-ar arunca pe impostorii de la conducere direct in mizerie si inchisoare sufleteasca. Omul este capabil de multe, doar sa creada in asta, sa creada ca EL SINGUR poate face multe.
Ca, odata ce se aduna mai multi, puterea va creste enorm. Nu va mai luati dupa ideea ca “sunt singur, ce pot face eu… ?”. Ce puteti face ? Ganditi diferit ! Coordonati-va viata altfel si schimbati ceea ce faceti cu propria voastra viata si fiinta. Atunci se vor schimba tot mai multe in jur. Credeti in puterea voastra de influentare si veti modela viata voastra mai mult decat ati crede ca puteti. Nu-i lasati pe altii sa decida in locul vostru, nu lasati sa fiti tratati ca sclavi, pentru ca PUTETI SA VA SCHIMBATI VIATA.

http://www.youtube.com/watch?v=UiywPnozfyg&feature=player_embedded#!

http://www.youtube.com/watch?v=3Pv8F6GwaME&feature=related

PRETOR2000
05-12-2010, 02:35 AM
ACEST ARTICOL ESTE FOARTE REAL.TE ROG SA PRIMESTI TOATA STIMA SI CONSIDERATIA MEA,EU SUNT NOU PE AICI SI CHIAR AM FOST (NU VREAU CA ACEST CUVINT SA AIBA O ASA DE MARE INCARCATURA DAR O SA IL FOLOSESC) ACUZAT CA AS FI INGRID SUB UN ALT NICKNAMES, INSA CRED CA ACESTA POSTARE SA OFERE O ALTA IMPRESIE.AM INTERVENIT LA TEXT, PENTRU A VA SPUNE CA ACESTE ARME CE PROPAGA UNDE CU INFORMATIE NEGATIVA CIT SI POSTURILE DE TV. CARE IN MAJORITATE FAC ACELASI LUCRU AU UN REMEDIU CE SE NUMESTE ORGONA. CE ESTE ACEASTA ORGONA?UN DISPOZITIV CE CAPTEAZA SI AMPLIFICA ENERGIA ORGONICA CARE SE GASESTE IN JURUL NOSTRU LA NIVELUL INTREGULUI GLOB TERESTRU. http://www.youtube.com/watch?v=sPV-JExUPns ACEST DISPOZITIV ARE ROLUL DE A TRANSFORMA ORICE UNDA SAU INFORMATIE ETERICA NEGATIVA IN UNDE BENEFICE PENTRU ORGANISMELE VII.DECI RADIATIILE DE LA TV.,MICROUNDE,MONITOARE,TELURICE,CENTRALE NUCLEARE,ATACURI PSI DE ORICE NATURA ADICA TOATE ENERGIILE VIBRATIONALE NEGATIVE SUNT TRANSFORMATE IN RADIATII BENEFICE PENTRU VIATA DACA AI UN DISPOZITIV DIN ACESTA IN CASA,IN CURTE SAU LA SERVICI.MODUL DE OBTINERE IL AVETI AICI: http://www.youtube.com/watch?v=ccS70UQE0fE&feature=related CHIAR PUTETI SA VEDETI CE PUTERE ARE http://www.youtube.com/watch?v=ccS70UQE0fE&feature=related VA DORESC LA TOTI O NOAPTE LINISTITA.

Stefan B.
05-12-2010, 04:00 AM
Pretor, nu ai fost acuzat ca ai fi "Ingrid" din motivele pe care le crezi :) ci pentru ca Ingrid declarase la un moment dat ca pleaca de pe forum, iar unii se asateptau sa revina pe forum cu alt nume! Si eu am facut asta pe abovetopsecret.com :P

ingrid
05-12-2010, 10:21 AM
of, ce copilarosi sunteti... de ce as fi revenit sub un alt nume? vezi, cu adevarat se spune ca intotdeauna vedem in ceilalti ce avem in noi insine! singurul motiv pentru care continui sa postez aici este ca totusi mai intra si aici destui oameni care au nevoie sa afle anumite lucruri. am postat si la petitie acest material, oricum! :)
iar chestia asta cu revenitul sub alt nume e ridicola! scuze, Stefanu, nu ma refer la tine, dar pentru mine, daca as face asa ceva ar arata un anume gen de lasitate... care sincer nu imi sta in caracter!
fiti mai putin atenti la cei din jur si mai mult la voi insiva! asta e pentru toti cei de pe forum! Vivekanadana spunea " nu conteaza cine vorbeste, ci despre ce se vorbeste!" fiti mai atenti!

PRETOR2000
05-13-2010, 01:32 AM
Cred ca pe acest sait ar trebui sa functioneze o regula straveche ,tinind cont ceea ce vrem sa infaptuim aici,anume acel cod cavaleresc in care(indiferent ca suntem barbati sau femei) trebuie sa avem incredere unul in altul ca nu ne vom trada pe noi sau cauza pentru care ne pregatim sa o infaptuim,asa ca hai sa fim seriosi adica sa tratam lucrurile cu seriozitate.stefane am inteles asta si nu port pica nimanui.ingrid am incercat intr-un timp scurt(scurt pentru ca de 3 zile am cautat principalele org.sindicale din romania sa aflu adr.de mail la unii lideri sindicali din tara pentru a le face cunoscut prin filmul "colapsul ec.al argentinei"pentru a avea adevarul despre f.m.i.) sa vad posturile tale si am ramas placut impresionat ca ceea ce am descoperit eu despre masoni vad ca si tu ai facut aceleasi constatari pe care le-ai postat pentru a le afla si ceilalti.ceea ce i-ti voi spune acum nu vreau sa o iei ca pe o dojana ci ca un sfat,trebuie sa te obisnuiesti cu gindul ca munca care ai facut-o(eu si sper ca si ceilalti au apreciat acest lucru) si pe care o vei mai face poate, nu trebuie sa fie recunoscuta de cineva (eu asa fac si nu astept sa-mi fie recunoscut vreun merit) munca pe care ai depus-o,ci sa ai o bucurie sufleteasca ca tu ai descoperit ceva important si ai avut posibilitatea de a impartasi si altora aceste lucruri.prin aceasta metoda nu vei mai simti ca lucrul pe care l-ai facut nu este apreciat,deci deacum inainte tot ce faci sa fie pentru tine o explozie sufleteasca de bine de impacare cu dumnezeu care i-ti va da satisfactie pentru munca ta.sper sa nu fi suparat pe nimeni cu aceasta postare. Va voi face acum cunoscut programul masoneriei mondiale:
1.desfintarea monarhiei
2.desfintarea proprietatii
3.desfintarea mostenitorilor
4.desfintarea nationalismului
5.desfintarea familiei
6.desfintarea religiei(inlocuirea ei cu o religie universala-ecumenismul)
va doresc o noapte cit mai linistita,cel de sus vegheaza asupra noastra.

ingrid
05-13-2010, 11:25 AM
dragule, oricat ai vrea tu sa lasi chestia asta deoparte nu te lasa ei! :( toate nenorocirile din jur sunt opera lor... nu ai cum sa separi chestiunile oricat ai vrea... din nefericire!

PRETOR2000
05-13-2010, 03:27 PM
Mai fratilor nu mai dormiti pe voi ca din cauza astora tara cade in rahat acum.cei ce nu vreti sa vedeti adevarul ori sunteti inregimentati in aceste organizatii sataniste si aveti ordin sa-i depistati pe cei ce se opun programului vostru,ori chiar v-au prajit rau mintea daca tot timpul ocoliti principala cauza a dezastrului economico-financiar.poate nu stiti ca din 2004 tov.nastase(p.d.s.)a ridicat masoneria romana la utilitate publica,deci noi platim din buzunarele noastre tocmai pe cei ce vor sa ne distruga.domnule administrator ciprian dumnata stii ca daca interesele masonice cer ca membrii lor sa distruga romania si poporul o vor face fara nici un pic de retinere si asta o stiu de la un client care tocmai s-a pricopsitcu un prieten ce a devenit mason si care i-a spus verde in fata ca daca i se va cere sa-si omoare prietenul nu va avea ce face si va executa ordinul.si tocmai voi vreti sa schimbati mersul romaniei in bine insa nu vreti sa vedeti dusmanul ascuns ,care nu o sa va lase, pentru ca interesele lor nu coincid cu ale voastre ci ei executa ordinele celor de afara (sa zicem f.m.i.,banca mondiala,c.f.r.,etc.).avertisment!daca cineva de pe aici din "intimplare"este inregimentat prin aceste organizatii subversive i-mi pare rau pentru el ca a ales aceasta cale crezind ca o s-ai fie bine pentru ca toti membrii cu grade sub 30 care sunt folositi ca virfuri de lance de catre oculta mondiala vor sfirsi tragic atit ei cit si familiile lor,pentru ca masoneria nu are nevoie de pleava.sa ne auzim cu bine.
In numele tatalui si al fiului si al sfintului duh amin. (scuzati dar asta e protectia mea,puteti sa o folositi si voi)

Overmind
05-13-2010, 04:43 PM
Ce este pe site-uri este nici 1% din ce se poate face cu aceste categorii de arme.
Nu va pot da detalii mai multe (deoarece acesta este un forum public si nesecurizat).

ingrid
05-13-2010, 06:43 PM
Ce este pe site-uri este nici 1% din ce se poate face cu aceste categorii de arme.
Nu va pot da detalii mai multe (deoarece acesta este un forum public si nesecurizat).

frate lasa paranoia si scrie. ce folos ca stii daca nu spui si celorlalti. ii vom invinge atunci cand la nivel planetar s eva ajunge la un anumit nivel de informare in primul rand. nici nu ai idee ce poate mintea umana. asa ca lasa prostiile si spune. te rog :)

Stefan B.
05-13-2010, 09:51 PM
Ok, o introducere (engleza) , o lista cu patente diverse de mind control. Acestea pot fi gasite de cine stie sa caute ulterior, aici fiind doar niste prezentari. Prin 2004 existau peste 500 de patente inregistrate pe aceasta tema:

http://adventofdeception.com/mind-control-patents-invention

Si daca vreti sa faceti un generator :
http://www.rexresearch.com/pavlita/pavlita.htm

pentru cine doreste ceva scheme si explicatii facute cat de cat stiintific , seciunea "MIND / SPIRIT " de pe http://www.rexresearch.com/1index.htm este un puct bun de plecare. Si nu e secret!

Mugurel
05-16-2010, 12:30 AM
Ooooookkkk! Nu pot sa tac. Eu am fost ala care a zis ca "PRETOR 2000", ar fi Ingrid cu alt nick. Nu-mi cer scuze dintr-un motiv.
Ingrid, este foarte adevarat ca poti sa vezi in ceilalti ceea ce ai in tine, asa cum poti sa faci transferuri emotionale nepotrivite si sa vezi in iubita sau iubitul tau tocmai pe mama sau pe tata si sa te porti cu sotia fie ca si cum ar fi mama ta si s-o iubesti intr-un fel matern, fie sa iti bati sotia dintr-un sentiment de razbunare pe mama ta.
Dar vreau sa incerci sa intelegi un aspect si evident nu numai tu. In sociologie, ca si in psihologie exista notiunile de statut si rol. In sociologie definitiile acceptate ale celor 2 notiuni sunt, printre alte definitii si urmatoarele:
Statut = ceea ce te astepti tu ca individ sa primesti din partea societatii in urma comportamentului si actiunilor tale ( pt o fapta buna te astepti la o recompensa, pt o fapta rea te astepti la pedeapsa, coercitie.)
Rol = ceea ce se asteapta societatea sa primeasca de la tine in urma actiunilor ei asupra ta ( o educatie artistica va face din tine un artist, o educatie militara va face din tine un luptator ).
Discutia este mult mai mare si implica alegerile pe care le facem. De aceea daca un om se implica in ceva si nu-i place ce primeste, este corect sa i se spuna ca implicarea lui in acel lucru a fost alegerea individului ( desi alegerile pe care le face un individ ar putea comporta alte discutii, caci stim toti ca alegerile unui om pot fi manipulate, determinate, etc ).
Aceasta explicatie ti-am dat-o ca sa iti spun ca oamenii vad in tine ceea ce iti asumi ( rolul ) si imaginea pe care ti-o creezi ( statut ). Da, nu te cunosc, dar discutiile de aici nu sunt despre jocuri si concursuri si nici despre jucarii pt copii. Nu sunt paranoic, dar ma astept la astfel de maniere de reactie ( ascunderea sub un alt nick ) din partea oricui. Si da, ai dreptate, si eu as face asta daca m-as simti in pericol, dar as dori sa continui totusi aceasta activitate.
Dar aceste precizari le fac mai ales, pt a nu mai face formulari atat de simpliste, caci asta
inseaman a spune jumatati de adevaruri, pe cand lucrurile sunt cu mult mai complexe de atat.
Jumatatea de adevar este o metoda de manipulare, eficienta chiar, daca nu faci precizari si nu dai explicatii ale contextelor.
Si iata aici ti-am dat 3 variante: "vedem in altii ceea ce avem noi", ceea ce este adevarat,
"transferuri emotionale atunci cand avem lipsuri de acest gen sau din contra cand avem conflicte interioare nerezolvate"
"si relatia dintre individ pe de o parte si statutul si rolul sau social, pe de alta parte".
Precizarea aceea am facut-o pt ca nu-mi place sa fac parte dintr-un grup in care membrii se mint intre ei si se creeaza suspiciuni. Daca am o suspiciune o spun, tocmai pt a o rezolva. Sper sa intelegi acest lucru.
Daca chiar este o asa mare problema afirmatia mea, imi cer scuze "PRETOR 2000". Nu am vrut sa supar pe nimeni. Am spus o banuiala si atat. Iar despre acuze...sa fim seriosi. Cine pe cine poate acuza aici?

Si despre controlul intii umane, in romaneste cateva informatii:
http://www.rufon.org/articol/43/inventii-pentru-controlul-mintii-umane.html

Inca ceva in romaneste. Nu cunosc oamenii care vorbesc, asa ca daca au ceva gresit in actiunilor lor....scuze pt post.

http://www.youtube.com/watch?v=OdgdGu73my4
http://www.youtube.com/watch?v=iUIQ7Bv1eCc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9wZZRSxmFnc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=1NfKpPD-Hps&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=2e6k2mu_ReY&feature=related

www.aimgroup.ro

Am considerat aceste afiratii realiste, tocmai pentru ca cel care construieste aparatele recunoaste ca ceea ce face el, poate ajuta omul, dar poate sa-i si controleze mintea.

Mi s-a parut foarte expresiv.

http://vlad-mihai.blogspot.com/2009/12/controlul-mintii-umane-prin-intermediul.html#comment-form

ingrid
05-16-2010, 12:51 PM
esti un copil, Mugurel... de cate ori ti-am spus sa nu te mai lasi afectat de orice as spune, pentru ca eu insami sunt uimita de reactiile mele, paradoxale, uneori, deci, nu ma mai mira ca altii cred tot felul de lucruri despre mine. e treaba voastra! :))) pe mine sincer nu ma mai intereseaza demult ce parere au oamenii despre mine pentru ca stiu ca sunt cu adevarat putini cei care m-au citit vreodata in viata si si-au facut o parere corecta despre mine, deci... hai sa fim seriosi... chestia asta e zero! :) sunt ok!

Mugurel
05-16-2010, 02:26 PM
Da Ingrid, nu pot sa te contrazic. :), nici aici...:) Mai sunt un copil. Este adevarat. Eu am facut acele precizari, in primul rand, nu ca sa iti dau o replica, ci pt ca sunt oameni care citesc pe aici si poate le ramane fraza aceea in cap. Caci nu e o simpla fraza ( cel putin pt mine ) si am vrut sa citeasca omul si alte explicatii. Dar nu am inteles de ce s-a facut o discutie din afirmatia mea, mergandu-se pana la a spune ca am acuzat. Si daca ai fi fost tu cu alt nick ce? In sfarsit...opresc si eu polemica aici ca este inutila.
Salutari si numai bine.

Overmind
05-17-2010, 10:57 AM
Lasati acuzatiile nefondate si daca aveti ceva de impartit faceti-o pe privat.
Nu are rost sa tranformam topicurile in niste 1v1s.