View Full Version : Telefonia mobilă şi poluarea electromagnetică
doareu
04-22-2010, 07:11 PM
Denumirea mai exacta este - Idolii "fără fir". Telefonia mobilă şi poluarea electromagnetică - si reprezinta denumirea unei carti scoasa de curand la editura Christiana, am tot zis sa o cumpar si eu, dar pe site la iei imi da eroare "http://www.editurachristiana.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=153:idolii-qfr-firq-telefonia-mobil-i-poluarea-electromagnetic-&catid=20:noutati-editoriale&Itemid=83" ideia cea mai ciudata este ca am mers astazi la editura sophia unde cica poti sa o cumperi si am tot rasfoit printre rafturi.....dar nimic, intr`un tarziu am intrebat vanzatoare de aceasta carte si mi`sa spus ca sa EPUIZAT stocul, ma intreb daca eu aveam fata de prost sau chiar sa epuizat stocul. Ma intreb care dintre mari operatori de telefonie din tara de la noi a cumparat toate cartile scoase !!!!!
Overmind
04-23-2010, 11:44 AM
Vezi daca ti-o pot aduce astia:
http://www.depozituldecarti.ro/carti/149696/Idolii-fara-fir-telefonia-mobila-si-poluarea-electromagnetica-Andrei-Dragulinescu
Stefan B.
04-24-2010, 08:10 AM
Aceasta carte nu este disponibila in stoc, ci doar la cererea clientului o putem achizitiona. Din aceasta cauza, timpul de livrare este de in functie de editura. Va rugam sa comandati doar daca sunteti de acord cu aceasta intarziere.
Interesant, cartea asta ma face curios! Deci nu exista garantie ca o gasesc nici cei de la site-ul mentionat de tine, Overmind.
doareu
04-24-2010, 10:38 AM
in sfarsit am gasit`o dar la o manastire......aici bag seama ca vre`o companie de telefonie nu a mai reusit sa cumpere tot .....stocul. Overmind multam de informatie dar imi displace sa ma tot inregistrez peste tot ca pe urma sa primesc mereu in casuta de mail......diferite oferte, ma obosesc. Cum sunt cei de de la ejobs carora le`am scris sa ma scoata din baza de date si iei tot imi trimit mail`uri cu "sfaturi de angajare". Pentru iei reusita financiara si gasirea unui loc de munca inseamna sa te dedici muncii trup si suflet, nu mai ai familie, casa, masa, libere.....nu, daca se poate sa te muti la servici ar fi chiar indicat.....idiotii, in fine.
Overmind
04-27-2010, 11:49 AM
Corect... si la mine la munca e propaganda mai rau decat aia comunista - cum ca ce-i la munca e familia ta si alte aberatii de genul. Mai nou se considera ca munca tre' sa aiba prioritate in fata la orice, inclusiv a familiei.