PDA

View Full Version : Eu m-am saturat.

enimPatria
03-29-2010, 08:22 PM
http://www.youtube.com/watch?v=nxmEt-TmBKQ Privi-ti , eu unul m-am saturat de ei.

Albu'
03-29-2010, 10:27 PM
Da, inca un motiv ce sa zic, avem destule motive, dar ce sa facem? Si eu sunt satul, de mult sunt satul de "ei". Sa alegem altii? Vor fi la fel, sau poate mai rau, chiar daca am reusii sa alegem altii. Alta solutie este? Sa facem o revolutie nu? Cu cine sa o facem? Nu te uiti in jur, nimanui nu ii pasa de valorile morale elementare, ca de valori inalte nu mai sunt in stare sa isi dea seama, sunt "inculti, ignoranti ramasi fara arme" (Parazitii - Instigare la cultura)
Sa emigram? Daca m-ar lasa inima as emigra, dar si aici am o problema. Unde? Sa plecam in tarile "civilizate" cum zic altii? Pai acolo e mai rau si n-am nici un drept sa cer schimbare. Si atunci ce sa fac? Ce sa facem? Nu vad solutii, am doar intrebari. Tot ce pot face e sa imi respect principiile si sa imi traiesc viata asa cum cred ca e mai bine, chiar daca altii vor rade atunci cand ridic hartiile de jos, vorbesc limba lui Pruteanu si duc mana la inima cand aud imnul.