PDA

View Full Version : legamantul masonic

ingrid
03-18-2010, 10:36 AM
am scos postarea pentru ca sunt prea multi fraieri pe aici care se trezesc vorbind in loc sa citeasca si sa bage la cap!

Malasorte
03-18-2010, 05:00 PM
Poi daca niciodata nu trebuie scris sau spus , textul de fatza cum a aparut?!

Overmind
03-18-2010, 06:09 PM
E foarte vechi textul asta, dar bine ca l-ai pus sa-l vada cine nu stia despre el.

ingrid
03-18-2010, 06:55 PM

mai, se presupune ca tu ar trebui sa inveti sa intuiesti de unde apar anumite probe, nu crezi? e logic ca a fost furat, cu mult timp in urma, ca si protocoalele masonice de altfel! duhhh! :)

ingrid
03-18-2010, 06:57 PM
e vechi pentru ca lucrurile astea nu le schimba ei asa, de la zi la zi! masonii tin la traditie... din nefericire!

Malasorte
03-18-2010, 09:26 PM
mai, se presupune ca tu ar trebui sa inveti sa intuiesti de unde apar anumite probe, nu crezi? e logic ca a fost furat, cu mult timp in urma, ca si protocoalele masonice de altfel! duhhh! :)

Sau a fost dat de ei expre...o parte adevar o parte minciuna pt a te induce in eroare... duhhhh... tocmai de asta am intrebat , pt ca nu orice proba prezentata este si acceptata;)

ingrid
03-18-2010, 11:00 PM
Sau a fost dat de ei expre...o parte adevar o parte minciuna pt a te induce in eroare... duhhhh... tocmai de asta am intrebat , pt ca nu orice proba prezentata este si acceptata;)

tie asa ti se pare ? ca e ceva care poate fi dat expre ca sa induca in eroare?
cu ce sa induca in eroare? ca nu le face nici un serviciu!
dar, sigur, stii, necuratul asa ii convinge pe oameni sa ii pice in plasa! convingandu-i ca el nu exista! poti si tu sa alegi sa crezi ce vrei! eu l-am postat pentru cei care au experienta cu asa ceva si care pot sa isi dea seama ca e adevarat!

Malasorte
03-19-2010, 01:24 AM
tie asa ti se pare ? ca e ceva care poate fi dat expre ca sa induca in eroare?
cu ce sa induca in eroare? ca nu le face nici un serviciu!
dar, sigur, stii, necuratul asa ii convinge pe oameni sa ii pice in plasa! convingandu-i ca el nu exista! poti si tu sa alegi sa crezi ce vrei! eu l-am postat pentru cei care au experienta cu asa ceva si care pot sa isi dea seama ca e adevarat!

N-am zis ca nu exista ci pur si simplu la puterea lor enorma, nu cred ca ar fi scapat acest lucru din vedere, acest mic document:D

ingrid
03-19-2010, 11:34 AM
N-am zis ca nu exista ci pur si simplu la puterea lor enorma, nu cred ca ar fi scapat acest lucru din vedere, acest mic document:D

pai omiti un amanunt esential... Vointa lui Dumnezeu!

Overmind
03-22-2010, 04:51 PM
Vointa lui Dumnezeu nu exista deoarece cf. Bibliei si Bisericilor Dumnezeu a zis ca avem libertatea de a face ce vrem noi.

Albu'
03-22-2010, 07:43 PM
Mi se pare o mare prostie ce ai postat. In primul rand pentru ca nu mi se pare autentic, prin continut si forma, si in al doilea rand pentru ca e inca un mod prin care se raspandeste frica. In loc sa postezi ceva solutii pentru problemele despre care se vorbeste acolo, sau o solutie pentru cauza, ce ai postat? "Atentie caine rau". Mi-am pierdut timpul citind. Poate daca avea o sursa, o istorie, o dovada de autenticitate, numele unor oameni si marturiile lor ar fi fost de oarecare ajutor, era o dovada. Prin genul asta de actiuni nu faci decat sa aduci in derizoriu subiectul, daca ii arat unui necunoscator asta ce o sa zica? "De acu nu imi mai sperii copii cu babaul, ii sperii cu masonii".

e logic ca a fost furat
Ba nu e logic deloc, de ce sa presupunem ca a fost furat? Care e baza logicii?

nu orice proba prezentata este si acceptata
Foarte corect, asta suna mai degraba a scenariu sf decat a proba.

Acu nu intelege ca ce postez e in favoarea masoneriei, din punctul meu de vedere orice grup de oameni care pastreaza atat de multe secrete nu are intentii bune. Daca scopul lor e cu adevarat sa faca oameni mai buni atunci de ce nu isi fac toate ritualurile (care nu sunt nici ele normale) publice, sa vedem si noi, poate se prinde ceva nu? Si apoi masonii a fost de vreo doua ori excomunicati de papalitate, numai lucrul asta e dovada mai mare decat ce ai postat tu.
Asa ca te sfatuiesc sa te trezesti tu in primul rand, sa iti dai seama ca faci parte din grupul celor care raspandesc frica in societate, intr-o forma sau alta si apoi sa gandesti de doua ori inainte sa scrii ceva pe un forum public. Asta daca intentiile tale sunt cu adevarat bune.

ingrid
03-22-2010, 08:53 PM
Vointa lui Dumnezeu nu exista deoarece cf. Bibliei si Bisericilor Dumnezeu a zis ca avem libertatea de a face ce vrem noi.

ce-ar fi sa nu mai vb despre lucruri de care in mod evident habar nu ai? :)

Vointa lui Dumnezeu exista! Numai ca lucrurile sunt mult mai complexe decat poate cuprinde mintisoara ta! :) si nu mai am chef sa ma avant in discutii pentru ca e pierdere de vreme si de energie!

ingrid
03-22-2010, 09:00 PM
auzi stii ceva albule??? de acuma cand mai vezi vreo postare de a mea treci pe trotuarul celalalt ok? nu am nevoie de comentariile tale! clar? esti in mod clar modelul tip de prost venit pe care masonii il manipuleaza cu usurinta! si cu asta am spus tot! asemenea lucruri trebuie stiute ca de aia se folosesc de voi cu usurinta! probabil varsta ta fizica (si mentala) e foarte aproape de starea de bebe altfel ai intelege ce importanta extraordinara are acest document! tu vad ca faci parte din acea categorie de oameni care desi gresesc in aprecierea situatiilor tin neaparat sa isi faca parerea cunoscuta ca s avada lumea ce genii sunt ei! cand nu intelegi ceva mai bine taci OK? nu te mai da mare ca le stii tu pe toate! felul in care comentezi aceste aspecte arata clar ca esti un pustan care habar nu are inca pe ce lume traieste si se da mare ca stie el ce si cum! repet, cand mai vezi vreo postare de-a mea, evit-o!

Albu'
03-22-2010, 09:19 PM
Asa e sunt un copil, am doar 22 de ani, dar atunci cand cineva ma contrazice nu imi iau jucariile si plec acasa.
Evident tot ce am scris este foarte adevarat, altfel nu te simteai ofensata, daca cineva striga pe strada jegosule nu ma simt jignit atunci cand stiu ca am hainele curate nu? Si fiindca nu ai nimic cu care sa imi respingi argumentele te legi de faptul ca sunt tanar si bineinteles ca nu stiu atatea lucruri cate stie cineva mai in varsta nu?
Da vreau sa imi fac parerea cunoscuta, e dreptul meu, si atat timp cat forumul e public am sa imi fac parerea cunoscuta, doar daca sunt banat o sa ma opresc, si nici atunci daca vreau.

Malasorte
03-22-2010, 10:07 PM
Ingrid nu vreau sa te superi dar Albu are dreptate, in sensul ca noi am pus nishte intrebari, u n-ai venit cu nishte raspunsuri la fel de logice, clare ci mai degraba ai jignit pe toti care au raspuns la acest topic. Nu putem sa sarim peste o problema , pana nu-i dam de capat, ca apoi poate sa vina cineva sa citeasca si sa inteleaga gresit.

lilith
03-23-2010, 12:27 AM
Ingrid nu vreau sa te superi dar Albu are dreptate, in sensul ca noi am pus nishte intrebari, u n-ai venit cu nishte raspunsuri la fel de logice, clare ci mai degraba ai jignit pe toti care au raspuns la acest topic.

Tipic Ingrid! :)
Si eu mi-am luat un ditamai pierdaful de la ea ca am indraznit sa o contrazic.

lilith
03-23-2010, 12:32 AM
Mi se pare o mare prostie ce ai postat. In primul rand pentru ca nu mi se pare autentic, prin continut si forma, si in al doilea rand pentru ca e inca un mod prin care se raspandeste frica. In loc sa postezi ceva solutii pentru problemele despre care se vorbeste acolo, sau o solutie pentru cauza, ce ai postat? "Atentie caine rau". Mi-am pierdut timpul citind. Poate daca avea o sursa, o istorie, o dovada de autenticitate, numele unor oameni si marturiile lor ar fi fost de oarecare ajutor, era o dovada. Prin genul asta de actiuni nu faci decat sa aduci in derizoriu subiectul, daca ii arat unui necunoscator asta ce o sa zica? "De acu nu imi mai sperii copii cu babaul, ii sperii cu masonii".

Ba nu e logic deloc, de ce sa presupunem ca a fost furat? Care e baza logicii?

Foarte corect, asta suna mai degraba a scenariu sf decat a proba.

Acu nu intelege ca ce postez e in favoarea masoneriei, din punctul meu de vedere orice grup de oameni care pastreaza atat de multe secrete nu are intentii bune. Daca scopul lor e cu adevarat sa faca oameni mai buni atunci de ce nu isi fac toate ritualurile (care nu sunt nici ele normale) publice, sa vedem si noi, poate se prinde ceva nu? Si apoi masonii a fost de vreo doua ori excomunicati de papalitate, numai lucrul asta e dovada mai mare decat ce ai postat tu.
Asa ca te sfatuiesc sa te trezesti tu in primul rand, sa iti dai seama ca faci parte din grupul celor care raspandesc frica in societate, intr-o forma sau alta si apoi sa gandesti de doua ori inainte sa scrii ceva pe un forum public. Asta daca intentiile tale sunt cu adevarat bune.

Sa stii ca sunt 100% de acord cu afirmatiile tale, Albu, sunt logice si de bun simt. Bravo! Ma bucur ca avem pe acest site inca o persoana cu o logica sanatoasa! :)

lilith
03-23-2010, 12:38 AM
E adevarat ca sunt chimicale adaugate care nu sunt tocmai sanatoase, sau medicamente care au pentru unele persoane efecte sedundare urate, ca banii pana la urma fac lumea sa se miste, cel putin din perspectiva multor oameni.
Insa unde am fi astazi, fara evolutia tehnologica, sau in medicina, sau in toate celelalte domenii? Ca sa nu mai zic ca standardul de viata e imasurabil mai bun decat in trecut! Indiferent ca ne plangem sau nu, o ducem mult mult mai bine decat stramosii nostri!

ingrid
03-23-2010, 12:31 PM
ba nu are deloc dreptate si nu am jignit pe nimeni! am spus doar ce este!... de acum imi iau angajamentul sa nu mai postez nimic aici. cand voi inca nu va nascuserati lucrurile astea se stiau si veniti voi niste pustani naivi cu cas la gura sa comentati! hai sa fim seriosi! de acum inainte f4r ramane pentru mine un site de naivi pe care nu merita sa postezi lucruri serioase! ramaneti inecati in iluzie! nu mai calc pe aici! in loc sa cititi si sa luati aminte vas treziti comentand niste lucruri cu care nici macar nu ati vreodata de a face... stii care este probelma acestui site? toti sunteti prea tineri... nici unul din voi nu are experienta cu astfel de lucruri ...voi nu ati apucat vremurile cu adevarat grele! habar nu aveti pe ce lume traiti si va dati mari filosofi! too bad! eu stiam ca un om intelept , citeste si ia aminte, nu se trezeste comentand aiurea in tramvai!

ingrid
03-23-2010, 12:56 PM
Asa e sunt un copil, am doar 22 de ani, dar atunci cand cineva ma contrazice nu imi iau jucariile si plec acasa.
Evident tot ce am scris este foarte adevarat, altfel nu te simteai ofensata, daca cineva striga pe strada jegosule nu ma simt jignit atunci cand stiu ca am hainele curate nu? Si fiindca nu ai nimic cu care sa imi respingi argumentele te legi de faptul ca sunt tanar si bineinteles ca nu stiu atatea lucruri cate stie cineva mai in varsta nu?
Da vreau sa imi fac parerea cunoscuta, e dreptul meu, si atat timp cat forumul e public am sa imi fac parerea cunoscuta, doar daca sunt banat o sa ma opresc, si nici atunci daca vreau.
nu este adevarat nu ma simt ofensata ci pur si simplu ma enerveaza cand vb cu oameni care habar nu au pe ce lume traiesc! asta e tot! sunteti de o prostie abisala uneori! in mod normal nu ar trebuie se ma enerveze pentru ca mi se petrece si mie, dar cand e vorba de ceva atat de clar, devine enervant!

ingrid
03-23-2010, 12:57 PM
stii ceva lilith, eu in locul tau as tacea! peste niste ani o sa iti dai seama de ce spun asta! si se zice perdaf nu pierdaf!

ingrid
03-23-2010, 01:12 PM

fara suparare malasorte, nu o sa fii niciodata un avocat bun, daca nu inveti sa gandesti in afara cutiei. toate postarile tale de pana acum arata ca nu poti iesi din cutie! fa un efort si expansioneaza-ti viziunea! altfel vei fi toata viata doar un avocat mediocru!

Albu'
03-23-2010, 01:35 PM
ba nu are deloc dreptate si nu am jignit pe nimeni! am spus doar ce este!... de acum imi iau angajamentul sa nu mai postez nimic aici. cand voi inca nu va nascuserati lucrurile astea se stiau si veniti voi niste pustani naivi cu cas la gura sa comentati! hai sa fim seriosi! de acum inainte f4r ramane pentru mine un site de naivi pe care nu merita sa postezi lucruri serioase! ramaneti inecati in iluzie! nu mai calc pe aici! in loc sa cititi si sa luati aminte vas treziti comentand niste lucruri cu care nici macar nu ati vreodata de a face... stii care este probelma acestui site? toti sunteti prea tineri... nici unul din voi nu are experienta cu astfel de lucruri ...voi nu ati apucat vremurile cu adevarat grele! habar nu aveti pe ce lume traiti si va dati mari filosofi! too bad! eu stiam ca un om intelept , citeste si ia aminte, nu se trezeste comentand aiurea in tramvai!

Ultima incercare pe care o fac sa te inteleg.
Presupun ca noi suntem toti cu o inteligenta sub medie si nu ne putem ridica la inaltimea proceselor tale cognitive. Incearca sa ne explici de ce ar fi trebuit sa luam un text fara sursa ca fiind un adevar de necontestat? Stiu sunt idiot ca intreb, nici nu merit sa te cobori la nivelul meu dar te rog deschide-mi mintea, nu ma lasa sa traiesc asa in continuare.

Malasorte
03-23-2010, 01:46 PM

Draga ingrid nimeni nu te opreste sa postezi , dar fao intr-un mod mai civilizat. Spui ca noi nu iesim din cutie, dar oare u ai iesit din cutie?! doar ca cutia difera. Asta nu are de a face cu varsta si daca stau sa ma gandesc nici u nu esti prea batrana si asa trecuta in viatza sunt altzii si mai batrani si mai trecutzi prin viatza ca tine.
Eu personal am venit cu o intrebare logica, nu eram convins , u daca esti convinsa de ceva vino si convingema da-mi un argument, nu veni sa-mi spui ca sunt tanar si nustiu pt ca asa poate sa vina la tine altcineva sa iti zica tie asta.

Stefan B.
03-23-2010, 05:12 PM
Copii!!!

Nu imi vine sa cred ca exista dispute pe subiectul asta. Aici in Anglia, fiecare oras mai rasarit are si un templu mason. Consiliile locale sunt pline de EI , top=ul afaceristilor mondiali plin de ei. Comisia trilaterala , Consiliul pentru relatii externe , Bibldenberg - lucruri adevarate care au fost negate pana la aparitia internetului.

Recomand o introducere facuta de favoritul meu - Maxwell Jordan:
http://www.youtube.com/results?search_query=Jordan+Maxwell+Exposes+the+Il luminati&search_type=&aq=f

Nu spun ca absolut totate concluziile lui sunt sfinte si adevarate ;) dar cred ca este foarte aproape in a intelege "the big picture".

Subiect interesant, sper sa mai vorbim pe tema asta.

lilith
03-23-2010, 05:15 PM
ba nu are deloc dreptate si nu am jignit pe nimeni! am spus doar ce este!...

Femeie, l-ai facut "prost"! Din cate stiu, asta se califica drept jignire! Si cum adica l-ai facut ce este? Adica daca eu o fac pe una de pe forum aici "vaca incaltata", asta inseamna ca nu am jignit, ci i-am zis ce este, asa e?

de acum imi iau angajamentul sa nu mai postez nimic aici. cand voi inca nu va nascuserati lucrurile astea se stiau si veniti voi niste pustani naivi cu cas la gura sa comentati! hai sa fim seriosi!
Varsta nu justifica existenta unui intelect sau a unei logici superioare, ori a unei intelepciuni, deoarece intelepciunea tine de acumularea in mod corect a invataturilor ce provin din experiente si nu de varsta.
Se poate de multe ori constata o aroganta a oamenilor mai in varsta fata de cei tineri, care se pare ca sunt convinsi ca varsta le garanteaza intelepciunea absoluta, ca "ei stiu tot", iar cei tineri sunt "copii cu cas la gura" :)

Acesta e un site de discutii libere, si toata lumea are dreptul sa isi dea cu parerea si sa intrebe, sa ceara argumente si dovezi, e un lucru absolut normal sa faci asta. Alegem sa nu credem si sa cercetam inainte de a crede, in loc de pur si simpl a crede si a nu cerceta. De ce ar trebui sa luam un text ca adevar absolut din start? Chiar daca pare adevarat, cel mai bine este sa verificam si sa dovedim asta.

AI 37 de ani, sau oricum, pe acolo. TU chiar nu poti sa dialoghezi fara sa spui in stanga si in dreapta "prost", sau ca "sunteti de o prostie abisala", ca "va treziti si vorbiti aiurea", ca "esti un avocat mediocru", ca "esti o demonizata", ca "esti plina de venin" si multe alte insulte? Stai asa! Nu ai pic de respect pentru ceilalti? Cine esti tu sa insulti asa pe ceilalti si sa le judeci caracterul si performantele? De unde pana unde ?? Daca noi suntem toate astea, tu ce esti? Spune, ce esti tu?!

Daca suntem asa de tampiti, de ce nu te duci intr-un grup de oameni mai iluminati, mai... inteligenti si mai intelepti? Chiar nu te inteleg.

Malasorte
03-23-2010, 08:59 PM
Copii!!!

Nu imi vine sa cred ca exista dispute pe subiectul asta. Aici in Anglia, fiecare oras mai rasarit are si un templu mason. Consiliile locale sunt pline de EI , top=ul afaceristilor mondiali plin de ei. Comisia trilaterala , Consiliul pentru relatii externe , Bibldenberg - lucruri adevarate care au fost negate pana la aparitia internetului.

Recomand o introducere facuta de favoritul meu - Maxwell Jordan:
http://www.youtube.com/results?search_query=Jordan+Maxwell+Exposes+the+Il luminati&search_type=&aq=f

Nu spun ca absolut totate concluziile lui sunt sfinte si adevarate ;) dar cred ca este foarte aproape in a intelege "the big picture".

Stefan nu s-a negat existenta masonilor ci moduld e raspuns a lui ingrid si faptul ca textul prezentat nu seamna cu un juramant.

Albu'
03-23-2010, 09:06 PM
N-ai citit nimic din ce am scris noi?
Da stim si noi ca exista masoni, si cum am scris, nu sunt convins ca au intentii bune, disputa insa nu e legata de existenta lor, nu inteleg de ce trebuie sa iau de bun un document fara nici un fel de dovezi.

Sa vorbim, ca doar de asta e forum, si daca tot dai cu nume dau si eu: Bill Cooper, Max Igan, Rik Clay, uite la ultimul dau si cu link http://www.oneballmedia.com/ric_clay_tribute
You're it.

nu seamna cu un juramant.
Foarte adevarat, chiar crezi ca ei jura sa puna metale grele in plombele oamenilor? Imi insulta inteligenta, oricat ar fie ea redusa.

Stefan B.
03-24-2010, 04:33 AM
Din pacate postarea a fost stearsa de autor, inainte sa o vad. Exista mai multe tipuri de "juraminte" in fucntie de gradul pentru care se aplica, in plus fiecare loja are regulile ei. Sigur ca aceasta informatie poate ajunge publica prin cei care parasesc sistemul , si acum ceva luni am postat un speech la un tip care a fost de grad 33 . Exista mai multe tipuri de initieri , fiecare cu tacamul ei de juraminte si ritualuri. La nivelele inferioare structura pare mai mult o "platforma" de socializare, insa cu cat se urca spre varf seamana mai mult a religie - ajungand dea dreptul bizara spre varf. De aceea locul lor de intalnire nu este o .. sala de conferinte, ci un TEMPLU. Nu ma mira prin urmare nimic in legatura cu ei ..

Stefan

Stefan B.
03-24-2010, 04:39 AM
Foarte bun link-ul ala cu Rik Clay , mersi . Repostez acel link:
Articole aici :
http://www.oneballmedia.com/contributors/rik_clay/articles

Overmind
03-24-2010, 04:46 PM
Bravo. Tocmai ai insultat toti membrii forumului.
In loc sa vii cu contra-argumente la argumentele care ti se aduc treci la atacuri la persona, care le practici repetat si cu multa vointa si vii cu scuze gen 'nu am chef'.
Daca n-ai chef sa duci o discutie pana la capat, de ce te mai obosesti sa deschizi subiectul respectiv ?
Pana acum ai dovedit de multiple ori ce frumos stii sa faci bypass la argumente prin inchiderea brusca a subiectului pe motiv de 'chef'.
De fapt ce urmaresti ?
Arunci ceva la gamada, dupa care te retragi repede cand se cer si argumente sau explicatii.

enimPatria
03-24-2010, 06:50 PM
Bravo. Tocmai ai insultat toti membrii forumului.
In loc sa vii cu contra-argumente la argumentele care ti se aduc treci la atacuri la persona, care le practici repetat si cu multa vointa si vii cu scuze gen 'nu am chef'.
Daca n-ai chef sa duci o discutie pana la capat, de ce te mai obosesti sa deschizi subiectul respectiv ?
Pana acum ai dovedit de multiple ori ce frumos stii sa faci bypass la argumente prin inchiderea brusca a subiectului pe motiv de 'chef'.
De fapt ce urmaresti ?
Arunci ceva la gamada, dupa care te retragi repede cand se cer si argumente sau explicatii.

Jigneşti cānd nu mai ai argumente, aşa consider eu.
Mai mult scandal decat idei bune pt o Romanie cum vrem noi, pacat, mare pacat. :confused:.... deci pt ce naiba suntem aici ? sa ne certam sau sa gasim idei pt schimbarea clasei politice care ne ucid si ultima celula de romanism. :)

Stefan B.
03-24-2010, 07:55 PM
Pai scopul acestui site este acela de informare si motivare . legat de solutii , pentru asta exista www.guvernare.org , care sper sa aiba un modul important terminat in urmatoarea luna.

Stefan

Albu'
03-24-2010, 08:17 PM
De fapt ce urmaresti ?
Din cate imi dau eu seama: http://en.wikipedia.org/wiki/Fear_mongering
Am mai vazut asta, daca sunteti interesati de fenomen cautati tacticile Alinsky sau alte informatii despre dezinformare.

Stefan B.
03-25-2010, 04:58 PM
Din pacate vad ca acest thread iese din plaja de discutie prevazuta de subiuectul discutat. Acest thread este acum inchis, va rog deschideti thread cu subiect similar daca doriti sa discutati subiectul, si sa fim la subiect .

Stefan