PDA

View Full Version : Actuala clasă politică este cea formată cu ajutorul nostru

Multi User Worlds
03-14-2010, 04:10 PM
Noi i-am votat pe băieţi ca să aibă slujbe la stat.
Datorită nouă, ei se odihnesc în timpul şedinţelor.
Clasa noastră politică suntem noi, reprezentaţi de acei băieţi pe care toată lumea îi înjură că au furat, fură şi vor fura. Nu sunt sigur că dacă noi am ajunge politicieni, nu am 'pune mâna'.
Deci, nu pot decât să am admiraţie pentru clasa noastră politi căcare s-a dezvoltat datorită voinţei noastre.
:cool:

Malasorte
03-14-2010, 08:13 PM
Clasa noastră politică suntem noi, reprezentaţi de acei băieţi pe care toată lumea îi înjură că au furat, fură şi vor fura. Nu sunt sigur că dacă noi am ajunge politicieni, nu am 'pune mâna'.
Deci, nu pot decât să am admiraţie pentru clasa noastră politi căcare s-a dezvoltat datorită voinţei noastre.

Tzin sa te contrazic. Eu nash pune mana pe ce nu-i al meu sau nu e castigat de mine. Si nu iti fa probleme ca ei pot falsifica voturi(ceea ce fac de la revolutie incoace) si tot ei ies .

Multi User Worlds
03-15-2010, 01:39 AM
Tzin sa te contrazic. Eu nash pune mana pe ce nu-i al meu sau nu e castigat de mine. Si nu iti fa probleme ca ei pot falsifica voturi(ceea ce fac de la revolutie incoace) si tot ei ies .
Când jucam 'triburile', am întâlnit acolo un user cu numele 'malasorte'.
De regulă lumea ia ceea ce crede că i se cuvine.
Clasa politică a falsificat voturile ?
Îmi menţin părerea că ceea ce suntem noi, este şi clasa politică.
Cît despre faptul evident că tot ei ies, mi se pare natural deoarece îşi apără locurile de muncă. Şi se sprijină reciproc ca să şi le păstreze, ba dacă se poate vor ca să creeze locuri de muncă în politică şi pentru neamurile şi prietenii lor, lucru la fel de natural.

Multi User Worlds
03-15-2010, 11:54 AM
Ca politică, sunt simpatizantul Partidului Democrat Liberal şi am votat tot ce a recomandat acest partid.
Nu i-aş băga în aceiaş oală pe cei de la PDL cu restul partidelor.
La ora actuală, singurul partid cu gândire românească este ( de fapt a rămas ) PDL. Restul partidelor fac în general politica ţiganilor; puteţi verifica ce oameni sunt prin PNL, PSD sau PC ...
Evident că am discutat de partide cât de cât semnificative.

Recomand susţinerea Partidului Democrat Liberal şi a Domnului Preşedinte Traian Băsescu.
Aşa să-mi ajute Dumnezeu.

Cristian Calin
03-15-2010, 07:34 PM
@ Multi User Worlds....Care sunt motivivele pentru care dumneata sustii PDL??? Daca sustii PDL inseamna ca sustii Videanu , Berceanu, Udrea si restul smecherilor din respectiva satra.
Eu nu cred ca exista o diferenta intre cei mentionati si cei de la PSD si chiar PNL.
Toti sunt fost securisti, care odata ajunsi la putere nu stiu cum sa mai faca sa se imbogateasca.
PDL=PSD=PNL=MAFIE.

Multi User Worlds
03-15-2010, 10:20 PM
Ce mafie ? Care mafie ?
Ce securişti ? Care securişti ?
Evident că susţin pe Domnul Videanu, pe Domnul Berceanu, pe Doamna Udrea şi pe restul de Domni şi Doamne din Partidul Democrat Liberal.
Ai pomenit cuvântul 'şatră', dar nu ştii ce semnificaţie are.
Se poate scrie de şatră atunci când discutăm de Grupul IMPACT al lui Dan Voiculescu, el fiind bulibaşe peste tot ce ţine de şatra aia. El crede că cu tromboane va reuşi să ajungă la pârghiile României. E frumos ca să îl lăsăm să creadă tot ce îi bese mintea. Nu ne este frică de acţiunile lui şi ale etniei sale rrome, el fiind cetăţean român la fel ca şi noi, cu aceleaşi drepturi ca şi românii.

Malasorte
03-16-2010, 12:24 AM
Multi user ai spus ca ai votat pentru PD-l si tot ce au recomandat...ce au facut pana acum?! tot ce reprezinta Basescu, ai mai spus...ce reprezinta inafara d eun mincinos?!

Spui ca ei isi apara locul de munca prin orice mijloc...inseamna ca si oamenii dati afara din cauza lor, din cauza ca au dus tzara asta in gropa trebuie sa faca orice ca sa scape de ei?!...dap ai dreptate asa ar trebui tocmai ai evidentiat asta.

Multi User Worlds
03-16-2010, 12:39 AM
Multi user ai spus ca ai votat pentru PD-l si tot ce au recomandat...ce au facut pana acum?! tot ce reprezinta Basescu, ai mai spus...ce reprezinta inafara d eun mincinos?!

Spui ca ei isi apara locul de munca prin orice mijloc...inseamna ca si oamenii dati afara din cauza lor, din cauza ca au dus tzara asta in gropa trebuie sa faca orice ca sa scape de ei?!...dap ai dreptate asa ar trebui tocmai ai evidentiat asta.
Acuma, tu ce vrei ?
Americanii au dărâmat comunismul în România, ăştia ne prostesc că cică ei au făcut revoluţie, şi speră ca toată lumea să creadă.
Ei, nu toată lumea este aşa de tălâmbă să nu priceapă şmecheria ...
Aşadar,
uităte mai puţin pe la televiziunile astea pline de minciuni şi poate că o sa vezi realitatea ...

Succes

Cristian Calin
03-16-2010, 03:06 AM
@multi user...Daca ai venit aici sa faci campanie electorala "baietilor destepti" din PDL iti spun ca ai gresit locul. Basescu, Videanu, Berceanu si Udrea sunt niste mercenari care trebuie sa dispara din viata publica din Romania ..cu cat mai repede, cu atat mai bine. Guvernarea PDL este cea mai proasta din istoria Romaniei. Un prim ministru mai prost ca Boc nu cred ca poate exista pe planeta pamant. Boc este marioneta lui Baselu. Sunt convins ca acesti calai ai romanilor vor disparea din fruntea Romaniei.

Multi User Worlds
03-16-2010, 03:54 AM
@multi user...Daca ai venit aici sa faci campanie electorala "baietilor destepti" din PDL iti spun ca ai gresit locul. Basescu, Videanu, Berceanu si Udrea sunt niste mercenari care trebuie sa dispara din viata publica din Romania ..cu cat mai repede, cu atat mai bine. Guvernarea PDL este cea mai proasta din istoria Romaniei. Un prim ministru mai prost ca Boc nu cred ca poate exista pe planeta pamant. Boc este marioneta lui Baselu. Sunt convins ca acesti calai ai romanilor vor disparea din fruntea Romaniei.
Păi am scris despre PDL în acest topic, pentru a nu mă enumera şi pe mine ca susţinător al cineştie ce acţiuni.
Legionarii sunt morţi de mult.
Mulţi care se dau legionari nu ştiu mare lucru despre ce este vorba de fapt.

Topicul era despre cei care ne guvernează şi mi-am expus punctul de vedere.

Deci, eu nu am nicio treabă cu ce intenţionaţi voi să faceţi, eu în ultimă instanţă îmi caut utilizatori pentru serverele mele de chaturi3d, dar am observat că pe aicea lumea nu se ocupă cu aşa ceva şi deci este posibil să nu prea mai insist.

Şi ca încheiere, observ că nu eşti în stare să scrii corect dar îţi permiţi să tutuieşti nişte oameni care îţi sunt superiori precum Vulturii faţă de şobolani.

raol
04-28-2010, 11:55 PM

E adevarat ca noi i-am votat, dar asta nu inseamna ca ne si reprezinta 100%. Daca ar fi fost asa nu si-ar fi batut joc atata amar de timp de acest popor pana intr-atat incat au ajuns sa ne vanda pe un pret de nimic oricui a venit sa ne cumpere. Rezultatul e ca in jur de 25% dintre noi sunt robi (in cel mai autentic mod) bancilor straine iar restul asteapta izbavire tot de la straini. Unde e protectia sociala?
Eu cred ca de fapt politicienii pe care i-am ales (si pe care de 20 de ani cica-i tot schimbam) nici nu sunt romani.
De ce i-am ales? Poate pentru ca nu am avut de ales e cel mai bun raspuns. De ce nu am avut de ales? Poate pentru ca in randurile lor nu sunt primiti oamenii cinstiti (adevaratii romani pe care-i stim cu totii).

Overmind
04-29-2010, 06:11 PM
Nu i-am ales. S-au auto-ales.
Tineti minte ce a zis Stalin ?
A zis ca nu conteaza cine voteaza, conteaza cine le numara.
Quod demonstratum est.

Eu as vrea pe buletin optiune de vot impotriva tutuor. Iar cand se alege aia peste 50%+1 sa se desfiinteze tot sistemul curent.
Pana atunci se voteaza degeaba.

raol
04-29-2010, 10:59 PM
Eu as vrea pe buletin optiune de vot impotriva tutuor. Iar cand se alege aia peste 50%+1 sa se desfiinteze tot sistemul curent.
OK, se desfinteaza sistemul curent dar asta nu inseamna ca nu e nevoie de unul. Intrebarea este cine va face noul sistem? Practic vom fi pusi din nou in situatia existenta acum 20 de ani cand sistemul comunist a cazut si un nou sistem a fost creat, iar oamenii care l-au creat au fost scoliti/formati tot de vechiul sistem.

Overmind
05-03-2010, 01:10 PM
Se pot face reguli de restabilire si reconstructie. Nu asta-i problema.
Una dintre ele ar fi exact ca 'fostii' sa nu mai aiba ce cauta in noul sistem.

raol
05-04-2010, 12:14 PM
Problema prezentei 'fostilor' in administrarea statului e una neimportanta daca regulile de restabilire si reconstructie ar fi foarte bune deoarece ar elimina, din fasa sau chiar inainte de a ajunge acolo, incompetenta sau rea-vointa. Din cauza asta socot ca adevarata problema e tocmai intocmirea acelor reguli de restabilire si reconstructie deoarece cei care le-ar concepe ar trebui sa fie cei mai buni strategi ai neamului. Sunt oameni cu mentalitate de invingatori - luptatori, specie de care regimul comunist a avut o desebita grija in a o face sa dispara cu totul.

Am auzit ca alte natiuni au invatamantul de asa natura astfel incat sa gaseasca cei mai buni politicieni inca din frageda pruncie, de care apoi statul se ocupa in mod special pe masura ce ei cresc, cultivandu-le cu grija acele insusiri de care au nevoie in administratia statului. La noi, observ ca invatamantul e un copil orfan lasat pe drumuri nu doar de 20 de ani ci de mult mai mult timp in urma.

Deci problema noasta, a romanilor, e una complexa care devine din ce in ce mai greu de rezolvat cu fiecare zi care trece si a carei rezolvare nu se gaseste doar intr-un singur loc. E ca si un meci de sah, dar mult mai complex in care culegi roadele miscarilor pe care le faci astazi, peste multi ani.

Overmind
05-05-2010, 01:33 PM
Rezolvarea exista, dar nu se va permite.

agora
05-06-2010, 05:59 PM
@Overmind
Ce fel de rezolvare avem in vedere daca spunem ca nu ar fi permisa?

Overmind
05-08-2010, 05:23 PM
Rezolvarea este una economico-tactica se se bazeaza pe interesele Romaniei intai si apoi pe ale altor personae particulare.
Doar ca asa ceva nu s-ar permite nici de puterile starine nici de persoanele care acum scot bani din piatra seaca.

De exemplu pentru iesirea din criza se pot lua cateva masuri care ar fi benefice si pentru popor si pentru tara. Doar ca nu are cine sa le ia.
La putere avem oameni de genul 'dupa noi potopul' si d-aia vom avea in continuare din nefericire.

Abordarea trebuie sa fie una mult mai drastica pentru a rezolva efecitv ceva.

La chestia aia foarte drastica s-ar putea sa ajungem foarte curand - daca se mai dau vreo doua masuri asemanatoare cu cea de zilele trecute.
(Aici e o discutie oarecum cu alta tema - preferabil s-o detaliem intr-un topic separat).

Roxana
05-29-2010, 11:11 AM
Valeriu Butulescu zice bine:
''Schimbarea politica, alti ciobani, alti caini, aceleasi oi''!

Care va sa zica ... oile trebuie transformate :D si se rezolva totul.

Stefan B.
05-29-2010, 07:04 PM
haha, ce simplu suna treaba cu schimbarea oilor. Intrebarea este - cum schimbam oile? Orice idee/strategie este bine-venita .Doar 0.5%-1% din populatie este cea care formeaza opinia, care formeaza societatea. Restul adopta alegerile altora (urmeaza ciobenii ) dar amuzant si acei 99% cred ca aleg liber ceea ce aleg, cand de fapt adopta opinia pre-formatata de formatorii de opinie in societate.

O strategie de schimbare este constientizarea maselor la faptul ca sunt manipulati si instigarea lor la alegeri cu adevarat libere in locul celor pre-formatate . Incurajarea manifestarii universului infinit creativ si al potentialului infinit care exista in fiecare, si eliberarea de sub inchisoarea mintii sau mai rau inchisoarea sociala in care suntem gardieni unii - altora. Instigarea la unicitate si manifestarea acesteia fara rezerve si frica.

Cum insa?

Overmind
05-31-2010, 11:21 AM
Cat timp mijloacele de propaganda sunt active si detinute de stim-noi-cine, constientizarea maselor nu se poate face tocmai din cauza asta.

ela
06-06-2010, 01:21 AM
Aceasta clasa politica e formata de fapt sint urmasii acelor politicieni ce au profitat de revolutia romana si au creat confuzii ! ei au pregatit terenul ptr urmatorii lor (prieteni ) ptr a nu divulga sau ai judeca ptr ceea ce au facut ! Au ajuns la putere prin inselaciune si frauda manipulare dezinformare etc

Eu nu am furat niciodata nimic ! Am avut pe mana mea in Seatle aur,bani,cristale si alte lucruri de valoare la care nimeni nu stia de ele ! Erau pe inventarul meu ! cat priveste politicienii -> toti hotii si gunoaiele au ajuns politicieni !De fapt cei de azi sint urmasii celor ce au FURAT revolutia din Romania ! Nu i-a pus nimeni ! Au manipulat poporul cu televizorul !

andrei_s
06-06-2010, 05:45 PM
Ca politică, sunt simpatizantul Partidului Democrat Liberal şi am votat tot ce a recomandat acest partid.
Nu i-aş băga în aceiaş oală pe cei de la PDL cu restul partidelor.
La ora actuală, singurul partid cu gândire românească este ( de fapt a rămas ) PDL. Restul partidelor fac în general politica ţiganilor; puteţi verifica ce oameni sunt prin PNL, PSD sau PC ...
Evident că am discutat de partide cât de cât semnificative.

Recomand susţinerea Partidului Democrat Liberal şi a Domnului Preşedinte Traian Băsescu.
Aşa să-mi ajute Dumnezeu.

Nu imi vine a crede ce citesc mai sus : " restul partidelor fac in general politica tiganilor" ....dar cum poti explica implicarea manelistilor si manelelor in campania prezidebtiala PDL si tote legaturile lor cu lumea interlopa care este in proportie majoritara de etnie rroma???
Nu o sa uit niciodata cand am vazut asa ceva la televizor :
http://www.youtube.com/watch?v=WvUIMvnX2pw&feature=related
Si am sa-l rog pe userul de mai sus sa observe cu atentie pe cine sustine.
Comentati va rog.
PS : ce se intampla cu tara asta? unde o sa ajungem din cauza incompetentei si mizeriei ce umple capetele si sufletele politicienilor nostrii??

ela
06-13-2010, 01:59 AM
Da ! In rindurile lor nu sint primiti oameni cinstiti e un cerc inchis unde nu poate sa intre nimeni ! Asta face ca poporul nu-i poate controla ! Daca ati observat ca de 20 de ani sint cam tot aceeasi parlamentari ?Cei noi sint tot rudele ori prietenii celor vechi ! Elena basescu si nu mai stiu ccine ! E un cerc inchis de prieteni rude ! Si daca observati aceste partide e unul si acelasi dar denumirea schimbata ! Ei joaca teatru dar rid de noi impreuna la bere cu pds pdl udmr etc ! toate au aceasi origine FSN iliescu - Roman!

Overmind
06-14-2010, 05:31 PM
La noi toate oile vor sa fie lupi dar doar 1% si ajung.

LiTerra~1
06-14-2010, 10:07 PM
"Let the future tell the truth, and evaluate each one according to his work and accomplishments. The present is theirs; the future, for which I have really worked, is mine." N.Tesla,
Vă rog, domnule Overmind, dacă se poate ... traduceţi în română, pentru mine !
Deoarece o repetaţi adeseori şi (NU ÎNTÂMPLĂTOR !) "aparţine" lui TESLA (probabil ... fizicianul !), şi nu în ultimul rând, deoarece sunteţi Moderator !
Desigur, rămâne la fel de importantă (ideea conţinută) chiar scoasă din context !
Nu cunosc limba engleză, am încercat prin intermediul calculatorului ... dar este dezastru !
Vă mulţumesc!
~
LiTerra~1,

LiTerra~1
06-14-2010, 10:42 PM
La acest SUBIECT încerc un răspuns !
Desigur, ca generalizare este adevărată (propoziţia) ! Toţi politicienii români ai ultimilor 21 de ani, perindaţi "CÂND noi, CÂND voi, TOT NOI !" alternativ la PUTERE : da, ne-au manipulat IGNORANŢA ... într'ale "politicii" ! BRUCAN ... ne-a "profeţit" !
Acum, "şcoliţi" urmează SĂ NE ASUMĂM ! ... CE ? ... CE ... să ne ASUMĂM ?
ASTA ... să dezbatem, fără bla-bla-uri inutile !
Declar: am 54 de ani ! Doar Liceul (Tonitza; 1975) Fost m.d.p. (doar COTIZANT, însă ... şi atunci eram "bătut în cap" ... prin IMPLICARE !, dar mi-a trecut, cam prin '86 !)
(nu văd bariera celor 1000 şi nu mă pot ... planifica !) ACUM NU avem clasă politică, ci MAFIE !
~
LiTerra~1

Overmind
06-15-2010, 10:49 AM
N.Tesla,
Vă rog, domnule Overmind, dacă se poate ... traduceţi în română, pentru mine !
Deoarece o repetaţi adeseori şi (NU ÎNTÂMPLĂTOR !) "aparţine" lui TESLA (probabil ... fizicianul !), şi nu în ultimul rând, deoarece sunteţi Moderator !
Desigur, rămâne la fel de importantă (ideea conţinută) chiar scoasă din context !
Nu cunosc limba engleză, am încercat prin intermediul calculatorului ... dar este dezastru !
Vă mulţumesc!
~
LiTerra~1,

Citatul apare tot timpul ca e pus ca semnatura (si apare la fiecare postare).
Se traduce astfel:
"Lasati viitorul sa spuna adevarul si sa evalueze pe fiecare in functie de munca si implinirile sale. Prezentul este al lor; viitorul, pentru care intr-adevar am muncit, este al meu."
Exista semnificatii multiple in citatul asta si d-asta il si folosesc. Se potriveste perfect la vremurile astea (si mai ales corespunde cu ce se intampla acum in comunitatea asa-zis stiitifica, unde cele mai bune idei, teorii si tehnologii se ingroapa si se secretizeaza).