View Full Version : Imagini preistorice cu extraterestrii zi OZN-uri gasite intr-o pestera din India
Stefan B.
02-18-2010, 05:01 AM
Un grup de antropologi care lucreaza cu triburi izolate din India, au facut o descoperire interesanta: desene preistorice care par a ilustra extraterestrii zi OZN-uri:
http://www.archaeologydaily.com/news/201002173333/Prehistoric-UFO-and-ET-images-found-in-remote-cave-in-India.html
NU ma pot pronunta asupra validitatii, dar site-ul www.archaeologydaily.com pare unul serios .
Overmind
02-18-2010, 07:33 PM
conform tot unor antropologi, cica toate imaginile cu ingeri cu aure reprezinta de fapt alienii cu casti...adica cosmonauti.
doareu
02-24-2010, 11:20 PM
te pasioneaza asa ceva ? Romania e plina de "ciudatenii"................
am incercat o data pe un alt forum sa , "tratez si dezbat" un astfel de subiect, care care avea loc in tara la noi, numai ca pe moderatori ia ca`m deranjat ca incercam sa scot in evidenta si anumite lucrusoare, cum ar fi ca locul respectiv a fost folosit si de pusnicii ortodocsi........
Malasorte
02-25-2010, 04:04 PM
te pasioneaza asa ceva ? Romania e plina de "ciudatenii"................
am incercat o data pe un alt forum sa , "tratez si dezbat" un astfel de subiect, care care avea loc in tara la noi, numai ca pe moderatori ia ca`m deranjat ca incercam sa scot in evidenta si anumite lucrusoare, cum ar fi ca locul respectiv a fost folosit si de pusnicii ortodocsi........
Dezbate aici sunt sigur ca vei avea libertatea necesara...nu tine doar pt tine , imparte si cu altii.
doareu
03-20-2010, 11:30 AM
as fi vrut sa atase niste poze , nu cu nave din presistorie dar ceva ....interesant, ideia este ca nu pot incarca aceste poze decat de pe internet, iar eu vreau sa le incarc din calculatriciul meu.
Stefan B.
03-20-2010, 06:31 PM
noi am incercat sa culegem astfel de informatii aici , la categoria Diverse (in categoria mare, nu la subcategorie) deci chiar te rog , incepe un post "Locuri interesante din Romania" de exemplu. Eu am incercat sa gasesc ceva de Baciu, unii membrii de pe www.abovetopsecret.com chiar ma asteapta sa le traduc ceva de padurea asta, e un forum tare si eu zic ca promovam Romania acolo daca le traducem si lor cateva chestii. Eu unu sunt f interesant de astea, de fapt am facut facultate de aviatie din cauza ca.. ma-au pasionat OZN-urile.
doareu
03-20-2010, 07:48 PM
pot spune ca ma pasionat si pe mine intr`un timp OZN`urile, dar este ca si cum ai alerga dupa cai verzi pe pereti, nu spun ca nu exista, chiar si eu am vazut anumite lucruri interesante pe cer ziua in amiza mare, dar ideia este ca nu am azut un ozn clar in fata ochilor. Dar in schimb au inceput de ceva vreme sa ma atraga lucrusoarele cu o oarecare incarcatura ciudata , inexplicabila in acele locuri stranii, cum spuneai si tu, de ex Padurea Baciu. Pe deasupra este foarte straniu ca in aceste locuri mereu te lovesti de idiotii din armata, pe care mai putin ii intereseaza apararea Romanei. Pe timpul lui Ceausescu era scuzabil, totul era in favoarea si apararea tarii. Sunt si lucruri care au fost vandute strainilor, de exemplu Closca cu pui de aur, la noi din auzite este doar copia, originalu este in Japonia, asta este doar ca un simplu exemplu dar sunt mai multe.
doareu
03-21-2010, 12:24 PM
problema pe acest subiect este ca .........este un subiect confuz. Mai pe romaneste de existat presupun ca exista dar ma tot gandesc daca sunt produse "made in earth" sau nu !!!! Mai ales ca germanii au inceput sa construiasca aceste nave, bazinduse pe anumite informatii luate de prin colturile lumi , mai ales in Tibet, informatii foarte foarte vechii. Dupa cel de al doilea razboi mondial toti cercetatorii din Germania au fost luati si dusi in SUA, si astfel a aparut peste "noapte" vestita Zona 51, si banuiesc ca sunt mai multe astfel de baze militare. Ceea mai interesanta carte dupa parerea mea este "Ei sunt aici" de Timothy Good. Dar nu mai ma pasioneaza atit de mult acest subiect pt ca .......................ce poti face !!!! sa vanezi ozn`uri cu prastia, poate poate o cadea vre`unul !!!!!