PDA

View Full Version : Braşov: 1.000 de lei amendă pentru zarzavatul dintre blocuri

Stefan B.
02-16-2010, 05:19 AM
Braşovenii care se obişnuiseră să facă agricultură īn grădina blocului vor fi sancţionaţi şi puşi să refacă spaţiul verde pe banii lor. Primăria Braşov vrea să facă ordine īn ceea ce priveşte păstrarea spaţiilor verzi din oraş impunānd amenzi drastice pentru cei care le distrug.

Sursa:
http://www.adevarul.ro/locale/brasov/Brasov-_1-000_de_lei_amenda_pentru_zarzavatul_dintre_blocuri _0_206979344.html

Este incredibil, alesii poporului chiar saboteaza exact cele mai sarace paturi ale societatii - saracii care stau la bloc! Eu am crescut printre straturile din fatza blocului, si stiu ca pentru cei de o anume varsta , chiar era un ajutor avand in vedere pensiile mizere pe care le aveau! Ei , nu mai e voie! Si tampita lege vine chiar in toiul recesiunii! de amintit ca in timpuri similare, state civilizare au incurajat TOCMAI cultivarea peticului de pamant din fatza locuintei (vezi marea depresiune economica din US ).

Overmind
02-16-2010, 10:47 AM
Sunt foarte de acord sa se dea amenda pentru taierea copacilor. Le-as fi dat si munca in folosul comunitatii ceva zeci de ora...la plantat copaci.