PDA

View Full Version : Black light power BLP

Albu'
01-20-2010, 04:25 PM
http://www.blacklightpower.com/
O noua sursa de energie, foarte eficienta.
http://www.descopera.ro/stiinta/930499-hydrino-energia-viitorului

Sper ca ma incadrez in noul format al forumului.

Stefan B.
01-20-2010, 05:08 PM
Sper ca acum forumul este mai clar structurat si mai usor de folosit !

Legat de postarea ta - auzisem de tip, si din cate stiam eu se cam "impotmolise" anul trecut, ma bucur sa vad ca nu a renuntat! Sper sa scape ceva idei overunity pe piatza cat de curand!!

Albu, ma intrebam - esti pasionat de subiect? incerc sa facem un grupusor cu cei interesati , am ceva documente si sunt sigur ca si tu ai - si sa facem o baza de date cu ce se stie despre overunity?

Albu'
01-20-2010, 08:03 PM
Pana la postul tau nu am mai dat peste termenul "overunity" pana acum, dar am gasit repede zeci de site-uri cu destula informatie cat sa ma specializez in domeniu. Pe mine ma intereseaza mai mult popularizarea informatiilor importante, site-uri straine sunt mii, dar un roman obijnuit care nu are foarte multa experienta pe internet, care isi foloseste calculatorul pentru treburile de zi cu zi nu are acces la aceste informatii. Site-uri gen youtube, metacafe, miniclip, zecile de browser games, mmorpgs etc etc ajung sa il scarbeasca de internet, am cunostinte care nu ma inteleg atunci afla ca imi iau toate informatiile de pe internet, pentru ei internetul e un teren de joaca, o pierdere de timp. De asta mi-am si facut cont pe forumul asta, pentru ca e posibil sa ajunga foarte cunoscut omului obijnuit.
Asa ca nu sunt interesat de participarea la inca un proiect legat de overunity, sunt destule consider eu, insa vreau ca vecinul meu cu facultate, slujba bine platita si familie in formare sa nu strambe din nas cand ma aude vorbind despre Codex Alimentarius (crezand ca ma dau cult ca stiu latina) sau sa stie de existenta cladirii World trade center 7, sau sa stie ca toate masinile din lume nu degaja atat CO2 cat degaja industria cresterii vitelor.
Ma opresc aici, nu vreau sa continui pentru ca o sa deviez mult de la subiectul topicului.

Overmind
01-21-2010, 11:19 AM
A nu se confunda efectul supraunitar (over-unity) cu un perpetuum mobile. Nu-i acelasi lucru. Masini over-unity se pot obtine, un perpetuum mobile nu.