PDA

View Full Version : UE vede tulburari sociale masive

Stefan B.
05-13-2009, 03:08 PM
link original aici :Ziare.ro (http://ziarero.realitatea.net/1242157681-UE_cealalta_amenintare)

citez:

Previzibil este ca toate formatiunile politice isi vor concentra ofertele electorale mai putin pe propuneri concrete de combatere a crizei, ci pe angajamente populiste

Ideea de guvernare 2.0 are tocmai scopul de a gasi solutii .Articolul spune ca rezultatele alegerilor vor fi din ce in ce mai greu de anticipat . Poate este tipul omului de rand sa ia puterea pe care a dat-o de buna-voie !

lilith
06-08-2009, 02:54 AM
nu si daca va fi in continuare mentalitatea "eu sunt nimeni, nu pot sa fac nimic"!
armele noastre sunt informare, unitate, solidaritate. asa CRED ca mai avem o sansa!
putem face o schimbare daca luam initiativa si nu ne mai lasam "divizati si cuceriti"!

Stefan B.
06-08-2009, 03:03 AM
ai vazut ideea de Guvernare 2.0 de pe forum? tocmai asta dorim sa facem , discutam "teoria" unui sistem in care politica este pusa la oparte si de fapt oamenii "de rand" , noi cei mici ne focalizam direct pe rezolvarea problemelor existente in societate! Te rog intra pe Guvernare 2.0 si ajuta-ne, santem abia la inceput!

Stefan