PDA

View Full Version : Profetii Padre Pio - foarte important!

ingrid
12-29-2009, 04:08 PM
Vechiul Testament precizeaza ca vor fi 1 290 de zile de incercari cumplite pentru intreaga omenirre, asadar, trei ani si jumatate, urmati de 45 de zile de bulversari planetare, adica o luna si jumatate inainte de sfarsitul zilelor, sau, numarand din 25 martie 2009, daca luam in considerare data de 21 decembrie 2012. Partea profetiei care se refera la "vremea sfarsitului" incepe cu versetul 40 din capitolul XI al Cartii lui Daniel si se termina la sfarsitul ultimului capitol (XII, 11-13). "De la vremea cand va inceta jertfa necurmata si de cand se va aseza uraciunea pustiitorului vor mai fi 1 290 de zile. Ferice de cine va astepta si va ajunge pana la 1 335 de zile! Iar tu, du-te pana va veni sfarsitul; tu te vei oduhni si te vei scula iarasi odata in partea ta de mostenire, daca ajungi la sfarsitul zilelor."

La randul lui, Padre Pio a profetizat si el in numele lui Hristos: "Va voi da un semn ca sa va indic inceputul marii judecati: intr-o noapte rece de iarna, voi face sa rasune tunetul care va zguduii muntii. Atunci, inchideti-va ferestrele si priviti afara. Va fi prima judecata care va purifica pamantul ca totul sa fie reinoit. Aceasta pedeapsa a lui Dumnezeu va nimici pe toti necredinciosii. Vor supravietuii doar cei drepti care se vor ruga in locuintele lor inchise. Nu se va putea aprinde nicio lumina. Doar lumanarile binecuvantate vor lumina casele celor drepti. In dimineata urmatoare, ziua va lumina Pamantul, care va fi devenit asemenea unui desert".
El ne cere sa nu ne inspaimantam: "Nu va fie teama de aceste trei zile de mormant pe care vi le anunt, dinaintea intoarcerii mele in slava in inimi. Aceasta vreme va fi cumplit de neinteleasa pentru necredinciosi si dureroasa pentru cei care ma iubesc, dar vor trai cu bucuria sperantei venirii mele. Dureroasa, deoarece fii luminii vor suferi din cauza victoriei aparente a intunecimii".
El anunta ca Pamantul va deveni un imens cimitir si ca trei patrimi din oameni vor pieri. "Cand tunetul va bubui atat de puternic incat muntii vor fremata, ascundeti-va de lumea de afara si nu va lasati tentati de priviri curioase, uitandu-va la acele evenimente cumplite. Un foc nemaivazut va pogori peste Pamant si o mare parte din omenire va fi nimicita. Urgia cumplita va dura 72 de zile."
Prin vocea lui Padre Pio, Dumnezeu ne avertizeaza ca acel cataclism care se va abate asupra omenirii va fi atat de teribil, incat va schimba topografia Pamantului, care va iesi de pe orbita lui timp de trei zile. "Aceste trei zile vor fi atat de intunecoase, incat nimeni nu-si va putea vedea propriile maini. Cei ce nu vor fi in stare de gratie vor muri de spaima, provocata de vederea unor demoni oribili, sau vor muri de dementa."
Astfel, bubuiturile tunetului vor zgudui Pamantul, fulgerele vor brazda cerul intr-o perioada in care nu se produc niciodata; marea va inalta valuri muginde care se vor raspandi pe uscat. Dar dupa aceste calamitati, "va fi ca primavara, totul va fi verde si curat. Cel mai frumos lucru dintre toate va fi modul de viata al oamenilor. Nu vor mai munci ca sa supravituiasca, ci ca sa daruiasca, fiecare ajutandu-l pe celalalt".

DOAMNE AJUTA !

ingrid
12-29-2009, 08:35 PM
am primit acest mesaj pe email si sincer, m-am bucurat la inceput... practic tot ce avem de facut este sa ne straduim sa ramanem in viata si sa ne pastram credinta... dar apoi mi-am dat seama ca tocmai in aceste directii se duce lupta cea mai grea!