PDA

View Full Version : Ce predictii aveti pentru 2010?

Stefan B.
12-22-2009, 10:28 AM
Ar fi un thread interesant , ce predictii aveti pentru 2010? Ce evenimente credeti ca vor marca 2010? Nu trebuie sa fie bazate pe matematica si statistici , doar intuitie si premonitie poate :) Astept postari !

Malasorte
12-22-2009, 02:57 PM
Dupa cum a inceput aceasta iarna prevad ger, in primavara inundatii serioase, autoritati luate mereu prin surprindere si recolte scazute in agricultura. De aici rezulta o scumpire a preturilor si cum nr somerilor va creste o scadere a nivelului de trai. Imi pare rau ca nu sunt mai optimist dar....

_tanius
12-22-2009, 06:02 PM
... ce ti-e si cu barbatii astia!
Mai aveti de exersat arta intuitiei, dragilor!
Malasorte, nu asa se meneste de un an mai bun, pui drag!

La ce vreme este acum, sigur va fi an mai bun!
Asa iarna ca-n povesti, sau ca in copilaria mea ;) , te invita sa menesti, de un an mai fericit, cu-o mai norocoasa stea!
Ca si asta care fuse si ce seceta a fost, roade-n camp tot se facuse, si-am gasit si-al crizei rost... Unde mai pui mai badie, c-a mai cazut si un... prost!
Iara cei ce-au mai ramas, colo sus la guvernare, nu prind al 12-lea ceas, dupa cum bine imi pare, ca a zis si astroloaga si atatea ghicitoare!
Iara mie-mi ciripeste cea voce interioara, ca lumea ce se trezeste, face-va schimbari in tara! Nu zic ca va fi usor, dara cei ce nu se tem, nici sa ia raul la tranta, nici de griji si nici de munca, cu-atat mai putin de ger, vor fi ajutati din... Cer!
Aste randuri de-ti citi, sa va fie cu folos, de noroc si sanatate, ca-i mai buna decat toate! Anul Nou ce va sa vie, sa fie cel mai frumos, mai ceva ca-n plugusor, sa va fie tot usor!
La anul si la multi ani binecuvantati, dragii mei f4r frati! :)

Cristian Calin
12-22-2009, 06:56 PM
2010 va fi un an foarte greu si fara sa ma hazardez poate fi cel mai greu an de la 1930. Anul 2010 va fi un an ANTI : Anti globalizare si Anti emigranti. Prin urmare, nu este exclus sa vedem ca din ce in ce mai multi dintre romanii plecati in strainatate vor fi nevoiti sa se intoarca in Romania. Totodata, incepand cu anul 2010 o sa vedem cum multi dintre romani, vor fi din ce in ce mai interesati de agricultura. Spun asta, deoarece criza finananciar va fi completata de criza alimentara. 2010 va fi anul supravietuirii. Anul 2010 ar trebuii sa fie anul Anti-China. Romanii trebuie sa realizeze ca produsele facute in afara granitilor tarii nu trebuiesc cumparate. Produsele locale vor fi din ce in ce mai apreciate deoarece se va realiza ca importand orice si de oriunde va duce economia Romaniei la mana FMI-ului si altor institutii financiare. Trebuie sa incepem sa producem iar anul 2010 va fi inceputul schimbarii de mentalitati in Romania. Nu in ultimul rand, in prima parte a anului 2010 un numar destul de mare de firme vor fi nevoite sa inceteze activitatea, ceea ce inseamna numarul somerilor va creste dramatic.
Multa bafta in 2010...pentru ca va fi nevoie.

ingrid
12-24-2009, 06:01 AM
Eu simt ca anul 2010 va fi un an spiritual marcant!

Sunt de acord ca vor avea loc multe transformari la nivel de constiinta, transformari care, pentru cei atenti, alerti, inteligenti si cu bun simt, sunt deja vizibile si simtite, si oamenii vor incepe sa vada ca nu numai aspectele materiale sunt cele care conteaza. Degeaba ai stomacul si camara pline, haine frumoase, vile si masini luxoase, daca la nivel de constiinta nu alegi sa te transformi.

Este posibil sa apara mai multe manifestari ale extraterestrilor benefici si multi oameni, din ce in ce mai multi oameni, sa aleaga sa le spuna "da", acceptandu-le ajutorul si interventia pe Pamant, pentru salvarea acestei planete de haosul spre care o indreapta masoneria si reptilienii.

Este posibil ca noua miscare spirituala charismatica, profund tranformatoare, care ii va pune pe oameni in legatura directa cu Dumnezeu, sa inceapa curand si sa elimine pentru totdeauna pericolele apocalipsei, ale carei semne le vedem deja pretutindeni!

Este foarte posibil ca, pentru cei care sunt foarte atasati de corpul lor fizic si de acumularile lor lumesti, sa fie un an dezastruos. Este, intr-adevar, posibil sa aiba loc inundatii si multi sa piarda tot si chiar si viata.

Simt ca va fi un an al purificarilor pe multe planuri, dar mai ales pe plan spiritual.

In ceea ce priveste agricultura, sunt de acord cu Tania, ca aceasta iarna meneste un an manos si imbelsugat. Vor fi multe lucruri bune, dar totul va depinde de unghiul din care vom privi problema... pentru cei detasati si orientati cu Iubire si devotiune spre Dumnezeu va fi mai usor de suportat orice va veni!

Va doresc sa va dea Dumnezeu, tuturor, un an minunat, plin de Iubire, fericire, liniste, buna intelegere si iertare, pace in suflete si impacare, lipsit de teama si plin de incredere, transfigurare, daruire si devotiune fata de Dumnezeu, deschidere fata de tot ceea ce este nou, minunat, spiritual si plin de Lumina, belsug si prosperitate pe toate planurile, dar mai ales in plan spiritual si afectiv! Va doresc sincer si din tot sufletul o bogatie afectiva si spirituala nemaintalnita pana acum!

Si mai ales, Romaniei, un an prosper si linistit, plin de pace, Iubire, buna intelegere si spiritualitate! Un an de trezire si crestere nationala si spirituala!

Toate cele bune si sa auzim numai de bine! Asa sa ne ajute Dumnezeu! :)

Overmind
12-29-2009, 06:01 PM
In 2010 vom avea si mai multe probleme economice, datoria externa va creste si mai mult, numarul de someri va creste si el, iar puterea de cumparare va fi tot in scadere.

ingrid
12-29-2009, 08:29 PM
In 2010 vom avea si mai multe probleme economice, datoria externa va creste si mai mult, numarul de someri va creste si el, iar puterea de cumparare va fi tot in scadere.

ce-ar fi sa vedem totusi si niste lucruri bune si numai pe cele rele? :)