View Full Version : supraunitate - patent Open Source publicat luna aceasta
Stefan B.
11-24-2009, 07:36 AM
Nu sunt sigur cine este in spatele acestui document, dar acest grup promite sa publice sub licienta Open Source (General Public Licience) documentatia necesara producerii de hidrogen din apa , unde energia astfel obtinuta ar depasi energia folosita in proces.
Ideea este mai veche si se bazeaza pe conceptul ca ar exista o fregventa de rezonanta a moleculelor care compun apa si prin aceasta rezonanta moleculara s-ar ajunge la ruperea legaturii hidrogen-oxigen folosind o cantitate mica de energie.
Fara prea multa vorba , iata unul din documente:
http://pesn.com/2009/11/13/9501586_HybridTech-Energy_releases_water-fuel_generator_plans/HybridTechEatonFuelCell.pdf
gushpi
11-25-2009, 07:10 PM
Vezi ca nu zice ca scoate mai multa energie decat baga (pt functionarea 100% e nevoie sa emane 6 litri/minut de hidrogen, dar acum scoate doar 5 lpm) - nici n-ar putea pt ca astfel ar fi perpetuum mobile!
Fantastic este ca doreste publicarea proiectului pe internet astfel incat sa-l folosim cu totii!!!
Va reusi oare?
PS Am un semn de intrebare: de ce oare nu foloseste notatia "H2O" pt apa ci HHO?
Stefan B.
11-25-2009, 07:26 PM
ziceau ca saptamanile atsea mai apare un document care scoate 200% randament. Lehat de H2O si HHO - e ceva cu orbitalii, nu sunt sigur de diferenta dar HHO cred ca ionizata.Dar nu sunt sigur, ma mai documentez.
gushpi
11-26-2009, 05:58 PM
eu sunt ing. chimist: oricum ar fi trebuiau sa foloseasca H2O!
nu am auzit de apa ionizata!
Stefan B.
11-26-2009, 07:19 PM
am gasit la ce se refera:
http://www.panacea-bocaf.org/hydroxygas.htm
Acum citesc.
Stefan B.
11-26-2009, 07:26 PM
Pare doar o conventie la denumire, dar nu pare mai mult decat electroliza. Acum..intrebarea este - cum se poate ajungle la rezonanta legaturilor moleculare?
Apa ionizata exista, uite la ce se refera:
http://www.wisegeek.com/what-is-ionized-water.htm
practic , nu la apa pura (normal zic eu ). Ciudat , trebuie sa mai caut ..
gushpi
11-27-2009, 03:28 PM
am gasit la ce se refera:
http://www.panacea-bocaf.org/hydroxygas.htm
Acum citesc.
"...Plus this document clearly shows the knowledge and benefits for converting Hydro diesel engines and how to cut their emissions by 80%!. Further there are over 200 fuel reforming patents owned buy oil companies, auto makers, high tech companies and individuals. Many of the patents include the data from testing fully developed and proven systems. And we haven't even covered the more efficient spark plug technology or the "Bios Fuel" 50% water and waste oil emulsification method which can also decrease emissions and improve fuel economy.
There are 920 patents related to better fuel economy, reduced emissions and alternatives fuels since the 1920's which have never made it into the public hands...."
Dupa cum vezi, AM DREPTATE in privinta inventiilor care nu ajung realitate pentru ca sunt cumparate si ascunse...pentru profit ulterior!
Malasorte
11-27-2009, 03:36 PM
"...Plus this document clearly shows the knowledge and benefits for converting Hydro diesel engines and how to cut their emissions by 80%!. Further there are over 200 fuel reforming patents owned buy oil companies, auto makers, high tech companies and individuals. Many of the patents include the data from testing fully developed and proven systems. And we haven't even covered the more efficient spark plug technology or the "Bios Fuel" 50% water and waste oil emulsification method which can also decrease emissions and improve fuel economy.
There are 920 patents related to better fuel economy, reduced emissions and alternatives fuels since the 1920's which have never made it into the public hands...."
Dupa cum vezi, AM DREPTATE in privinta inventiilor care nu ajung realitate pentru ca sunt cumparate si ascunse...pentru profit ulterior!
Total de acord cu gushpi aici, alternative sunt dar totul e economic, mai trebuie sa creasca pretul petrolului sa mai obtina profit pana sa de-a frau inventiilor.
gushpi
11-27-2009, 04:10 PM
...cine controleaza energia este stapan!
Cum sa se dea curs energiilor de tot felul (solara, eoliana, neconventionala) pana cand nu se termina petrolul si nu vor fi fundamente extremde clare CARE SI CUM stapaneste aceste noi forme de energie!
Chiar credeti ca-i vor da voie lui Ion sa-si faca minihidrocentrala cu apa de la paraul din spatele casei? Sau lui Vasile sa invarta o elice cu vantul din deal???
NICIODATA!
Stefan B.
11-27-2009, 09:43 PM
si eu cred la fel , atata timp cat mai exista chiar si o picatura de petrol, cineva va face tot posibil ca acea picatura de petrol sa fie vanduta. Poate asta este sfarsitul civilizatiei noastre.
Din cate stiam eu , trebuie cam 20 de ani de investitii pentru a trece de la era "combustibilor fosili" la era post-carbon.Daca lucrurile nu sunt lasate liber , sa se auto-ajusteze, ne vom trezi ca simplu ca in 10 ani nu avem resursele necesare trecerii la era post-carbon.
PRETOR2000
05-09-2010, 03:28 PM
Aceste descoperiri le vor folosi pentru ei si nu le vor scoate pe piata,pentru ca ieftinirea utilitatilor dau posibilitatea tuturor sa fie scapati din mina lor de fier care au ca scop micsorarea noastra ca numar de pe planeta(apropo de codex alimentarium) si noua ordine mondiala .pai daca eu sau altii ne facem o sursa de energie ce i-mi permite sa ma rup de ei deci sa devin independent energetic si deci economic ma mai pot ei manevra sau indoi cu taxe si preturi marite.ei acapareaza aceste inventii pentru a le breveta si cind petrolul se va termina tot lor sa le platesti la preturile impuse de ei aceasta energie sau energii naturale,tu neavin voie sa le folosesti decit sub brevetul lor.