View Full Version : Esti terorist!
Stefan B.
10-28-2009, 03:41 PM
Un filmulet in germana , excelent - ar trebui tradus si in Romaneste!
http://www.youtube.com/watch?v=pdIA0jeW-24
Overmind
12-29-2009, 08:28 PM
In SUA, numarul persoanelor carora li s-a revocat din oficiu dreptul constitutional depaseste de mult un milion. Aceste persoane pot fi detinute pe timp nelimitat, fara avocat sau alt drept si pot fi torturate prin orice mijloace. Asta spune in Patriot Act si Homeland Defense - cele doua acte de asuprire aparute dupa mascarada de la 11.9.
Razvan93
02-14-2010, 01:20 PM
Terorismul nu exista, asta e doar tactica de a manipula lumea, si de a pune control asupra lumi.
Punand terorismul in fata, ei (masoneria) spun ca cipul biometric e singura solutie de a (nu) starpi terorismul si de a (nu) optine ordine si pace, si mai pun terorismul in fata cand vb despre unificarea lumi sub noua ordine mondiala, pt (ne)pacea lumi.
Stefan B.
02-16-2010, 03:57 AM
In SUA, numarul persoanelor carora li s-a revocat din oficiu dreptul constitutional depaseste de mult un milion. Aceste persoane pot fi detinute pe timp nelimitat, fara avocat sau alt drept si pot fi torturate prin orice mijloace. Asta spune in Patriot Act si Homeland Defense - cele doua acte de asuprire aparute dupa mascarada de la 11.9.
Daia nu merg eu in US nici macar in vizita! De unde sa stiu daca sunt pe lista sau nu ?? sunt 1 milion de americani si 5 milioane de straini. A fost un caz chiar jenant, un copil de 5 ani din UK a fost tratat ca un criminal adult , in aeroport - ca avea numele pe "no fly list" . A fost luat de langa mama sa si interogat ore intregi , fara ca mama lui sa aiba dreptul sa vb cu el! Ma mir ca nu l-au si batut pe copil! Si desigur, oficialii UK pupa-fund american nu au zis nimic..
Overmind
02-16-2010, 10:40 AM
Cine anume sa fie pe lista sau nu ?
Lista avea 1 milion de americani acum 3 ani.
In rest...a mai fost tare faza cu baba aia de 70 de ani...care au dezbracat-o s-au controlat-o in toate gaurile.