PDA

View Full Version : Gripa Porcina - cum ne pregatim?

Stefan B.
10-26-2009, 07:26 PM
Se pare ca gripa abia este la inceput , si va continua o evolutie exponentiala pana ce va "atinge" integral toata populatia probabil in aceasta iarna.

Acesta se doreste sa fie un thread de discutii , stiu ca a mai fost dicutat subiectul dar este bine sa avem informatia intr-un singur loc.

Deci - Ce poate face omul de rand pentru a supravietui epidemiei ce va urma?

individul.x
10-26-2009, 08:42 PM
Eu cred ca trebuie sa ne concentram pe a schimba sistemul, si asta cat mai repede...
Nu avem cum sa luptam cu un virus invizibil.. ci cu cei care l-au creat, daca este vorba de o incercare de reducere a populatiei care creste exponential

Stefan B.
10-26-2009, 09:33 PM
Nu cred ca putem schimba sistemul in 10 saptamani ..

_tanius
10-26-2009, 10:03 PM
copilasi!
s-au scris o gramada de randuri pe aceasta tema. indraznesc sa reamintesc ca am mai facut haz de necaz, ca au mai fost si boala vacii nebune si aviara, va trece bine mersi si porcina, cu voia si ajutorul lui Dumnezeu, dar si cu credinta si disciplina din partea noastra.
pe langa masurile generale de bunsimt pt asa o situatie, adica igiena atenta, urmeaza alimentatia sanatoasa, odihna suficienta+miscare in aer liber+protectie vestimentara adecvata impotriva frigului.
de consumat multa miere, ceapa, usturoi si ceva bitter suedez; de mestecat propolis, chiar si polen pt cei care nu-s alergici, sau macar bucatele de scortisoara, cuisoare si/sau anason stelat! multe ceaiuri calde cu miere si lamaie!
cu asa o pregatire, sigur veti beneficia de o sanatate excelenta si veti face in ciuda si virusilor si celor care i-au trimis... :D
Doamne ajuta! :)

gikolo
11-28-2009, 02:26 AM
Nicicum, singura sansa este ca, cadrele medicale sa izoleze cat mai multe cazuri

Stefan B.
11-28-2009, 03:54 AM
Da, cat mai multe. Sa zicem 2 milioane? :)) . In Anglia ne-am prins inca din vara ca nu are rost sa mai izolam pacientii , si ca de fapt eforturile trebuie sa mearga in a ajuta oamenii sa treaca peste virus nu in oprirea lui . Pur si simplu NU ai cum sa opresti virusii , chestia cu izolarea este doar mitologie moderna.

Overmind
12-29-2009, 08:05 PM
Gripa porcina nu face mai multe victime decat una sezoniera oarecare. Deci pentru ce pregatiri ?