PDA

View Full Version : autorizatii pentru aplasarea instalatiilor ecologice

Stefan B.
07-14-2009, 04:53 PM
O propunere personala , si anume simplificarea si chiar in anumite cazuri eliminarea procedurilor necesare autorizarii instalarii de instalatii ecologice pentru producerea energiei .

Ex) turbinele eoliene de mici dimensiuni , ar trebui sa poata fi amplasate fara autorizatie.

Acest lucru ar reduce bataile de cap, mita necesara pentru a obtine autorizatiile, batutul la usi inchise (program redus de lucru deh) si ar incuraja lumea sa incerce sa instaleze astfel de echipamente.

lilith
07-24-2009, 06:39 PM
Pai ce, trebuie sa ai autorizatie daca vrei sa iti pui turbine eoliene in gradina? :rolleyes:

Stefan B.
07-24-2009, 07:16 PM
da, trebuie .. si nu numai ca trebuie, mai trebuie sa dai mita si la primarie daca vrei sa o obtii in timp util

Multi User Worlds
03-14-2010, 05:08 PM
Am scris deja īn celelalte şase categorii, şi m-am gāndit să īmi las şi aicea un eşantion din adānca mea cugetare. Deci am găsit abordabil acest thread, anume că este vorba de instalaţii ecologice, şi eu după titlu am crezut că se discută despre WC-uri publice.
Oricum, nu cred că trebuie lăsat fără control construirea şi mai ales instalarea a tot felul de instalaţii care oricīnd se pot prăvălii peste cei care au avut ghinionul să se afle īn imediata lor apropiere.
Deci, trebuiesc autorizaţii.

OBS. Am reuşit să 'rezolv' şi a şapea categorie.