View Full Version : Toalete europene
Stefan B.
07-09-2009, 07:42 PM
Sant de 5 ani in UK, si lucrul care tot nu reusesc sa ma obisnuiesc atunci cand revin in Romania sant toaletele in stare deplorabila, pentru care culmea mai trebuie sa platesti. Ce ziceti de o campanie "vrem toalete publice"? voi face cateva fotografii sa vedeti cum arata toaleta publica la colt de drum acolo unde stau eu in Bristol!
Stefan
Mugurel
07-10-2009, 02:19 AM
As propune sa vedem ce tipuri de turism se poate face in Romania si ma refer la acel turism de "mare dimensiune", nu la turism de weekend. Si deasemena sa vedem ce atuuri turistice avem, altele decat manastirile si Maramuresul, caci din cate am vazut cand se vorbeste de turism in Romaia se prezinta pajisti din Maramures si manastiri. Aproape ca e un cliseu.
Ma refer la a analiza:
- trismul montan ( pt trasee )
- turismul istoric
- turismul religios
- turismul cultural
- tursmul de explorare ( pesteri, stiluri de viata ale unor comunitati sociale, etc)
- agroturismul
- turismul de afaceri
si alte forme de turism pe care le poate oferi Romania si care pot insemna in acest fel resurse primare.
Malasorte
08-17-2009, 01:28 PM
Eu propun urm lucru:
1. Sa alegem anumite locatii din Romania , care merita vazute si ofera un minim de conditii.
2. Sa incepem sa le promovam. Cea mai buna reclama turistica este cea "din gura in gura". Incepi cu prietenii apropiati, apoi cei de pe messenger apoi cei din alte tari.
3. Sa venim cu idei pt administratiile locale care cuprind locul respectiv de imbunatatire a locului acela, a serviciilor oferite.
gushpi
08-25-2009, 11:14 PM
Sant de 5 ani in UK, si lucrul care tot nu reusesc sa ma obisnuiesc atunci cand revin in Romania sant toaletele in stare deplorabila, pentru care culmea mai trebuie sa platesti. Ce ziceti de o campanie "vrem toalete publice"? voi face cateva fotografii sa vedeti cum arata toaleta publica la colt de drum acolo unde stau eu in Bristol!
Stefan
Iar eu te sfatuiesc sa faci niste poze (pentru comparatie) grupului social al campingului "MEDUZA" din Eforie Nord! Un exemplu de: "asa NUUU"!