PDA

View Full Version : "România şi Bulgaria ar trebui să părăsească UE"

Stefan B.
07-07-2009, 01:12 PM
http://www.capital.ro/articol/romania-si-bulgaria-ar-trebui-sa-paraseasca-ue-121910.html

Parlamentarul olandez de extremă-dreapta Geert Wilders a cărui formaţiune, Partidul pentru Libertate, a ajuns în Parlamentul European după ce a obţinut peste 16 la sută în ultimele alegeri europene, a declarat că România şi Bulgaria ar trebui să părăsească UE, relatează Euronews în pagina online.

Destul de trist cum coruptia din Romania incepe sa atarne greu la reputatia Romaniei . Probabil ca trebuia sa facem curatenie "acasa" innainte sa intram in EU .. si astfel intram cu o reputatie mai buna..

Mugurel
07-07-2009, 10:11 PM
Eu nu am fost de acord cu intrarea Romaniei in U.E. Si m-as bucura daca am iesi, indiferent de costurile acestei masuri. U.E. nu este altceva decat globalizare, depersonalizare si deznationalizare. Oricum sunt de acord cu parlamentarul respectiv, nu numai ca nu sunt eu de acord cu U.E. dar si pentru ca asta ne-ar ajuta sa dam o lectie tuturor celor care in tara asta isi bat joc de tot. Romania nu merita nici pe departe sa intre acolo. Trebuia sa primim o lectie si cred ca nu ar fi tarziu nici acum. Daca vrei niste lucruri atunci trebuie sa indeplinesti niste criterii si niste reguli ale jocului. Asta inseamna integrare si adaptare.