PDA

View Full Version : AnunŢ important!

ingrid
06-22-2009, 05:32 PM
Vă propunem o rugaciune colectiva catre DUMNEZEU TATĂL pentru „RESPINGEREA LEGII PAŞAPOARTELOR BIOMETRICE”:

ZILNIC, în intervalul orar 21:15-21:30, se va rosti de

7 ori rugăciunea „TATĂL NOSTRU”, apoi se va realiza

invocarea ÎNGERILOR DE LUMINĂ AI LUI DUMNEZEU.

Această angrenare se va realiza până la respingerea definitivă a legii paşapoartelor electronice cu cipuri.

Vă rugăm să anunţaţi pe toţi cunoscuţii, rudele, prietenii, colegii dumneavoastră de această iniţiativă care este accesibilă tuturor şi care pot ajuta decisiv la anularea acestor măsuri dictatoriale.

aurel
08-24-2009, 03:49 AM
Inca nu au venit vremurile s-a se puna pe mina semnul cu numarul 666, a inceput in America experimental s-au implantat in armata si politie.....dar vo-r veni cit de curind vremurile s-a se implanteze aceste cipuri pe mina

Si nu ai s-a mai poti cumpara daca nu ai acest cip implantat pe mina......atunci cine va protesta aceia vo-r veni din NECAZUL CEL MARE CARE VA FI PE PAMINT

Ce este scris in Sf Scripura este adevarat

gushpi
08-24-2009, 06:28 PM
NU INCEPETI CU TAMPENII!!!
Ma scuzati, dar asa ceva nu este acceptabil, aici!
Cine se doreste credincios sa mearga la biserica...

Stefan B.
08-24-2009, 07:10 PM
Nu vad de ce "nu aici" , in sensul ca rgupul reprezinta societatea, de ce sa pretindem ca suntem ceea ce nu suntem? doar nu suntem politicieni. Eu cred ca originalitatea grupului vinet TOCMAI prin dreptul la libera exprimare. Atat timp cat nu indeamna la violente sau la incalcari ale Conventiei de la geneva pentru drepturile Omului , e OK. De fapt, interzicerea liberei exprimari nu ar fi apreciata de aceasta conventie ;) parerea mea!

gushpi
08-25-2009, 09:14 PM
poate pentru ca in toata propunerea dvs. nu ati introdus si grupul care se ocupa de religie? poate pentru ca de mii de ani religia doar a batut pasul pe loc? (ca sa nu zic inapoi!) poate pentru ca prietenii mei nu impartasesc guvernare 2.0? poate.

gushpi
10-17-2009, 08:03 PM
...am castigat o valoare pentru proiectul nostru:
http://www.piperea.ro/2009/10/15/ma-retrag-din-cursa-dar-ramin-pe-baricade/comment-page-1/#comment-500

Stefan B.
10-19-2009, 03:53 PM
Ma bucur ca unii promoveaza grupul, eu unul sunt pe Ziare.ro si Capital.ro . Scuze ca nu prea am mai dezvoltat multe module la guvernare.org de ceva timp, sper sa revin in forta in Noiembrie (am fost ocupat cu mutatul, plus ca in 2 saptamani pierd jobul deci sunt in tranzitie cu multe chestii ).Si bun venit noilor membrii din partea mea! :)

Stefan B.

lilith
10-19-2009, 05:00 PM
NU INCEPETI CU TAMPENII!!!
Ma scuzati, dar asa ceva nu este acceptabil, aici!
Cine se doreste credincios sa mearga la biserica...

Unitatea, implicit puterea oamenilor, caci puterea vine din a fi uniti, nu poate fi efectuata decat prin acceptarea celuilalt si respect!

Nu poti face o echipa cu cineva pe care il respingi din cauza ca sistemul lui moral si/sau normele nu se potrivesc cu ale tale!

Ai tot dreptul sa nu aderi la ele, sa nu fii de acord cu ele, dar nu ai dreptul sa iti impui punctul de vedere asupra celorlalti, la fel cum nici ceilalti nu au voie sa isi impuna punctul de vedere asupra ta!

Trebuie sa ne acceptam unii pe altii, pentru ca pe masura ce timpul trece, vom fi tot mai multi si mai diversi!

Nici eu nu sunt religioasa, dar sunt spirituala. Nu stiu daca ai auzit de puterea gandului colectiv... Daca nu, te sfatuiesc sa te documentezi! (lectureaza Gregg Braden de exemplu)

lilith
10-19-2009, 05:15 PM
poate pentru ca in toata propunerea dvs. nu ati introdus si grupul care se ocupa de religie? poate pentru ca de mii de ani religia doar a batut pasul pe loc? (ca sa nu zic inapoi!) poate pentru ca prietenii mei nu impartasesc guvernare 2.0? poate.

Nu am nimic impotriva spiritualitatii, cum spuneam mai sus, insa din acest punct de vedere iti dau dreptate. Credinta in implinirea unui anumit lucru poate fi motivanta si poate ridica moralul, insa chiar nu e necesar sa aiba de-a face cu religia ca sa functioneze.

Sunt 100% de acord cu tine, ca religia (si cei ce o promoveaza) pot avea efecte foarte negative asupra oamenilor, pur si simplu sa ii spele pe creier si sa ii duca la indoctrinare extrema, sa le afecteze logica si obiectivitatea, sa ii faca slabi, fricosi, usor de manipulat.

Stiu personal oameni care fac parte din cultul neoprotestant si care sunt convinsi ca lumea exista de 6.000 de ani si a aparut din senin, ca dinozaurii nu au existat niciodata, desi le-am prezentat dovezi clare. Nu spun ca toata lumea din acel cult ar fi asa, cunosc si persoane minunate, care nu sunt indoctrinate.

Sau islamismul dus la extrem e o religie violenta, discriminatorie, mai ales la adresa femeilor, care sunt biciuite, omorate cu pietre, violate, fortate sa se marite si sa intretina relatii sexuale la varste de 12-13 ani, batute cu violenta, sau li se taie o mana, pur si simplu pentru ca nu se supun barbatilor, sau pentru ca au comis "pacate", insa barbati intr-o situatie similara sunt absolviti de la a fi pedepsiti intr-un fel.

De asemenea nu sunt de acord cu mentalitatea religioasa conform careia suntem pacatosi, murdari, nedemni, si de asta trebuie sa ne taram in genunchi in fata lui Dumnezeu, pentru a primi mila si indurare.

Suntem oameni, nu suntem perfecti, dar invatam.

Cred ca exista o putere universala, o forta a vietii, dar cu siguranta, nu e Dumnezeul biblic, care mai degraba seamana la caracter cu un sot abuziv. "Daca imi gresesti si nu crezi in mine si nu ma iubesti, am sa te chinui, am sa aduc molime asupra ta, am sa te fac sa suferi in iad pentru totdeauna!!! Insa... te iubesc! Si vreau sa fim impreuna!"

Malasorte
10-19-2009, 10:51 PM
Cel mai bn e sa incercati personal, sa intelegeti religia din care faceti parte cititnd cartea de temelie sau predici scrise...apoi abea apoi sa intrebati ce nu ati inteles. Deobicei ce-i care raspandesc religia o duc la extrem ai dreptate, religia nu ataca alta religie, doar oamenii o fac.