PDA

View Full Version : Urmatorul cutremur din Romania: unul mare!

Stefan B.
06-22-2009, 03:00 PM
Link original :
LINK ZIARE.RO (http://ziarero.realitatea.net/1245651532-Urmatorul_cutremur_din_Romania_va_fi_mai_puternic_ ca_cel_din_77)

Va fi ca cel din 1802, spune Mărmureanu despre cutremurul devastator care se va abate asupra ţării noastre. "Cu cat va fi mai tarziu, cu atat va fi mai mares..t. Cutremurul care va veni va avea extindere puternică şi va ajunge pană la Odessa, iar intensitatea va fi in jur de 8", a declarat directorul Institutului Naţional de Fizică a Pămantului.

Sper ca omul asta nu are dreptate..

Rismanpsykat
06-23-2009, 11:13 AM
Exact asta ne mai lipsea ...un cutremur baban ...ca noi o ducem excelent ...si asa ca nu avem destule probleme nu ? asta mai lipsea :confused:

Stefan B.
06-23-2009, 12:26 PM
poate scopul articolului a fost sa sperie lumea? stiintific nu exista o metoda de predictie cunoscuta sa dea rezultate, tot ce zice tipul din articol e intuitie doar. Eu unu nu cred ce zice !

Rismanpsykat
06-30-2009, 11:24 AM
o populatie speriata = ??? mai docila ? = ?? mai usor de controlat . manipulat ? ..printr-un cutremur nu prea cred ..oricum daca e sa fie teama este dar nu pentru ca asa zice tipu ala ci pentru ca a fost acel cutemur recent de care am fost avertizati la juma de ora dupa ce s-a produs si de cel din Italia .