PDA

View Full Version : profesorii stau ore întregi la coadă pentru a se înscrie la titularizare

Stefan B.
06-18-2009, 01:55 PM
LINK ZIARE.RO (http://ziarero.realitatea.net/1245312643-La_Brasov_profesorii_stau_ore_intregi_la_coada_pen tru_a_se_inscrie_la_titularizare)

Am venit de la ora 9.00 aici, aştept de patru ore şi cu siguranţă voi mai sta tot pe atât. S-au făcut liste, dar au zis că nu se înregistrează mai mult de două sute de dosare astăzi. Iar până la ora 12.30, au ajuns de-abia la numărul 37. Vă daţi seama că se va sta aici până la noapte. Ni s-a spus că este vina noatră că nu completăm corect fişele de înscriere, dar nu avem niciun exemplu aici să vedem cum se completează. În plus, ni s-a spus că nu sunt multe fişe şi că trebuie să facem copii xerox. Este o bătaie de joc“, a declarat o profesoară aşezată la coadă.

Mugurel
07-02-2009, 11:13 PM
Spune ca profesorii au trebuit sa faca copii dupa formulare.
La locul meu de munca cer parintilor copiilor acelasi lucru. Parintii trebuie sa faca un dosar pentru obtinerea unui certificat de incadrare intr-un grad de handicap, iar pentru acest lucru trebuie sa ia de la mine niste formulare. Le cer sa faca copii dupa aceste hartii si mie sa-mi aduca inapoi "tipizatul mostra". De ce?
1. s-a stricat imprimanta si nu exista bani pentru alta.
2. nu avem hartie si asta o cumparam noi angajatii.
3. chiar daca am avea imprimanta, nu exista tus, pe care tot noi angajatii ar trebui s-l cumparam.
4. daca vrem imprimanta trebuie s-o cumparam tot noi angajatii.
Exista undeva in Romania un alt loc decat Parlamentul, Guvernul si Presedintia unde sa nu existe bataie de joc? Exista un loc undeva in Romania unde sa fie respectat omul?

Chiurtu Carmen
02-01-2010, 09:24 PM
Nu,nu exista...si nu numai la locul tau de munca se intampla asta...nu a-ti vazut ca nu numai profesorii sunt nevoiti sa stea la astfel de cozi,ba mai mult sunt nevoiti si sarmanii pensionari sa aiba pate de asta...si stau la cozi,stau pana cad din piciore...

Overmind
02-02-2010, 03:19 PM
1. s-a stricat imprimanta si nu exista bani pentru alta.
2. nu avem hartie si asta o cumparam noi angajatii.
3. chiar daca am avea imprimanta, nu exista tus, pe care tot noi angajatii ar trebui s-l cumparam.
4. daca vrem imprimanta trebuie s-o cumparam tot noi angajatii.

Am dat de probleme d-astea.
Sef: ia si printeaza asta.
Angajatul in loc sa zica: n-avem imprimanta functionala, n-avem hartie, n-avem tus...sta el si face rost. Ca atare, angajatul respectiv are la fel de mare vina ca si cei ce nu pun la dispozitie cele necesare.