PDA

View Full Version : Ochii pe butelie!

Stefan B.
06-15-2009, 08:27 PM
http://www.capital.ro/articol/18-00-buletinul-de-stiri-capital-informatiile-economice-ale-orei-120993.html

Sectorul energetic incepe sa se confrunte cu mari probleme financiare din cauza crizei economice. Ministrul economiei, Adriean Videanu, a afirmat dupa o sedinta a coalitiei, ca principalii furnizori de energie, printre care si Romgaz, incep sa intre in blocaj financiar. Videanu considera ca trebuie gasite, in doua saptamani, solutii pentru rezolvarea acestei situatii, potrivit hotnews.ro.

Sant FOARTE suspicios! Reamintesc faptul ca FMI a vizitat Romania in Februarie , fiind interesant in special de industria energetica a Romaniei .Eu am impresia ca o sa ajungem la turbine eoliene in spatele casei , mai repede decat ne asteptam. Continui sa strig asta - MACAR SISTEMUL DE DISTRIBUTIE trebuie sa ramana in administratia statului!

alex
06-19-2009, 03:39 PM
cele mai bune solutii, turbine eoliene, apa geotermala, panouri solare si in caz de majora urgenta sa nu mearga niciuna, generator pe benzina :) altceva...nu stiu ce s-ar putea face, poate un perpetuum mobile cu hidroliza apei, sau un perpetuum mobile pe magneti, dar ramane de vazut ce se va intampla daca se vor inversa polii... trebuie gasite solutii sa depaseasca eficienta 1:1....e de discutat mult