PDA

View Full Version : FMI: Partea cea mai gravă a crizei încă nu a trecut

Stefan B.
06-15-2009, 02:51 PM
http://ziarero.realitatea.net/1245054792-Seful_FMI_Partea_cea_mai_grava_a_crizei_inca_nu_a_ trecut

Acum nu inteleg, FMI doreste prelungirea crizei sau chiar stie ceva ce restul lumii nu stie? FMI avertizeaza ca somajul ar putea continua sa creasca, desi sant semne de redresare.
De mentionat ca si in recesiuni anterioare, recuperarea privind numarul locurilor de munca dureaza minim 1 an de la atingerea minimului de criza. Totusi in privinta Romaniei nu stiu daca putem sau nu sa fim optimisti din moment ce nici nu se termina bine criza si avem miliarde de scos din tara datorita imprumuturilor acumulate in timpul crizei..

lilith
06-15-2009, 03:18 PM
Am inteles de la cineva ca de fapt partea cea mai grea a crizei va fi prin toamna, incepand din septembrie.
Tind sa il cred, deoarece tot ce mi-a zis despre criza s-a adeverit pana acum, si asta fiind cu destul timp in urma, vreun an, doi.

http://ziarero.realitatea.net/1245054792-Seful_FMI_Partea_cea_mai_grava_a_crizei_inca_nu_a_ trecut

Acum nu inteleg, FMI doreste prelungirea crizei sau chiar stie ceva ce restul lumii nu stie? FMI avertizeaza ca somajul ar putea continua sa creasca, desi sant semne de redresare.
De mentionat ca si in recesiuni anterioare, recuperarea privind numarul locurilor de munca dureaza minim 1 an de la atingerea minimului de criza. Totusi in privinta Romaniei nu stiu daca putem sau nu sa fim optimisti din moment ce nici nu se termina bine criza si avem miliarde de scos din tara datorita imprumuturilor acumulate in timpul crizei..

Stefan B.
06-15-2009, 04:50 PM
In toamna? se refera la situatia la nivel mondial , sau particular la Romania?

Stefan B.
06-15-2009, 08:38 PM
Ziarul Financiar :exista in continuare "ceva putred" :

Cea mai grava etapa a recesiunii nu a fost atinsa inca iar in sistemul bancar european exista in continuare “ceva putred”, a avertizat economistul sef al Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), Erik Berglof, citat de The Press Association.

alex
06-19-2009, 03:41 PM
parerea mea este ca se cauta falimentarea mai multor tari, preluarea lor de catre un guvern mondial.... :)

lilith
07-21-2009, 05:38 PM
In toamna? se refera la situatia la nivel mondial , sau particular la Romania?

Tipul se referea la noi, pentru ca discutia era despre tara noastra. Nu am dezbatut prea mult situatia din afara.

Tot el mi-a zis acum vreo 4 ani, cand habar n-aveam de conspiratii ca vor veni niste vremuri destul de grele, in ceea ce priveste Romania, ceea ce se si intampla acum. Din cate am inteles, e abia inceputul. Insa sper sa nu fie asa.