View Full Version : Dezvaluiri WikiLeak
Stefan Budianu
08-15-2010, 07:41 AM
WikiLeak este ca un Youtube specializat pe dezvaluiri si deconspirari , insa uneori cu segvente grafice extreme. Iata marturia lui Ethan McCord care a facut valuri in toata lumea si care arata adevarul din spatele "desfasurarii de trupe" din Iran..
Atentie , imagini foarte grafice , postez doar link. Nu stiu cat va rezista filmuletul:
http://www.youtube.com/watch?v=kelmEZe8whI
Ciprian Poptean
08-15-2010, 08:26 AM
Nu stiu la ce te referi cand spui ca ai indoieli fata de cat va rezista filmuletul, deoarece imaginile pe care le contine sunt cam tot alea vechi legate de razboiul din Irak, iar acelea continua sa existe. Ce este in plus - e declaratia acelui soldat care a participat la actiunea respectiva. Toata stima pentru el ce sa zic altceva! Acum cica e o problema ca tipul asta de la Wikileaks vrea sa dezvaluie alte imagini din razboiul din Irak. Cica, conform FoxNews, toata lumea e impotriva, incepand de la CIA si pana la cetateanul american de rand...dar ce sa faci doar e FOXfckingNEWS :) Du-te cauta si citeste articolul si te uita la comentarii sa razi putin, dar la alea mai vechi. hehehe
Stefan Budianu
08-15-2010, 08:42 AM
Pai am spus ca nu rezista, ca le socate Youtube. Youtube este destul de senzitiv cand e vorba de chestii in care CIA nu e de acord :)
Overmind
08-16-2010, 03:26 PM
Youtube e platit/convins sa scoata tot ce nu ar trebui sa fie p-acolo.
WikiLeaks in schimb au facut un pack cu cele mai sensibile informatii, parolat, iar cei care l-au luat vor primi parola in caz de ceva.