PDA

View Full Version : Patriotism sau sectarism ?

Costel Cornea
08-13-2010, 01:16 PM
Fratii mei,
Astazi in jurul orei 1 AM, am primit un mesaj de repros.
Eu sunt serios si consecvent, in miscarea de trezire din somnul cel de moarte si am dat imediat replica (http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments=1&v=e7LPaLhg3kM):
http://www.youtube.com/comment_servlet?all_comments=1&v=e7LPaLhg3kM
56
Astept lamurirea situatiei !
Comentariile mele pot fi folosite impotriva mea, asa ca ma abtin !

Stefan Budianu
08-13-2010, 03:40 PM
Salutari!
Costel, eu inteleg problema.Dar in afara de tine, nici unul din grup nu a prea fost de acord cu legea asta.

Eu nu sunt mason si nici altcineva din grupul pe care deja in cunosti. Si uite totusi nu sunt de acord cu ideile lui Cojocaru, eu personal sunt 100% sigur ca este o greseala ENORMA tot conceptul lui , si ar distruge total Romania. Eu vad potential fascism in toata ideea aia. Cred ca ideea era buna acum 20 de ani. Ca un tratament medical, la fiecare stagiu al bolii trebuie un tratament diferit. In momentul de fata, legea ar face mult mai mult rau decat bine. SI rau deja avem suficient, nu mai avem nevoie de suplimente!

Probabil ca daca ar ajunge legea aia sa fie implementata, ar mai pleca 1 milion de oameni muncitori din Romania.

Drept consecinta, nu ma mira dorinta de a disocia fight4romania de grupul lui Cojocaru.

Stefan Budianu
08-13-2010, 04:40 PM
Am mai vrut sa mentionez - legile precum Legea Cojocaru este cumva irelevant cu ce facem noi aici , si sa zic de ce:

Fight4Romania doreste sa ofere o voce cetateanului de rand! Ne vom organiza pe colegii electorale, deci in total 300 de colegii electorale. Ca un fel de mini-judete! Ei , in fiecare colegiu electoral - oamenii vor alege un reprezentant dupa cum considera ei acolo local ! Vor vota online doar pentru centralizarea datelor si statistica.

Fiecare colegiu electoral va avea un candidat (SPER) la alegerile urmatoare. Candidatul asta , in caz ca va castiga - va REPREZENTA grupul LOCAL, nu va decide pentru el. Deci , sa zicem la Bacau , sau Brasov ori pe unde este fiecare - eu daca sa zicem canidez, si castig in parlament, eu de fapt va trebui sa supun la vot ORICE lucru pe care il fac in numele oamenilor pe care ii reprezint.

Deci si cu legea Cojocaru - nu ramane decat sa ii convingi pe cei din colegiul tau ca ideea este buna. Daca ei voteaza ca sunt de acord, atunci poti promova legea in numele colegiului tau electoral, si indiferent ce zic eu de la brasov , sau Ciprian de la Cluj - tu ai dreptul de a promova legea in conformitate cu ce decid cei din grupul tau! Asta daca promovezi in numele unui grup.

Daca din cele 300 de colegii sunt 200 de parlamentari care sustin legea, atunci treaba lor, o sa treaca legea si gata!

Pe www.guvernare.org vor exista propunerile si proiectele la nivel national si regional, si TOTI membrii se pot uita acolo sa vada ce idei sunt , sa le propuna membrilor din colegiul lor. Daca membrii colegiului sunt de acord, atunci proiectul respectiv este sustinut de colegiul respectiv.

Cam asa am gandit noi, deci chiar va depinde de membrii fiecarui colegiu in parte.

Administrator
08-13-2010, 05:06 PM
Cine creaza asa ceva?

http://fight4romania.blogspot.com/

si sunt foarte multe exemple online. Filmele care apar pe acest blog apartin contului blinddaterix de pe youtube. De exemplu ''Ceausescu behind the myth'' - ce treaba are acesta cu Fight4Romania?

Asta nu e promovare!

Stefan Budianu
08-13-2010, 07:13 PM
Ca individ, desigur poti sa promovezi absolut ce vrei si cum vrei, insa daca nu este aprobata si de membrii din grupul tau, nu ramane decat o opinie personala.

Asocierea intre opinia strict personala si grup nu este corecta zic eu.

Deci pentru cei care creeaza site-ul (si care , apropo investesc resurse de tot felul sa faca acest site), trebuie sa facem cumva sa fie vizibila linia grupului - adica ce decizii sunt acceptate si ce decizii nu sunt acceptate in cadrul fiecarui colegiu. cred ca va trebui sa facem un manual de utilizare cand totul este gata!

Costel Cornea
08-13-2010, 07:58 PM
Acum, v-ati trezit ?
Dupa un an de promovare, gratuita ?
Multumesc !
Nu voi mai promova Fight4Romania !
Sa fiti fericiti !!!

Administrator
08-13-2010, 08:23 PM
Raspunsul la toate intrebarile pe care le-ai pus Costel este: BUNA ORGANIZARE.

Stefan Budianu
08-13-2010, 08:23 PM
Costel,
Vad ca te-ai suparat. Dar intelege, nici eu nu pot promova ideile mele personale si sa le asociez cu fight4romania doar pentru ca sunt membru pe grup. Adevarul este ca nu am stiut nici noi exact ce vrem si cum vrem! dar incetul cu incetul incepem sa ne miscam in directia buna, chiar daca ne-a luat un an.

Deocamdata nu avem o doctrina oficiala ca grup, nu am votat si nu am decis nimic. Pe Guvernare 2.0 se votase cu privire la Legea Cojocaru , si nimeni nu a fost incantat de idee ! Daca grupul nu e de acord cu legea Cojocaru, intelege si tu ca nu e corect sa fie asociat grupul cu legea cojocarul, incat sa para ca sustinem ideile lui. Majoritatea oamenilor de aici au o gandire analitica/critica destul de ascutita, si din pacate au depistat ca ceva este gresit la legea aia.

Uite: http://www.guvernare.org/prj1.php?id=84

Chiar si in sistemul vechi, era nevoie de 4 stele din 5 sa treaca un proiect. Legea cu pricina a obtinut 1 stea! Mai lucrati la lege, modificati si reveniti , poate o sa fie acceptata mai incolo. Din pacate cu treaba asta cu Cojocaru eu cred ca este doar o mare manipulare. Sper sa nu am dreptate , dar tehnic ia nastere un nou FSN! Pentru ca nu vad nici o ingrijorare pentru a face ca poporul sa controleze politicienii in noul partid, sa puna oamenii sa participe si sa vina cu idei. Este EXACT ca si sistemul vechi, doar ca ii zice Partidul Poporului , cand in realitate este un sistem piramidal.

Noi ce incercam sa facem aici este FOARTE diferit de partidul ala sau mai stiu eu ce alte partide politice existente. Pentru ca este vorba de colaborare directa, fiecare membru sa fie egal cu restul.

Si din cauza ca suntem egali unul cu altul, de aceea nimeni nu poate vorbi in numele meu decat daca eu am votat specific cu privire la un anume subiect.

Sper ca este mai clar acum tot ce facem aici , noi nu dorim sa schimbam doar parul lupului , ci sa facem o miscare radicala.

Numai bine in tot ce vei decide!
Stefan

Administrator
08-13-2010, 08:40 PM
Exemplul cel mai bun este EnimPatria. El desi are unele orientari mult mai radicale decat oricare dintre noi nu asociaza numele Fight4Romania cu acestea. Spune ca este doar membru Fight4Romania si atat. Asa mi se pare corect.

Administrator
08-13-2010, 08:48 PM
Hai sa ma fac mai bine inteles. Legea Cojocaru de exemplu poate fi parte a unui proiect din cadrul Guvernare 2.0. Nu este proiect fight4romania. Este un proiect al tau sau propus de tine pentru Guvernare 2.0. (guvernare 2.0 este un proiect fight4romania).

Costel Cornea
08-13-2010, 09:02 PM
Costel,
Vad ca te-ai suparat. Dar intelege, nici eu nu pot promova ideile mele personale si sa le asociez cu fight4romania doar pentru ca sunt membru pe grup. Adevarul este ca nu am stiut nici noi exact ce vrem si cum vrem! dar incetul cu incetul incepem sa ne miscam in directia buna, chiar daca ne-a luat un an.

Deocamdata nu avem o doctrina oficiala ca grup, nu am votat si nu am decis nimic. Pe Guvernare 2.0 se votase cu privire la Legea Cojocaru , si nimeni nu a fost incantat de idee ! Daca grupul nu e de acord cu legea Cojocaru, intelege si tu ca nu e corect sa fie asociat grupul cu legea cojocarul, incat sa para ca sustinem ideile lui. Majoritatea oamenilor de aici au o gandire analitica/critica destul de ascutita, si din pacate au depistat ca ceva este gresit la legea aia.

Uite: http://www.guvernare.org/prj1.php?id=84

Chiar si in sistemul vechi, era nevoie de 4 stele din 5 sa treaca un proiect. Legea cu pricina a obtinut 1 stea! Mai lucrati la lege, modificati si reveniti , poate o sa fie acceptata mai incolo. Din pacate cu treaba asta cu Cojocaru eu cred ca este doar o mare manipulare. Sper sa nu am dreptate , dar tehnic ia nastere un nou FSN! Pentru ca nu vad nici o ingrijorare pentru a face ca poporul sa controleze politicienii in noul partid, sa puna oamenii sa participe si sa vina cu idei. Este EXACT ca si sistemul vechi, doar ca ii zice Partidul Poporului , cand in realitate este un sistem piramidal.

Noi ce incercam sa facem aici este FOARTE diferit de partidul ala sau mai stiu eu ce alte partide politice existente. Pentru ca este vorba de colaborare directa, fiecare membru sa fie egal cu restul.

Si din cauza ca suntem egali unul cu altul, de aceea nimeni nu poate vorbi in numele meu decat daca eu am votat specific cu privire la un anume subiect.

Sper ca este mai clar acum tot ce facem aici , noi nu dorim sa schimbam doar parul lupului , ci sa facem o miscare radicala.

Numai bine in tot ce vei decide!
Stefan

Cum poti spune asa ceva : "Este EXACT ca si sistemul vechi, doar ca ii zice Partidul Poporului , cand in realitate este un sistem piramidal." ???
Este vorba de impozitarea averilor ilicite cu 80 % si reamproprietarirea romanilor !
In 1990 capitalul comunist a fost preluat de stat, iar in acesti 20 de ani politicienii, posedati de lacomie, au jefuit statul !
Din cauza aceasta, statul nu mai are bani !
Cojocaru vrea sa refaca acel capital si sa-l imparta Poporului !
Unde este sistemul piramidal ???
Vezi cele 20 puncte din Platforma Program a Partidului Poporului :

http://www.youtube.com/watch?v=CAoY78Csts0

Administrator
08-13-2010, 09:05 PM
Omule partidul prin definitie e sistem piramidal!!!

Stefan Budianu
08-13-2010, 09:05 PM
Pai haide ca a venit momentul sa discutam asta:

sa zicem avem proiectele guvernare 2.0 . Omul vine acolo, isi da cu parerea , vine cu idei. Unele trec, unele nu. Cele care trec apoi, au oameni interesati care vor sa participe la proiect. Proiecte locale sau nationale.

Deci avem niste idei acceptate , si oameni care vor sa participe la proiectele alea. Cum legam asta de parlament 2.0 ? cineva va trebui sa puna proiectele astea in cadrul colegiilor pentru vot? si daca colegiul respectiv voteaza ca aproba proiectul , atunci parlamenarul sa se bata pentru proiect?

Va fi destul de mult de dezvoltat in special pe parte de project management, deci nu se va intampla peste noapte. Va trebui sa colaborez in deaproape cu persoane specializate in project managent .

Astfel , daca un proiect trece intr-un colegiu , oamenii si reprezentantii stiu pe cine sa contacteze : echipa care se alatura proiectului respectiv. Ei vor fi voluntarii care au planul proiectului , si know-how de implementare, si desigur auditul post-implementare.

Eu asa vad pana acum lucrurile, dupa cum ne dezvoltam!

Stefan

Stefan Budianu
08-13-2010, 09:15 PM
Este vorba de impozitarea averilor ilicite cu 80 % si reamproprietarirea romanilor !
In 1990 capitalul comunist a fost preluat de stat, iar in acesti 20 de ani politicienii, posedati de lacomie, au jefuit statul !
Din cauza aceasta, statul nu mai are bani !
Unde este sistemul piramidal ???

Costel, si la revolutie cam tot asa a fost , nu ? si uite ce bine ne este! Am zis de multe ori , in Romania se fura legal . totul e deja cu acte in regula, deci treaba cu impozitarea averilor ilicite e asa ceva bombastic. PSD a produs pagube de cam 1000 de miliarde de Euro, dar banii aia nu mai exista. A fost vandalism, s-au taiat fabrici si au fost vandute la fier vechi. banii aia sunt deja spalati de zeci de ori in economie, si plasati pe la banci in exterior. De ce este saracie in Romania acum? pentru ca cei care au furat au dus mai totul prin strainatate , si nu au re-investit ce au furat. Daca tai si distrugi o fabrica mare, te asteptai ca ala din banii obtinuti sa faca o fabrica mai mica, dar performanta. Nu a fost asa! Banii luati din vandalismul fabricilor existente au fost cheltuiti pe luxuri si au fost plasati in strainatate. Cojocarul crede ca exista asa sute de miliarde gata gata sa fie luate de stat ! Banii aia is PA, trebuie sa fim realisti. NU SPUN ca nu e bine investigarea averilor ilicite, trebuie neaparat facut asta! Dar nu ai cum sa te bazezi pe bani care nici nu mai exista! Apoi , nu vad un sistem de management al resurselor, ci doar un transfer al puterii.

Cojocaru vrea sa refaca acel capital si sa-l imparta Poporului !

Stii proverbul ala? Cine-nparte parte-s face? Deci o sa se dea poporului , dar sigur in ordinea puterii . Cei de sus beneficii (ca la Caritas) iar daca se termina resursele, cei de jos sa plateasca.

Eu am mai spus, ideea Cojocaru este periculoasa. Comunismul a avut si parti bune , si proaste dar legea Cojocaru eu personal cred ca repeta partile proaste. Parerea mea!

Mugurel
08-13-2010, 10:35 PM
Mai dar ce va mai incordati pe aici...Imi vine sa rad. Si imi vine sa rad pentru ca suntem prea romani, adica discutam si intram asa intr-o prapastie de comunicare, dar uitam o regula fundamentala: respectarea parerii celulalt. Costel, de ce insisti cu legea luinea Cojocaru? Vrei si tu 20 000 de euro? :)) Fi baiat matur si nu iti mai dori bani de pomana.
Dar nu vreau sa te critc pentru ca tu crezi intr-o idee. E dreptul tau si noi toti trebuie sa respectam acest lucru. Dar te rog nu uita ca si noi avem acelasi drept si te rog sa-l respecti.
In alta ordine de idei, apare o problema de intelegere: "F4R" nu este un grup. Este o miscare sau o alternativa ideologica si de comunicare. Este un lucru foarte amplu, care permite foarte multe lucruri. Daca acum legea Cojocaru nu este acceptata de noi se datoreaza faptului ca suntem aici cativa oameni care gandim la fel. Daca ar veni in aceasta miscare 50 de oameni care ar sustine ideea lui Cojocaru, cu siguranta ar fi o idee acceptata si pe site-ul asta si cu siguranta promovarea acestei idei s-ar face si aici.
Numai ca tu acum nu vrei sa intelegi regula jocului. Noi cativa oameni nu suntem de acord cu legea respectiva, nu "F4R".
Miscarea "F4R" nu are nimic de a face nici cu legea respectiva, nici cu alta idee. Daca tu vrei sa promovezi legea respectiva, atunci fa-o. Nu te lamenta ca nu nu sunt oamenii de acord cu o idee.

In plus nu inteleg de ce ne consumam energia cu lucruri respinse deja? Este aceeasi greseala pe care o face tara asta. Ne ucide pd-l-ul pe fiecare zi, iar noi in loc sa ii eliminam, ne chinuim sa discutam si sa comunicam cu ei, in timp ce ei nu au nici cea mai mica dorinta de a comunica cu noi. Tot poporul se lamenteaza sau pleaca din tara. Si atat. De mai mult cred ca nu suntem in stare. Daca vream sa-l eliminam e basescu acum, in loc sa trecem la actiune ne apuca filosofia si ne intrebam de ce, cand si cum sa-l eliminam, cine castiga, cine pierde, cine isi asuma continuarea, etc. Si uite asa ne trezim ca a trecut mandatul lui base si noi tot cu lacrimile ramanem.
In concluzie, oameni buni, daca am respins ideea respectiva, de ce mai dam raspunsuri pe aceasta tema?
Costel, cand vor aparea in "F4R" oameni care sunt de acord cu ideea respectiva, atunci discutia poate fi reluata de acei oameni. Cred ca asta ar trebui sa intelegi.

Mugurel
08-13-2010, 10:45 PM
Iata ce zici tu:
"Acum, v-ati trezit ?
Dupa un an de promovare, gratuita ?
Multumesc !
Nu voi mai promova Fight4Romania !
Sa fiti fericiti !!! "

Promovare gratuita? Hai sa fim seriosi Costel. Pai pe noi ne-ai promovat? Ai promovat o idee, nu un produs din care cineva are un castig, un profit, iar tie nu ti-am dat nimic.
Nu mai promovezi "F4R"? Pai nu asta e scopul, mai degraba sa ia lumea contact cu o alta abordare a vietii de pe la noi si cam atat. Cel putin deocamdata.
Ca tie iti place ideea si consideri ca e bine sa vorbesti si altora despre ea, e treaba ta. Dar nu vei avea nici un castig, nici daca o promovezi, nici daca o ignori, nici daca injuri ideea asta...etc. Indiferent de atitudinea ta, ideea exista. Numai ca tu ai un defect educational ( si nu explic aceasta afirmatie, desi stiu ca te simti jignit, insa expresia are conotatie strict tehnica sau de formare sociala ).
Defectul tau educational este acela ca nu poti gandi in afara organizarii consacrate, aceea bazata pe lideri, sefi, etc. Spun asta pentru ca promovarea sau nepromovarea acestei idei, laudarea ei sau criticarea negativa a "F4R" nu aduce atingere unei persoane si nici unui profit. Si asta pentru ca "F4R" nu are lideri si tocmai acest lucru isi propune acest sistem sa faca. Sa ajute oamenii sa gandeasca fiecare pentru sine si independent de orice obisnuita de pana acum.
Multa bafta! Dar ai grija ca te frustrezi degeaba.

enimPatria
08-13-2010, 10:54 PM
Deja dam semne de slabiciune :), iar SRI-istii se bucura:)) (LOL) . Haideti sa terminam odata cu subiectul asta, ce a fost a fost, ce va fi vom vedea. Dupa ce suntem o mana de oameni ne mai si certam intre noi.

Costel Cornea
08-14-2010, 01:33 AM
Replica la toate reprosurile :
Eu am inceput in urma cu un an, sa promovez Miscari de Trezire din somnul cel de moarte !
Primul repros a venit din partea lui blinddaterix, nemultumit ca numesc Fight4Romania, Miscare Revolutionara !
M-am conformat si am redenumit-o, Miscare Inovatoare.
Stefan mi-a transmis aprecirea sa, pentru munca mea.
Astazi la 1 AM, am primit iarasi un repros de la blinddaterix, nemultumit ca asociez Fight4Romania cu Legea Cojocaru.
57
Adevarul este mult mai "grav": asociez Fight4Romania si cu Revolutia de Catifea (http://www.youtube.com/watch?v=JcYZK4mRLTc) si Campania Ajunge (http://www.youtube.com/watch?v=anbntpZpI7M) a lui Mugur Mihaescu, cu cele 10 solutii ale lui Vadim Tudor - PRM (http://www.youtube.com/watch?v=wCqaSMHxk1w), cu cele 60 solutii ale lui Pavel Corut (http://www.youtube.com/watch?v=jzjGlbK5j6g), cu Megaproiectul Valahii al lui Ovidiu Grosu (http://www.youtube.com/watch?v=1m9g6HHQol8), cu Eduard Manole (http://www.youtube.com/watch?v=y-_sMYQ73QQ) si cu alti Cetateni Responsabili, care vor sa scoata Romania din foamete (http://www.youtube.com/user/COSTELCORNEA#grid/user/EFC17E5A07F8007A) !
Trei dintre ei, mi-au multumit personal. Doar voi mi-ati reprosat !
In concluzie : m-am simtit hartuit de catre blinddaterix si v-am cerut parerea.
Am inteles, ca trebuie sa ma retrag.
58

La promovarea gratuita a celorlalte miscari (http://www.youtube.com/user/COSTELCORNEA#grid/user/EFC17E5A07F8007A) nu voi renunta, cum de altfel nici la Legea Cojocaru, deocamdata. O voi face, daca Doamne fereste, va reprezenta un pericol pentru popor.
Parerea mea este, ca voi credeti doar in voi. Aceasta, gandesc toate sectele !
Eu cred ca este nevoie, de Unitate intre Toate Miscarile de Trezire.
Traiasca Unitatea Romanilor Treji !
P.S. : am inceput sa scot filmele si linkurile, de pe blogurile mele, care promovau Fight4Romania si care "patau" imaginea imaculata a F4RO.
Daca este nevoie (cred ca va veni timpul acesta) voi sterge si conturile de pe site-urile voastre si numai ale voastre !
Sper ca veti inceta, sa-mi mai interziceti sa promovez si alte Miscari Patriotice.
Cu a voastra si numai a voastra, am incetat ! Nu va mai exista nici o asociere, intre publicatiile mele si voi !
Ramaneti cu bine !

ela
08-14-2010, 01:48 AM
Eu sint de-acord cu legea Cojocaru cu o simpla conditie : nu impozitarea averilor ilicite cu 80 procente ci CONFISCAREA lor in TOTALITATE SI punerea la munca silnica sub supraveghere si regim de detentie a tuturor HOTILOR !

Costel Cornea
08-14-2010, 01:50 AM
Eu am vrut sa ajut Fight4Romania, promovand-o gratuit.
Eu v-am intins un deget si voi imi vreti toata mana.
Legea Cojocaru a depasit un milion de semnaturi.
Voi cate adeziuni aveti ?
Nu imi voi trada Poporul, pentru orgoliul vostru !
ADIO !

Primele 20 puncte din Platforma program a Partidului Poporului :

Malasorte
08-14-2010, 11:43 AM
Eu am vrut sa ajut Fight4Romania, promovand-o gratuit.
Eu v-am intins un deget si voi imi vreti toata mana.
Legea Cojocaru a depasit un milion de semnaturi.
Voi cate adeziuni aveti ?
Nu imi voi trada Poporul, pentru orgoliul vostru !
ADIO !

Primele 20 puncte din Platforma program a Partidului Poporului :

Bine ai zis de semnaturi nu de membri e o diferenta ;)
Asa si noi la petitia pentru codex avem multe semnaturi ;)

Mugurel
08-14-2010, 01:23 PM
Doamne ce mare iti este gradina si cat de multi reusesc sa-i sara gardul! Mai, voi, trezitii astia, din cate vad eu, sunteti plini de solutii miraculoase, de masuri extreme care peste noapte rezolva problemele tarii. Nu prea vad in masurile astea cum demonstrati voi ca averile sunt ilicite? Daca eu as fi cumparat 50.000 de hectare cu 1 euro/m.p. si am vandut cu 51 euro/m.p, este o avere ilicita? Dar nu de polemica am eu chef. Doar ca nu inteleg cum de aveti astfel de masuri, numai munca nu e prezenta acolo. Nu prea vad cum reusiti sa repuneti agricultura pe picioare, cum veti ridica turismul, cum veti folosi potentialul natural al Romaniei, cum veti ridica educatia, cum veti revigora sanatatea.
Uitati-va ce intrebare pe ecran..." "E bine ca P.P. va mari toate salariile si pensiile?" Si mai sunt si 17 tampiti care raspund "nu".
Bai trezitilor, cum veti mari voi salarii si pensii cand Romania nu mai are industrie? Ce exportati voi, de exemplu? Frustratii si razbunatorii. Astia sunt trezitii din Romania. Bai, bagati la cap urmatorul lucu: nimic nu se poate rezolva peste noapte. Este nevoie de munca, timp si perseverenta. Nu exista miracol in lumea umana. Mai ales miracol economic. Profesorul Rugina a fost ejectat cand a venit cu solutii despre economia romaneasca, japonezii au fost eliminati cand au venit la Bucuresti sa rezolve problema traficului, specialistii romani din orice domeniu sunt ignorati, numai voi sunteti destepti si treziti si nu va asculta nimeni. Saracii de voi!
Crezi tu mai Costelus ca problema Romaniei o rezolva gospodinele si mecanicii sau Elodia ori politistul Cioaca? Dan Diaconescu e un alt nemernic al tarii alaturi de Cojocaru, Vadim, Becali, etc. Sigur, poti sa crezi ce vrei tu. Dar nu mai fi frustrat ca altii nu sunt de acord cu ideile tale. In rest, sper sa ne fereasca D-zeu de ministri ca tine.

Ciprian Poptean
08-14-2010, 04:04 PM
Un singur lucru nu inteleg: Oamenii care voteaza prin telefon, chiar nu au ce face cu acel 1Euro sau cat costa mesajul. Daca e atat de 'smecher' domnul de la OTV de ce nu va face fratilor sondaje gratuite. Zi Costele! De ce iti ia 1Euro pentru opinia ta? Costel, presupunand la absurd ca e o secta, de ce te-ai inscris pe fight4romania? Demostrezi puncte de slabiciune Costele. Vezi ce faci pe viitor cu celelalte miscari. Bafta!

Costel Cornea
08-14-2010, 05:45 PM
Un singur lucru nu inteleg: Oamenii care voteaza prin telefon, chiar nu au ce face cu acel 1Euro sau cat costa mesajul. Daca e atat de 'smecher' domnul de la OTV de ce nu va face fratilor sondaje gratuite. Zi Costele! De ce iti ia 1Euro pentru opinia ta? Costel, presupunand la absurd ca e o secta, de ce te-ai inscris pe fight4romania? Demostrezi puncte de slabiciune Costele. Vezi ce faci pe viitor cu celelalte miscari. Bafta!

Intrebati pe site-urile respective. Fiecare miscare are raspus, pentru actiunile intreprinse.
Voi cereti raspuns de la mine ? Eu sunt doar un om de legatura, cum spunea Stefan. Facilitez unitatea romanilor treji, care vor sa schimbe ceva.
Nu am toate raspunsurile, dar oricine isi da seama.
Votul nu este obligatoriu. SMS-ul costa pana in 50 centi si nu 1 euro.
Sunt 2 firme care percep in jur de 25 centi.
Sondajul este facut de firme specializate care percep comision.
Aici, m-am inscris sa ajut, din patriotism. Cand am vazut ca imi cereti sa renunt la promovarea Partidului Poporului, ca ma hartuiti, ca vreti sa ma manipulati si sa-mi ingraditi libertatea, m-am retras.
Tu crezi ca sunt politician si doresc functii ?
Te inseli ! M-am oferit voluntar, expunandu-ma cu pieptul dezgolit in fata mafiotilor, masonilor, politicienilor corupti si a altor dusmani ai poporului.
Cineva trebuie pus in fata, carne de tun !
Nu stau ascuns sa manipulez, sa dezinformez, sa hartuiesc, sa produc dezbinare si diversiune, asa cum fac unii, sub anonimat !
Cu alte cuvinte, am facut-o dintr-un simt al datoriei de Cetatean Responsabil !
Ce urmaresti ? Vrei sa folosesti aceste declaratii, impotriva mea ?
Cand veti termina, cu aceste calomnii la adresa tuturor miscarilor patriotice ?
Imi dati impresia ca luptati impotriva Romaniei si nu pentru Romania, cum va laudati cu filmuletele voastre proprietate personala, cu drepturi de autor si cu licenta !
As vrea, sa incheiati cu aceste hartuiri !

enimPatria
08-14-2010, 05:53 PM
Wtf ??

Ciprian Poptean
08-14-2010, 06:27 PM
Domnule Costel, dumneata realizezi ce scrii?
''Cand veti termina cu aceste calomnii la adresa tuturor miscarilor patriotice?''
Sincer, iti dai seama ce scrii? nimeni nu te-a jugnit domnul meu, si nimeni nu a atacat nici o miscare. Din cate am inteles totul a pornit de la un sfat pe care ti la dat blinddaterix pe youtube. Ce te-ai ofticat asa?
Daca filmuletele se doreau a fi proprietate personala asa cum afirmi dumneata, afla de la mine ca blinddaterix putea alege obtiunea ca acele filmulete sa nu poata fi download'ate. Deci nu cred ca e vorba de asa ceva.
Din cate am citit mai sus am realizat ca ti s-a cerut doar un singur lucru: sa nu asociezi numele de fight4romania cu alte miscari, ceea ce mi se pare corect. De ce te oftici asa?
Ce hartuiri domnul meu? Cum adica luptam impotriva Romaniei?
Continua sa faci ce campanii vrei, nu vezi ca nimeni nu are nimic impotriva ta! Tu esti cel care ataca, chiar nu iti dai seama de acest lucru?

Daca un om ca si tine nu intelege ce sa ne mai asteptam de la altii?

Eu nu mai am ce comenta legat de acest subiect. Pur si simplu realizez ca imi pierd vremea.

Trezeste-te Costel!

Administrator
08-14-2010, 06:43 PM
Auleu mi-ai postat si mesajul privat pe care ti l-am trimis' :) Rusinica! Nu se face asa ceva Costel. Oricum eu zic ca a fost decent!
Dar hai sa te intreb ceva. Ce este cu asemenea postari pe youtube? De ce continui cu asa ceva?

''@Marian501201 - anonimul
Imi pare rau, ca am sters filmuletul care te interesa !
Am fost nevoit sa-l sterg, deoarece mi-a fost interzis sa asociez Figt4Romania cu Legea Cojocaru !
Adeziunile pentru Legea Cojocaru au depasit milionul ! Nu-mi puteam trada poporul si sa renunt la Legea de reamproprietarire a cetatenilor Romaniei ! Am renuntat la a mai promova acea miscare sectara ! Le-am intins o mana, promovandu-i gratuit si ei au vrut sa ma manipuleze, ingradindu-mi libera asociere !
Romani treziti-va, din somnul cel de moarte !!!''

Ce urmaresti?

Administrator
08-14-2010, 06:57 PM
Vreau sa-ti spun doar atat si cu asta am incheiat definitiv. Nu iti mai crea conturi si iti pune singur intrebari. Pana si acel cont Marian501201 de pe youtube a fost creat tot de tine, pe data de 13 August 2010. Nu iti crea propria lume imaginara. Incepi sa devi ridicol.
Personal, am sa trec peste tot ce ai scris legat de Fight4Romania.
Mult succes in continuare Costel, si esti binevenit oricand aici.

Stefan Budianu
08-14-2010, 10:01 PM
Sa nu generalizam. Unde vezi tu ca membrii fight4romania calomniaza toate miscarile "patriotice" ?

''Cand veti termina cu aceste calomnii la adresa tuturor miscarilor patriotice?

Acest grup nu are un lider, si nu va avea unul. NU suntem in cautare nici de stapan, nici de sef si nici de tatuc-dicator. Nu avem incredre in nimeni, doar in propriul discernamant. De aceea, pentru a decide ceva ca grup , noi votam ! Pe guvernare.org lumea si-a spus opinia in legatura cu legea Cojocaru. Nimeni nu a gasit ideea ca fiind buna. Punct!

Costel Cornea
08-14-2010, 10:39 PM
Mr. Figt4Romania ati recunoscut ca blinddaterix a pornit scandalul, dar ma considerati pe mine vinovat.
Este necesar sa lamurim toata povestea. Am inceput in urma cu un an, sa promovez grupuri care semnalau despre situatia jalnica din Romania si unii chiar aveau idei de a combate aceasta situatie. Am promovat aceste miscari, pe blogul meu personal Desteptarea Romaniei. Prima data, blinddaterix a fost suparat ca am numit aceste grupuri, Miscari revolutionare. Acum, dupa un an, cand Partidul Poporului, neanregistrat inca, are 13 %, nemultumit si invidios, blinddaterix ma ataca iarasi, numid P.P., partidul lui peste prajit :
59
Ce este asta ? O binecuvantare ?
Am mai gasit aceasta replica si in alta parte. Nu caut acum.
In comentariul 28, Mugurel insulta toti membrii diferitelor grupuri si miscari patriotice.
Am si eu o prima si ultima rugaminte: investigati cine este Marian501201, va rog.
Nu este contul meu. Este o provocare a cuiva.
Eu sunt ocupat, sa postez despre aparitiile lui Diaconescu, la realitatea Tv, nu am timp.
Am postat prima parte in urma cu doua zile. Nu are nici un sens sa ma joc, asa cum credeti domnia voastra !
Tara arde si este nevoie de o schimbare !
V-ati propus, sa luptati impotriva Partidului Poporului ?
Doar asa se explica atacurile voastre !
Eu nu am nici un interes. Voi aveti : sa ma impiedicati sa promovez Partidul Poporului si Legea Cojocaru, care va creaza cosmaruri !
Poporul se organizeaza ! Nu-l mai poate opri nimeni !
Nu va pot ura succes, in ego-ismul vostru !
Va las in Voia Domnului Dumnezeu !
P.S. : cu atacuri de genul acesta, aduceti mai mult necaz decat bucurie. Voi aveti suflet ?

enimPatria
08-14-2010, 10:46 PM
Ce atacuri pana la urma ? Ti-a dat in cap cineva, ce sensibili suntem acum , am tacut dar la un moment dat voi rabufni , daca tot te dai victima , Dispari odata si nu mai comenta a prost. PS: "partidul poporului" nu va fi niciodata al Poporului , doar a celor care se uita la OTV. Si apropo Blinddaterix are o minte prea desteapta ca sa fie invidios pe un Partid format din panarama televizata. Punctum

Ciprian Poptean
08-15-2010, 12:03 AM
Chiar nu vrei sa incetezi? Du-te domnule si vorbeste cu blinddaterix si lasa-ne pe noi in pace. Daca blinddaterix zice ca partidul poporului e partidul lui peste prajit e parerea lui. Daca exista un scandal acela este intre tine si blinddaterix, asa ca rezolvati-va problemele in particular. Dar tu nu ai facut altceva decat sa vi sa ne ataci. De ce nu ai venit sa ne intrebi ce parere avem despre ce a zis ala;nu sa vi sa ne ataci si sa ne numesti sectanti. Necazul de care vorbesti ti-l creezi singur domnul meu. Esti genul tipic de roman spalat pe creier de emisiuni TV, ba mai rau de OTV (parerea mea) - ia te rog fa un sondaj de opinie si vezi ce oameni se uita la OTV si ai sa vezi atunci cu cine ai de-a face. 'Apropo, au gasit-o astia pe Elodia?' Stiu ca doare Costel atunci cand cineva nu este de acord cu ''tatucul'' tau DD. Vezi, noi cei care nu suntem cu DD nu ii facem anticampanie, fiecare are dreptul la opinie, si dreptul de a candida, asa cum si tu ai dreptul sa-l susti. E treaba ta. Tot asa e si problema mea ca nu imi place de unul sau de altul. Daca blinddaterix creaza filmuletele pentru fight4romania si nu este de acord ca sa le manjesti cu fel si fel de cojocari si diaconesti eu zic ca are perfecta dreptate. Nici eu nu vreau ca numele meu daca sunt aici pe fight4romania sa fie asociat cu astia. Unde a zis blinddaterix ca nu ai voie sa faci ''reclama'' la astia? Maine imi deschid si eu un canal pe youtube si il sustin pe Vadim (de exemplu), e treaba mea nu? dar nu voi asocia numele fight4romania cu acestea. Da, voi spune sunt membru fight4romania si il sustin pe vadim (de xemplu), dar e parerea mea omule. Ce nu iti este in clar? Vad ca si fight4romania, blinddaterix, stefan, mugurel, enimpatria, etc. nu sunt de acord, ba mai mult stefan zice ca s-a si votat pe guvernare.org acest proiect si a cazut.
Cum adica afirmi ca ''daca nu ne asociem cu Romania Treaza alternativa sunt masonii!'' Da ce e si Romania asta Treaza a ta? Cum iti permiti asa ceva?
Ce vrei de la noi la urma urmei? Unde vrei sa ajungi cu discutia?
Nu vreau sa ma cert cu tine, nici macar nu te cunosc, eu vreau doar sa incetezi sa ne ataci asa la gramada. Si nu ai nici un drept sa ma numesti sectant, nu ai nici un argument, asta e lipsa de respect si de educatie din partea ta. De data asta chiar am incheiat. Trezeste-te Costel.
Imi pare rau ca a trebuit sa comentez din nou desi am zis ca am terminat cu acest subiect.

Stefan Budianu
08-15-2010, 01:25 AM
Eu zic sa inchidem acest thread, nu imi place deloc ca devenim agresivi , de ambele parti. Nu e corect.

Costel, eu apreciez straduinta ta, ca postezi peste tot etc dar nu pot fi de acord cu Cojocaru, pentru ca simplu nu face sens pentru mine nimic din ce zice. Eu , si este parerea mea personala - zic ca se creeaza un nou FSN, si toata treaba este o mare manipulare. In afara de DD - in filmuletele postate de tine, eu vad ca sunt doar oameni de scoala veche care sunt promovati. De ce nu te promoveaza pe tine? . Mie imi miroase a manipulare masiva. Faptul ca sunt 1 sau 10 milioane de oameni care se alatura, nu este relevant pentru mine. Majoritatea nu decide adevarul - si din asta trebuie sa invatam si noi ca grup (fight4romania) . Cat de multi stiu sa foloseasca un calculator, dar cat de putini stiu sa proiecteze un procesor! Cat de multi folosesc o masina, dar cat de putini stiu sa poiecteze un proces tehnologic. Faptul ca 1 milion de oameni au semnat legea lui Cojocaru nu inseamna pentru mine decat ca aproximativ un milion de romani sigur stiu sa semneze :)

Nu imi este "frica" de legea respectiva pentru ca sunt hotz sau infractor. Imi este frica de ea pentru ca eu personal cred ca va avea reuzultate total opuse la ce se asteapta: si anume va fi doar un transfer de putere, exact ca la revolutie cu FSN. Oare nu am fost toti in strada in 89? nu toti am fost siguri ca va fi mai bine? de ce nu este bine? O astfel de lege ar opri definitiv pe multi sa se reintoarca in Romania, fiind garantata saracia si transferul muncii lor - culmea nu catre cei saraci ci catre cei care administreaza asa-zisa redistributie a bunastarii. Eu daca am muncit aici pe branci si am 1 milion de lire , de ce sa il impart cu Cojocaru daca revin in Romania? Doar nu a muncit el cu mine. El preda la facultate in Bucuresti , facultate care scoate "specialisti" cu mare renume mondial, facultate care nici macar nu are sanse sa fie in top 500 mondial cu asa profesori!

Haide sa gandim, de ce nu este bine? este din cauza sistemului. Degeaba tot speri tu ca daca schimbi oamenii care sunt pusi in fruntea piramidei unui sistem o sa fie mai bine. EU nu vad decat promisiune "o sa facem aia si aia" . Ca si in campania electorala a lui Obama. ASA se castiga o campanie - prin promisiuni. Dar daca analizei promisiunile, realizesi ca ele nu sunt realiste, si mai rau - de fapt sunt menite sa faca transferul puterii . Se profita de nemultumirea oamenilor, de disperarea celor prea saraci, si se ofera promisiuni. Uita-te la situatia lui Obama - oamenii disperati si nemultumiti cu Bush au crezut in "schimbare" pe care o propovaduia Obama. In primele 100 de zile dupa ce a fost ales, Obama a incalcat absolut FIECARE promisiune facuta.

Noi ce incercam sa facem aici nu este sa gasim oameni noi la sistemul vechi, Nu punem petec nou la haina veche! Noi incercam sa gandim un alt sistem ! Cand voi vedea ceva care face sens in ce zice Cojocaru , cand vad oameni tineri promovati de el , cand vad oameni cu educatie ne-comunista ca vor contribui, imi voi schimba parerea si de ce nu voi sustine ideea lui.Eu insa nu sustin oameni , sustin idei :) Pana atunci ...